הוספת נקודות עגינה בסמוראי
שלום
בסמוראי שלי קיימת נקודת ריתום אחת מאחור והיא האוזן הסטנדרטית. הבנתי שאוזן זו אינה מיועדת למשיכה בחילוץ (האם זה נכון??) ושיש להוסיף נקודות אחרות רצוי 2. כיצד מבצעים זאת? האם יש צורך לעשות זאת במקום מוסמך? האם ניתן לעשות זאת לבד ובאיזה אופן (ריתוך, ברגים), ולאן בדיוק?
תודה רבה
חוזר: הוספת נקודות עגינה בסמוראי
טוב, אז קודם כל ננער את האבק מהשרשור הזה...
ועכשיו, אחרי שהאבק שקע-
אצלי בסמוראי 88 קצר (סגור) זיהיתי את שני החורים בשאסי בחלק הקדמי.
העניין הוא שיש רק ס"מ אחד בערך בין החורים לקצה השאסי.
האם זה מספיק "בשר" לנק' עגינה? גם אם מבצעים חילוץ במתקף? :-x (עם תנופה של מטר-מטר וחצי).
האם לא כדאי לקדוח חורים במקום קצת יותר "עמוק" בקורה?
מה ניסיונכם אומר?
אהלן!
כשהתקנתי את הכננת ראיתי שגם היא וגם הפגוש יושבים על הנקודות העלו (בשתי הזרועות של השלדה).
האמת היא, הייתי קצת סקפטי לגבי החוזק שלהם.
עכשיו, אחרי כמעט 4 חודשים אחרי ודי הרבה חילוצים - עצמיים וכשעזרתי לאנשים - הנקודות האלו חזקות.
צריך שיהיו שני פלחים שיחבקו כל זרוע של השלדה משני הצדדים שלה (נשמע מסובך :grin: ) ולהדק טוב את הבורג בינהם. משהו כזה פחות או יותר ...
* - שלדה
+ - פלח
+*+ +*+
בהצלחה.
איתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי itay
אהלן!
כשהתקנתי את הכננת ראיתי שגם היא וגם הפגוש יושבים על הנקודות העלו (בשתי הזרועות של השלדה).
האמת היא, הייתי קצת סקפטי לגבי החוזק שלהם.
עכשיו, אחרי כמעט 4 חודשים אחרי ודי הרבה חילוצים - עצמיים וכשעזרתי לאנשים - הנקודות האלו חזקות.
צריך שיהיו שני פלחים שיחבקו כל זרוע של השלדה משני הצדדים שלה (נשמע מסובך :grin: ) ולהדק טוב את הבורג בינהם. משהו כזה פחות או יותר ...
* - שלדה
+ - פלח
+*+ +*+
בהצלחה.
איתי.
שתי אוזניים צמודות?
ע"פ הבנתי מהשרשור שלעיל- מדובר באוזן אחת עבור כל קורה...
כמובן שעם ברגים מאסיביים.
אגב, יצא לך לחלץ עם מתקף מהנקודות האלה?
לילה.
הנקודות שהסברתי הן נקודות החיבור של הפגוש שאליו מחוברות נקודות החילוץ. התיאור שלי בא להראות שהחורים הקיימים בשלדה מספיק חזקים.
לעינינך,
אני מניח שאתה לא מתכוון סתם לשים שני שקלים/פלחים עם חור על הקורה ואלא באבאלה...
אלא נקודות החילוץ יבואו על גבי איזשהוא פגוש (הקיים או חדש). את הפגוש תחבוק כמו ש"ציירתי" לך עם הכוכביות והפלוסים.
את שיטת ה "מתקף" לא יצא לי לנסות על נקודות החילוץ האלו. אני לא אוהב, בלשון המעטה, את השיטה הזו.
לפני שהיה לי את הפגוש הנוכחי, חילצתי מנקודת הגרירה שנקרעה באופן מפתיע - בכל זאת, 18 שנה עשו את שלהם... אז ברוב חוכמתי חיברתי רצועה לסרן(!) ומשם משכו אותי ב"מתקף". התוצאה : מאיה שפשוט נתלשה מהקפיף ונשארה בתושבת - אפשר להגיד "עייפות החומר" אבל עדיין שיטת המתקף מפעילה כח גדול מאוד במכה אחת - לא מומלץ.
לילה טוב.
איתי.