עזרה בדחיפות (חוות דעת על סמוראי משומש)
אנחנו זוג צעיר בענייני השטח- אבל מאוד מאוד רוצים כבר לעבור מאופנינו המיוזעות בשבילי הנגב אל הרכב הממונע- חיפשנו וחיפשנו ומצאנו ממש ליד הבית סמוראי 1996, יד 4 (פרטיות), שנסע בחייו 140000 ק"מ (כך לפחות מצהיר המוכר מאחר שמד הק"מ הוא 5 ספרתי בלבד), דגם סגור, מוגבה מעט עם צמיגים רחבים (ברשיון), מזגן פעיל וללא תאונות. מקריאתנו פה הבנו שאין מה לגשת לבדיקה במכון רגיל- אז לאן ? אנחנו גרים ליד ב"ש ולא נוכל לטרטר את המוכר רחוק מדי. הוא מבקש מחירון ( 41,000)- סביר? בענייני תקלות הוא מספר כי היתה בעיה בשילוב 4ס4 שנפתרה במוסך לפני מספר חודשים- לא הבנו בדיוק במה מדובר- חשוד?! להזהר?! האם להשקיע מעט יותר בדגם חדש יותר עם פחות ידיים ופחות ק"מ? יש לציין כי המוכר איש מבוגר ממקום עבודתי (!) ולכן הסיכוי שמסתיר מעמנו משהו הוא די קלוש- ובכל זאת- האם בעיה בעבר בשילוב 4X4 חשודה לנזק עתידי המחכה מעבר לפינה? אם יש מישהו באיזור ב"ש שמתמצא בענייני סמוראי ומוכן לבוא לראות את הרכב ולחוות דיעה- נהיה מוכנים אפילו לשלם!
יאללה- תגובות ומהר בבקשה- שלושתנו (אני, אישתי והכלב) מחכים בקוצר רוח למוצא פיכם- וכן אפשר גם בטלפון- 067-366059 (בלי סוטים , סוחרים ושאר מרעין )
המון תודה מראש
רוית ויואב
האם הוא לבן עם פס לאורך כל האוטו????
אני חושב שראיתי אותו כמה פעמים - במשך זמן מגורי בבאר שבע
אני גם קניתי סמוראי כזה שגרתי בבאר שבע
המלצה ללכת למכון שלפחות יבדקו את המנוע
וגם ללכת למוסך של אמנון ליד ביג
שיעשה איזה סיבוב ויגיד האם כדאי