גיר ושני טרנספרים - אפשרי???
קודם הסבר ואחר כך שאלה. אצלי בג'יפ יש כרגיל גיר שצמוד לו מימין טרנספר. היציאה האחורית מהגיר מסובבת את הדריב' האחורי ואילו היציאה הקדמית מהטרנספר מסובבת את הדרייב' הקדמי. היות והקדמי כידוע מסובב הפוך יש בדעתי להרכיב טרנספר נוסף- האורגינלי של ה-G שהוא במקור נמצא מאחורי הגיר ולא מצידו עם דרייב' קטן וממנו יוצאים דרייב' לאחור ולקדימה. זה כל כך פשוט שבא לבכות איך בזבזתי 8 חודשים והרבה כסף. לפי התכנית יהיה לי כעת גיר רגיל עם 4 הילוכים ורברס ,עם הטרנפר המקורי אני עובר לחצי מהירות וכוח כפול ולאחר מכן אפשר להמשיך ולהוריד למהלך טחינה איטי עם הטרנספר החדש של ה-G שתהיה לו ידית הילוכים נוספת. יש לי מקום גם לטרנספר וגם לדרייב' החדשים וזה ממש פשוט. גם הסיבוב של הדרייב' הקדמי נהיה נכון ואין בעיה של תיבת היפוך. אם משהו לא ברור נא שאלו, אך הביעו דעתכם לתוצאות - הכלי היחיד בעולם עם שני טרנספרים שעובדים בדירוג וכנראה עם 12 מהלכים לפחות-הכל מתוך אילוץ מוצלח...........
8 תמונות חדשות של הטראנספר של ה-G
פתחתי היום לראשונה את הטראנספר של ה-G , ולפי התמונות רואים שיש הרבה חלודה. כל היום עסקתי בניקוי שלה, והחלודה מלאה את כל משטח הבטון במפעל. הגלגלי שיניים היו נעולים לחלוטין ונאלצתי להפעיל כוח סביר. לפנות ערב הצלחתי לעשות איתם סיבוב ראשון שלאחריו מילאתי את המיכל בשמן מנוע שרוף ודליל שיעמוד מספר ימים עד שאחזור אליו לעבודה השחורה של המשך סיבובים. בינתיים יש לפרק מהשלדה הישנה את התושבות האורגינליות ולהתקין אותן נכון על השלדה שלי. ניסיתי להעביר את הגלריה לכאן ולא הולך לי , מישהו יכול להעביר אותה?