ומבטיחים המון שלג בשלישי-רביעי-חמישי / שבת ...
יש מישהו שמתכנן להגיע לצפון לטיול ?
Printable View
ומבטיחים המון שלג בשלישי-רביעי-חמישי / שבת ...
יש מישהו שמתכנן להגיע לצפון לטיול ?
אולי ביום רביעי בבוקר.
גם אני מתכנן לצאת לחפש קצת עניין ותמונות נדירות ביום רביעי.
נהיה בקשר. (מעדיף הפעם לא לטייל/ להיתקע לבד... ;-) )
יונתן
יונתן, גיא, יש מצב ביום רביעי בבוקר אם יהיה שלג לא רחוק מדי, בקטנה לפני העבודה. גיא, יש מצב לשלג על הכרמל?
נמרוד, אני בארבל. הכוונה היא לעלות לגולן בתקווה לזרימות ושלג. בוא נהיה בקשר לקראת יום רביעי.
נקווה שלא תיהיה אכזבה...
גם אני בעניין תרשמו שעה בהמשך ומקום מפגש יש מצב
אז זהו שחופש יש לי רק ביום שלישי ואין לי אפשרות להעביר את זה לרביעי.
לגבי שלגים בכרמל ... כרגע הנבואה אומרת שלגים בגובה 200 מטר גם בחוף הצפוני ... אני מניח שזה אומר גם שלג אצל ההורים שלי בקריות בקומה 14.... אבל זה ברביעי בלילה או חמישי. יש גם סיכוי שיהיה קר מספיק לסקי אבל לא ירדו משקעים ... :-(
אני מניח / משער / מקווה שברביעי כבר יהיה שלג בצפת / מירון / פסוטה / בית ג'אן וזה מקרב את שלג לפה.
מה דעתכם על לטפס את הנ.ג. בשלג :) ? ...
להזכירכם עוספיה ורכס האוניברסיטה זה 550 מטר. היה מושלג קלות ב 92. בית ג'אן זה 1000 מטר. כרמיאל 600 או 650 אני לא זוכר כרגע.
יום רביעי ו/או חמישי גם שלגים במצפה רמון והר ח"א. כמובן ירושלים משלישי בלילה. אריאל והסביבה ...
הקור יגבר ברביעי עם קירור יתר בחמישי = קרה. אולי כדאי להשאיר טיפטופים בברז שלא יקפאו הצינורות :)
אני מקווה שהאתר יפתח בסופ"ש הזה...
אני במשמרת לילה על כביש 1 יש לנו שם 6 גיפאים לסיוע קבוע אם מישהוא תקוע באזור זקוק לסיוע יוכל ליצור קשר ונשתדל לסייע ולהעביר מסרים אין הכוונה כי אצא לחלץ מישהוא באזור כי הפעילות שלנו בחילוץ והעברת יולדות ונפגעים לבתי חולים קודמת לכל
אבל כל סיוע אחר בכייף יעביר לי לילה ארוך ולבן ,
תדר 3 פתוח לקהל הרחב,
קפה וקרואסונים לחברה יתקבלו בכייף
זה בטח פחות קר ופחות לבן מפה אבלללל
http://picasaweb.google.com/miki6970/2007
כבר בקרה של שבוע שעבר התפוצצו חצי מדודי השמש אצלי במושב - ואנחנו בעמק חפר :-(ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
גם לי התפוצץ הקולט של דוד השמש, ושמעתי מספר של כ4,000 קולטים ברחבי הצפון... בינתיים אין להשיג וגם אין מה למהר להחליף.
עושה רושם שחמישי בבוקר יהיה נכון יותר מרביעי לטיול. אני מתכוון לסוע ביום חמישי לאיפה שירד שלג הכי קרוב...
רק שתבינו את כמות הנזקים חברות הביטוח שלנו נמנעו מלשלוח שמאים ולא תאמינו הם האמינו ללקוחות בלי לבדוק,
ארוע פעם באלף
אצל חמותי לא רק שהם לא האמינו ... הם גם ביקשו אישור רישמי של חברת מזג אויר רישמית שאכן היתה קרה ....
בכל מקרה, אני אצא מחר כניראב בבוקר המאוחר צפונה לחפש סערה ...
אין מה לעשות, זה החופש היחיד שיש לי כרגע.
שימו לב !
יש עידכון לשירשור מזג האויר שאם הוא יתגשם ... אפשר לבטל את הכרטיסים לאלסקה למי שקנה כבר :-)
פרווווועעעע
אם תהיה התפתחות יפה, אני עולה לרמה ברביעי לפנות בוקר.
בקיצור - חדל קשקשת, צריך להתחיל להתארגן. רביעי בוקר, מי רוצה לצאת ולאן?
אני יוצא ברביעי, או אפילו מקדים ויוצא הלילה לקראת הבוקר. הנסיעה צפונה יכולה להיות איטית ובעייתית, אז לפחות חלק מהדרך צפונה אני רוצה לעשות.
אחה"צ יסגרו הפרטים הסופיים.
בקבוצה כנראה גם יונתן ועוד כמה חברים שאני מטייל איתם בדרך קבע.
התוכנית היא לעלות לגולן מוקדם בבוקר. צריך לקחת בחשבון שבמידה והתחזיות ייתגשמו עשוי להיות שלג יחסית עמוק בחלק מהמקומות. אני חושב שלא כדאי לתכנן לרדת לעומק הצירים שבד"כ נוסעים, וזה בהנחה שהשלג ימשיך לרדת גם במהלך היום ועשוי לעלות מעל לגובה שאפשר לנסוע. צריך לראות וליהיות גמישים.
פרטים נוספים ייסגרו בהמשך
רביעי בוקר לירושלים אם יהיה שלג. לצפון יקר לי הדלק....ציטוט:
נכתב במקור על ידי דרור ברלי
פוגש כנראה את ברי וחבורתו,בלי נדר.
תדר 3 אמריקאי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי יונתןמצפה
אההה ?
אין חיה כזאת :-)
אני מזכיר לכל מי שעולה לרמה !!!!
שימו לב לשד"מים !!!!
כבר קרה שרכב שטח התברבר לאמצע שד"מ והשלג אינו מבודד וממגן בפני רסיסים !!!
במידה ותצאו לירושלים בצהריים אשמח להצטרףציטוט:
נכתב במקור על ידי fuksi
משה
אז מה היה לנו:ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
עלינו לכיוון צומת בית המכס, השלג התחיל כבר לפני צומת השריון... בתל שיפון כבר הייתה כמות יפה מאד של שלג. בהמשך המשכנו בנסיעה חביבה דרך השטח לכיוון תל אביטל.
הכיף האמיתי התחיל בדרך להר חרמונית. באיזור של האנדרטה לזכר חללי גדוד 77 בעמק הבכה השלג כבר הגיע קרוב לחצי מטר! ג'יעג'נו בקושי לכיוון בוקעתה. אני נאלצתי לפרוש עקב התקעות ידית הטרנספר (זה הזמן לשאול למה לא החלפתי את האוקולון בסמוראי כשהתפרמה הכתבה על כך... :x ). בכל מקרה הצלחתי לפתור את הבעייה זמנית בשטח.
אני המשכתי לבריכת האירוסים... המפל זרם עם המון עוצמה, מפל עיט והביתה.
שאר החברה דיווחו שקצת לאחר שעזבתי (16:30) אחד החברה החליק לתעלה לאחר שעומק השלג עלה על חצי מטר והנסיעה יצרה קיר קפוא בקידמת האוטו. החילוץ נגמר בשלום קצת אחרי שבע בערב...!
אז מסתבר שכן... (ומדובר בהיילקסים משופרים ודיפנדר נעול...)ציטוט:
נכתב במקור על ידי גיא
היה אחד הטיולים המדהימים!
ממליץ לכולם לעלות לרמה, אני מניח שבשבת עוד יהיה מה לראות.
סופ"ש נעים לכולם.
יונתן