[font='Times New Roman','serif']בשעה טובה אחרי נסיעה ברכבי שטח לא מעטים בחיי (רק 31[/font] )
[font='Times New Roman','serif']שמתי את ידיי על הרכב המדהים הזה שנקרא טרנספורטר[/font][font='Times New Roman','serif']סינכרו, לפני כשלושה חודשים ,קיווית למשוך עם המנוע שלו קצת יותר אבל כנראה שהגורל[/font][font='Times New Roman','serif']רצה שאני אהנה מהמפלצת הזו קצת יותר ונשברה לי בוכנה אחרי שבוע[/font].
[font='Times New Roman','serif']הסתכלתי על חציה המלא של הכוס והחלטתי לא לשקם את המנוע[/font][font='Times New Roman','serif']הישן משנת 91 ,אגב זה המנוע הכי מתקדם שלהם בדגם הזה,114 כ"ס 2100[/font]CC [font='Times New Roman','serif']הזרקה[/font].
[font='Times New Roman','serif']ניצלתי את ביקורי בארה"ב ורכשתי קיט הסבה לסובארו, כן אתם[/font][font='Times New Roman','serif']שומעים טוב מסתבר שזה פופולארי מאד בעולם להסב טרנספורטרים למנועי סובארו בגלל[/font][font='Times New Roman','serif']המבנה הבוקסרי המשותף של שני החברות הללו[/font].
[font='Times New Roman','serif']השבוע ב 14.3.08 בשעה טובה הסתיים לו הפרויקט והטרנסובארו[/font][font='Times New Roman','serif']שלי נוסע כמו טיל בליסטי, הוא חזק שקט במיוחד ועתיר מומנט[/font]......
[font='Times New Roman','serif']המון תודות לאבא המדהים שלי שבנה את מערת המים,ההגה התושבות[/font][font='Times New Roman','serif']האוויר ומי יודע מה עוד וכמובן לאייל אבראמוב מרכב הבשן קריית שמונה שיודע להראות[/font][font='Times New Roman','serif']לכל ג'יפ מאפה משתין האגזוז[/font] :)
[font='Times New Roman','serif']חברים אני מאחל לכם להיוודע לרכב המדהים הזה ומי שלא מאמין[/font][font='Times New Roman','serif']שטרנספורטר יכול להיות חיית שטח שיכנס קצת ל[/font]YOUTUBE.
[font='Times New Roman','serif']אחלה שבוע[/font] ....