תגובה להודעה: הגבהות, איך ולמה
אני מאד מפחד מביקורות של משרד התחבורה לא רוצה להגיע למצב שיורידו אותי מהכביש כתוצאה מבודי ליפט!!! יש למישהו נסיון עם הביקורות האלו?
אחי ממש לפני קניה של סופה משלו , הסופה נועלת צמיגים 33 עם כל השינויים הכרוכים בכך , בנוסף יש לרכב בודי ליפיטים 5-6 ס"מ וברשיון רשום שיש אישור לצמיג 33 ולהגבהות(טוען שזה עבר עמדה 1)!!!
מישהו מכיר רשיון כזה? זה רשיון שהוא תקני ? לא יכול להיווצר בעיות בטסט השנתי ? או לחלופין בביקורות של משרד התחבורה..כבר אמרתי שהם ממש מפחידים אותי ואני לא רוצה להתגרות בהם..
תודה
עוזי:)
מעטים מאוד (עד לא קיימים) הג'יפים שעוצרים אצל בוחן תנועה ויוצאים ללא הורדה, וכמה שהג'יפ יהיה מקורי, כשתתקל בבוחן זה לא ישנה הרבה. תחיה עם הידיעה ותנהג בהתאם, אלה החיים עם ג'יפ בארץ.
באשר לבודי ליפט שרשום ברשיון- אין כזה דבר.
האישור היחיד על גובה מדבר על גובה כללי של גג הרכב מהרצפה ולא ספציפית על הגבהה תהיה כל שתהיה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
מעטים מאוד (עד לא קיימים) הג'יפים שעוצרים אצל בוחן תנועה ויוצאים ללא הורדה, וכמה שהג'יפ יהיה מקורי, כשתתקל בבוחן זה לא ישנה הרבה. תחיה עם הידיעה ותנהג בהתאם, אלה החיים עם ג'יפ בארץ.
באשר לבודי ליפט שרשום ברשיון- אין כזה דבר.
האישור היחיד על גובה מדבר על גובה כללי של גג הרכב מהרצפה ולא ספציפית על הגבהה תהיה כל שתהיה.
לפי מה שאתה אומר להחזיק גיפ(סופה) בארצנו הקטנטונת זה בלתי אפשרי :???: ,אלה אם כן אתה סוג של "מזוכיסט", ונהנה מהתעללות במיוחד של הרשויות בך:confused::confused::confused:..וכן אני נוהג בעדינות לא משתולל בכביש..
רשיון שרשום בו הגבהות אני מבין שההתיחסות לא לבודי ליפט למרות שבעל הרכב טוען שכן חד משמעי ושזה עבר עמדה 1 במשרד הרשוי (שינוי מבנה)..
יש ברכב בולמי ייצוב מעבר לבולמים הרגילים ובעל הרכב טוען שחובה לשים בודיליפט על מנת שהבולם ייצוב ישב בצורה טובה!!