3 קבצים מצורפים
אזהרה לכל הגיפאים (אכיפת חוק נסיעה על החוף בחיפה)
יש קבוצה של גיפאים עם לנדרובר בליוי שוטר שמסתובבים בחופי חיפה ומחלקים דוחות והזמנות לבתי משפט לגיפאים שנוסעים על החוף... השוטר הרי לא מבין כלום מהחיים שלו בנסיעה על חול ים אז לפי המלצות של צוות הגיפאים עם הלנדרובר שמסיעים אותו על החוף כמו נהגי מוניות השוטר מחליט אם נסעתם מהר מדי על החול או שסתם נסעתם מהר בכדי לא לשקוע ...( פשוט ביזיון)
בקיצור תפתחו טוב את העניים כשאתם מטיילים באזור שסתם חבורה של גיפאים משועממים לא יהרסו לכם את השבת ... ( יש תמונות מצורפות)
חוזר: אזהרה לכל הגיפאים ! ! !
אם למישהו קשה להתאפק ולא לנסוע על חוף הים היכן שאסור- הוא עבריין.
אם למישהו קשה לנסוע לאט כי הוא מתחפר, בסביבת מתרחצים- שלא ייסע על החוף.
מה זה משנה למה נוסעים מהר? זה מסוכן ומסכן אחרים, ואולי דו"ח הוא במקום.
(ולא, לא הייתי במקום, קשה לי לקבוע אם ניתנו דוחות על נסיעה במקום אסור, על השתוללות או על כל דבר אחר, אבל אני חושב שאני מבין מאופי ההודעה במה מדובר, ואיכשהו קשה לי להאמין שניתנו דוחות לג'יפאי שנסע מאוד בזהירות במקום שמותר לנסוע בו- וזה לא בגלל שאני סומך על שיקול הדעת של השוטר, יותר בגלל שאני סומך על העצלות שלו)
אסף.
מעניין אם לעצמו הוא נתן דו"ח על ארבעת פנסי הערפל שמחוברים לגגון.
ראיתי את אותם שוטרים/מתנדבים בכמה שבתות בחוף הקשתות בחיפה, כל פעם ברכב של מתנדב אחר. סופה בצבע חום, לנדרובר ופטרול לבן.
אסף אם רק היית רואה איך אותם "שוטרים" נוסעים בעצמם בחוף היית מדבר אחרת לגמרי... :mad: הם מנצלים את הצ'קלקה על הגג בעיקר לעשות דווארות על החוף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אם למישהו קשה להתאפק ולא לנסוע על חוף הים היכן שאסור- הוא עבריין.
אם למישהו קשה לנסוע לאט כי הוא מתחפר, בסביבת מתרחצים- שלא ייסע על החוף.
מה זה משנה למה נוסעים מהר? זה מסוכן ומסכן אחרים, ואולי דו"ח הוא במקום.
(ולא, לא הייתי במקום, קשה לי לקבוע אם ניתנו דוחות על נסיעה במקום אסור, על השתוללות או על כל דבר אחר, אבל אני חושב שאני מבין מאופי ההודעה במה מדובר, ואיכשהו קשה לי להאמין שניתנו דוחות לג'יפאי שנסע מאוד בזהירות במקום שמותר לנסוע בו- וזה לא בגלל שאני סומך על שיקול הדעת של השוטר, יותר בגלל שאני סומך על העצלות שלו)
אסף.
אם כל הכבוד לא נראה לי שהיית חונה אתה את הגיפ שלך כ 50 מטר מהחוף והולך ברגל עם כל הציוד וממש לא נראה לי ש 40 מטר מהמתרחצים צריכה להיות איזה בעיה שלך סכנה אפילו עם אני קופץ באנג'י עם הגיפ. ותאמין לי הם סתם אנשים שבמקום לטייל ולהנות מחפשים לתת דוחות עם עוד איזה שוטר ששוב דחפו לו משמרת בחום על חוף הים עם המדים במקום לשבת בניידת במזגן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(פרט שולי.. לא זכור לי שאסור לנסוע על חוף הים באיזור הקשתות בחיפה. זה לא חוף מסודר שמוגדר כחוק למתרחצים)
נראה שאתה לא לגמרי מעודכן. אסור לנסוע פחות ממאה מטרים מקו החוף, בלי קשר לייעוד החוף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי E d i . sss
אם כל הכבוד לא נראה לי שהיית חונה אתה את הגיפ שלך כ 50 מטר מהחוף והולך ברגל עם כל הציוד
(פרט שולי.. לא זכור לי שאסור לנסוע על חוף הים באיזור הקשתות בחיפה. זה לא חוף מסודר שמוגדר כחוק למתרחצים)
אתה טועה.
כמי שנהג באופן קבוע לרדת עד החוף ממש עם הג'יפ, הפסקתי לחלוטין להתקרב לקו החוף ביום שעבר החוק. זה לא רק עניין של שמירת חוק כפשוטה, יש כאן עוד שני עניינים שחשובים לי מאוד-
האחד- שמירת טבע, וירידה משבילים מסומנים על ידי ג'יפאים- אם אני נוסע איפה שאסור בחוף הים, איך יהיה לי פרצוף להעיר למי שיורד משביל באמצע הנגב? או מי מבטיח לי שכמו שאני נוסע על החוף במקום שנטחן לחלוטין על ידי ג'יפים במשך שנים, לא יהיה מישהו אחר שיחשוב שגם לו מותר, בחוף הבונים בשיא עונת ההטלה של צבי הים?
השני- התדמית של הג'יפאים (וזה קשור במישרין לראשון), כ"חבורת חוליגנים שמזלזלים בכל חוק". אני אעשה כל מה שאני יכול כדי לנסות לשנות את זה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
נראה שאתה לא לגמרי מעודכן. אסור לנסוע פחות ממאה מטרים מקו החוף, בלי קשר לייעוד החוף.
כן אבל מה לעשות שיש כ 80 כלי רכב 4*4 ממש על קו המים שבאים בשבת לתפוס קצת פאנן על החוף. אז האסור הזה איפה שהו קצת יבש מבחינה חוקית ..
תאמין לי שלטפל בגנבים על החוף או לדאוג למתרחצים מבחינה בטחונית קצת יותר חשוב מלהתעסק בשטיות .
אגב, אתה קיבלת דו"ח ?
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אתה טועה.
כמי שנהג באופן קבוע לרדת עד החוף ממש עם הג'יפ, הפסקתי לחלוטין להתקרב לקו החוף ביום שעבר החוק. זה לא רק עניין של שמירת חוק כפשוטה, יש כאן עוד שני עניינים שחשובים לי מאוד-
האחד- שמירת טבע, וירידה משבילים מסומנים על ידי ג'יפאים- אם אני נוסע איפה שאסור בחוף הים, איך יהיה לי פרצוף להעיר למי שיורד משביל באמצע הנגב? או מי מבטיח לי שכמו שאני נוסע על החוף במקום שנטחן לחלוטין על ידי ג'יפים במשך שנים, לא יהיה מישהו אחר שיחשוב שגם לו מותר, בחוף הבונים בשיא עונת ההטלה של צבי הים?
השני- התדמית של הג'יפאים (וזה קשור במישרין לראשון), כ"חבורת חוליגנים שמזלזלים בכל חוק". אני אעשה כל מה שאני יכול כדי לנסות לשנות את זה.
אסף.
לא צריך להסחף " חוליגנים שמזלזלים בכל חוק"... אני לא חושב שגיפאים שיורדים משבילים מסומנים הם חוליגנים שמצפצפים על החוק .
ואני בטוח שבודדים מאוד נוסעים רק בשבילים מסומנים.
ציטוט:
לא צריך להסחף " חוליגנים שמזלזלים בכל חוק"... אני לא חושב שגיפאים שיורדים משבילים מסומנים הם חוליגנים שמצפצפים על החוק .
פה קבור הכלב...
אין צורך להוסיף!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
אגב, אתה קיבלת דו"ח ?
אסף.
לא דו"ח .. הזמנה לבית משפט ואני מאמין שנצא מזה חלק אחרי חפירה לעומק של הנכתב בדו"ח .
ה"חוליגנים" וגו' מופיע במרכאות כי זה מה שחושבים עלינו. זו התדמית בעיני הציבור הרחב (אם יש דבר כזה). לא בהכרח מה שאני חושב. לא תוכל להילחם בזה אם תחשוב שמותר לך לרדת משבילים, לנסוע בחוף הים וכו'.
אסף.
ציטוט:
ואני בטוח שבודדים מאוד נוסעים רק בשבילים מסומנים.
קודם כל, "ג'יפאי" (כן. במרכאות. אישית הייתי מחרים לאחד כזה את הרכב עד שיעלם הקוליס) שיורד משביל מסומן מצפצף על החוק, נקודה. אין דרך לצאת מזה.
ובלי קשר לחוק, כי גם אני לרוב לא בדיוק רוחש לו רגשי כבוד, "גיפאי" שיורד משביל מסומן גורם לסביבה נזק בלתי הפיך כמעט, שיכולים לעבור דורות עד ש"יעלם". "גיפאי" שיורד מהשביל פוגע בכמויות של בעלי חיים וצמחים ברמות שאתה אפילו לא יכול להתחיל לדמיין. "גיפאי" שיורד מהשביל רק מזמין לכל הגיפאים עוד ועוד חוקים דרקוניים, קנסות גבוהים, ותדמית של חארות. בדיוק כמו אחד שיורד איתו לקו החוף כדי לא לסחוב את הבירה עוד 20 מטר.
אישית? אני מקווה מאוד שתפסיד במשפט. ושתיפול על שופט עצבני שיכנס בך יותר חזק. אולי ככה תלמד לקח. ואם לא? תעשה טובה לכולנו ותמכור את ה"גיפ" שלך. סע לתורכיה עם הכסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי OFF-RoaD
קודם כל, "ג'יפאי" (כן. במרכאות. אישית הייתי מחרים לאחד כזה את הרכב עד שיעלם הקוליס) שיורד משביל מסומן מצפצף על החוק, נקודה. אין דרך לצאת מזה.
ובלי קשר לחוק, כי גם אני לרוב לא בדיוק רוחש לו רגשי כבוד, "גיפאי" שיורד משביל מסומן גורם לסביבה נזק בלתי הפיך כמעט, שיכולים לעבור דורות עד ש"יעלם". "גיפאי" שיורד מהשביל פוגע בכמויות של בעלי חיים וצמחים ברמות שאתה אפילו לא יכול להתחיל לדמיין. "גיפאי" שיורד מהשביל רק מזמין לכל הגיפאים עוד ועוד חוקים דרקוניים, קנסות גבוהים, ותדמית של חארות. בדיוק כמו אחד שיורד איתו לקו החוף כדי לא לסחוב את הבירה עוד 20 מטר.
אישית? אני מקווה מאוד שתפסיד במשפט. ושתיפול על שופט עצבני שיכנס בך יותר חזק. אולי ככה תלמד לקח. ואם לא? תעשה טובה לכולנו ו את ה"גיפ" שלך. סע לתורכיה עם הכסף.
( " ובלי קשר לחוק, כי גם אני לרוב לא בדיוק רוחש לו רגשי כבוד ")....אז אני מבין שגם אתה מוכר את הגיפ ונוסע לתורכיה לאיזה ביקור...
אולי נפגש ב דיוטי פרי ..
ואם יש לך איזה הצעה לשמר ולגדל את הנמלים והג'וקים שמסתובבים בבתים אז תכתוב לכולנו .. כי לפי מה שאתה כותב כאן בטח אתה מכניס אותם אליך לחדר השינה ומסדר להם מקום שיהיה להם חמים ונעים לצידך במיטה ...:))
חוזר: מתנדב יחידת הג'פים חיפה
בדבר הפנסים:
הרכבים שלנו מאושרים בפנסים לשם חיפוש נהדרים, ולכן התאורה.
בדבר הכחול כמו שבטח הרוב כבר מבינים זה על מנת שכאלה ואחרים שכן מחפשים לגנוב או דומה יראו אותנו בחוף ובכך יחשבו פעמים.
ומשהו קטן משלי לא משל החוק.
אין לי בעייה עם רכבים על חוף הים, יש לי בעייה עם ג'פים שחושבים שחוף הים שלהם ונוסעים בו בפראות ועושים כיד המלך כמו שאתה נסעת !
יחידת הג'פים חיפה
[/QUOTE]
הערות לסדר:
אם ניקח את דבריך כמות שהן ואני בהחלט מאמין לזוית מבטך אם הנ"ל השתולל על החוף רק פסע בינו לבין הטרקטורון שפגע בילד בנתניה , ואזי צריך ללמדו לקח , ואם הנ"ל הולך לבית משפט אני מאחל לשני הצדדים כי הצדק ייצא לאור,
הערה שניה: זה שאתה כותב שהפנסים על הגג אושרו לך תעשה לעצמך ולנו פה טובה, פה זה פורום של אנשים רציניים .בחיים, תקשיב טוב בחיים אף גורם משטרתי לא אישר לך זאת חוץ מאולי איזה קצין זוטר שלא מבין מעצמו , זה בניגוד לתקנות התעבורה בברור,
לפחות אל תכתוב זאת, זה בולשיט וזה מעמיד את שאר דבריך בספק ניכר,
יכול להיות שאני לא לגמרי בסדר בראש :lol: אבל זה נראה לי לגמרי הזוי ש"שוטר" מפרסם פה תמונות ופרטים על אותו המקרה... ובכלל שהוא מגיב על המקרה הזה בפורום אינטרנט.
אני בעצמי לא יורד עם האוטו לחוף ולכן מעצבן לראות את הפיטרולים של אותם מתנדבים על החוף. אם יש חוק שאוסר נסיעה על החוף אז הוא תקף לכלל האוכלוסיה כולל שוטרים.
תחשבו ששוטרים יעברו צמתים כשהרמזור אדום... הרי הוא שוטר - מותר לו !? מבחינתי זה שווה ערך. עובדה שהצליחו לעצור את אותו הבחור במגרש החניה, ולכן אין הצדקה לנסיעה שלהם על החוף.
חוץ מזה תחשבו על הנזק שנגרם לרכב אחרי נסיעה בחול, אני רק חושב על חול בצלחות הברקסים ונהיה לי חולשה... תחשבו על זה :D
ובקיצור, הם ראויים זה לזה...