ממש בלתי נסבל - החלפתם ספק/שרת או משהו כזה?
Printable View
ממש בלתי נסבל - החלפתם ספק/שרת או משהו כזה?
לפני שאתה מפנה אצבע ,תבדוק שהרצפה לא עקומה :twisted:
אצלי עובד טוב , אולי זו בעיה בניתוב שלך לאתר / בעיה לוקלית אצלך במחשב/תשתית.
עוד מילה ואתה תואשם בהוצאת דיבה :lol:
אולי אתה מפסיקה בלבלת לי מוח שלי, בובלה??
כל האתרים עובדים אצלי כרגיל ומהר, רק הג'יפהלוג לא.
נו מה יהיה??
אצלי עובד מהר כרגיל ...
לא בוצעו שינויים כלשהם באתר.
הנושא יבדק ותודה על הערת תשומת ליבנו.
מידי פעם יש איטיות. לי בדר"כ הפורום עולה יחסית בסדר ואילו כל שאר האתר עולה בדר"כ לאט ולפעמים לא עולה כלל. לא יודע להסביר את זה מקצועית, אלא אם כן הפורום והאתר לא נמצאים על אותו שרת (מה שלא נראה לי)
ברוך
כל פעם כשאתה נתקע אתה מאשים את הקרקע (הבוץ חלק , החול טובעני והעץ עמד באמצע הדרך) :D
גם אצלי הכל טססססססססססססססססססססססס :lol:
עבדתי היום עם האתר ברקע מ10 בבוקר עד עכשיו...אין תלונות, חוץ מזה שאין הרבה חידושים :lol:
אתה זקן, כנראה שהדברים לא מהירים מספיק בשבילך 8-)
תסלחו לי בעלבתים נכבדים, אבל האתר שלכם התחרבן - איטי, השהיות לא מוסברות, תקיעות, קפיצות וכו'. גם במחשב השני שלי שהוא יותר מהיר, עדיין יש תופעות כאלו.
מספיק לראות את שורת הכתובות שרצה בתחתית המסך בכדי להבין שמשהו יסודי השתנה.
יש כאן הרעה משמעותית מאד לעומת מה שהיה עד לפני מספר ימים.
רצוי שתטפלו בענין על מנת שגורל האתר לא יהיה כגורל ג'יפטריפ, שלפעמים פשוט סיוט לנסות ולגלוש בו, באופן שמאד מזכיר את מה שקורה כאן עכשיו.
אגב, זה לא קורה לי בשום אתר אחר, פרט לג'יפטריפ.
חבל מאד.
אין לי מושג על איזו איטיות אתה מדבר, האתר עובד (טוב) כתמיד
שום דבר מהותי לא השתנה באתר מבחינת חומרה או תוכנה בימים, שבועות או חודשים האחרונים. ואני אומר את זה מידיעה מוחלטת (למרות שנדמה לך אחרת ואתה מפזר כל מיני רמזים). מה שכן משתנה, זה מספר הגולשים שגדל בהדרגה כל הזמן. מספר גולשים בו זמנית בפורום, מכביד על המעבד, ללא ספק.ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
האתר יושב על שרת עצמאי, ללא שום שותפים. השרת נמצא בארה"ב. השרת עצמו הוא עם נתונים בינוניים, אבל עושה את העבודה וצפוי להמשיך לעשות אותה גם עם גידול נוסף במספר הגולשים. ברגע שנחליט, אפשר לשדרג אותו - כמובן עם משמעות כספית נכבדת. אבל אנחנו מודעים ונעשה את זה ברגע שיהיה נכון, ובגלל זה הפידבק שלך ברוך כן חשוב.
כרגע, נראה שזו תופעה מקומית אצלך. אני לא קיבלתי תלונות נוספות בנושא ביצועים. ואם יש כאלו - אז בבקשה, חשוב לנו לשמוע ועכשיו.
לדעתי יש כאן אנשים עם ידע עמוק מאד במערכות מחשב שישמחו לעזור לך לאתר כיוונים לפתרון או לפחות לאבחן בדיוק את הבעייה.
גם אצלי האתר איטי מאוד לאחרונה.
לא מעצבן ומייאש ברמת ג'יפטריפ, אבל איטי מהרגיל.
מצטרף לקיטורים..
אוקי. עכשיו אם תוכלו לפרט יותר - איזה סוג חיבור אינטרנט יש לכם, האם זה קורה בשעות מסוימות יותר או פחות, וכולי, זה יעזור לנו לנתח את הבעייה ולראות אולי באמת צריך להקדים שדרוג חומרה לאתר (אני יודע שיש כאן גם הצעה להעביר את השרת לארץ - נלקח בחשבון).
לי רצת קשה לפרט ואני אפילו מסייג את הקיטורים שלי בכך שסביר להניח שיש אצלי בעיה.
בכל מקרה, החיבור הוא ADSL
גם אני מרגיש הבדל משמעותי...
ADSL, בזק בינ"ל, לא מצליח לקשר את זה לשעות מסוימות, ובימים אלו אני גולש בכל השעות. ההדל בעיקר באתר עצמו למרות שגם הפורומים לא עולים חלק...
כנ"ל
חיבור 3 מגה נטוויזן
לי יש שני מדדים שונים אחד מהמשרד ואחד מהבית,
עיקר האיטיות זה במעברים בין פורומים,
לצאת מאחד להכנס לשני איטי למדי ,
חברה חוץ מזה דיי תרגיעו זה לא "טס" אבל לא זוחל ,
זה בינוני
מה שקורה זה שלפעמים אני נכנס לגיפולוג דרך הfavorites
ישר לפורום ולפעמים לוקח לזה כמעט דקה עד שזה עולה או שלא עולה בכלל
בהחלט בשבועות האחורנים יש שינוי,לעיתים האתר לא עולה כלל,רק לאחר כמה נסיונות,מעבר בין פורומים איטי מאד. עדיין לא ברמה האסונית של ג'יפטריפ אבל אני מקווה שגם בשטח זה ג'יפולוג ימשיך להיות אכסנייה טובה יותר.
דרור הראל