ברצוני לקנות טמבון קדמי לגימיני חפשתי פה בפרום לגבי מחירים יתרנות וחסרונות
רציתי לדעת עם יש פה אנשים שיש להם את הטמבון יכולים להגיד עם זה כדאי
עם כדי לקנות מאספיר למרות המחיר הדיי יקר
או ללכת לאנשים שבונים באופן פרטי אך באיכות גבוהה ?
תודה לעונים
Printable View
ברצוני לקנות טמבון קדמי לגימיני חפשתי פה בפרום לגבי מחירים יתרנות וחסרונות
רציתי לדעת עם יש פה אנשים שיש להם את הטמבון יכולים להגיד עם זה כדאי
עם כדי לקנות מאספיר למרות המחיר הדיי יקר
או ללכת לאנשים שבונים באופן פרטי אך באיכות גבוהה ?
תודה לעונים
שים לב-
חלק מהדגמים בשוק מאווררים פחות מהפגוש המקורי. בשילוב עם מגן גחון, הגיר האוטומטי לא מקבל מספיק קירור, ומתחמם. לכן חשוב לבדוק טוב כמה גדולים הפתחים בפגוש.
אסף.
אם כבר ביררת- מה זה מחיר די יקר של אספיר?ציטוט:
נכתב במקור על ידי ohadfogel
בפעם האחרונה שבדקתי באספיר רצו 4K ואצל טופג'יפ בצפון 3K.
מה שאני יכול לומר זה שיש דברים יותר משמעותיים ומועילים שכדאי להשקיע בהם לפני הפגוש. לא שזה רע שיש פגוש מתכת במקום הפלסטיק המצ'וקמק, אלא שזוויות הגישה/ נטישה טובות מאד מלכתחילה ואני לא חשתי שיש מגבלה בתחום גם במצבים קיצוניים יחסית.
אוקי תודה רבה על המידע עכשיו עוד שאלה קטנה חוץ מהיופי שזה נותן לרכב זה דבר שכדי להשקיע בוו ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
טמבון מברזל עונה על מס' צרכים.
א. עמידות מול שיפשופים ומכות בשטח.
ב. אפשר לבנות בו נק' גרירה מאסיביות לצורכי חילוץ.
ג.אפשר להתקין כננת.
ד. אפשרות לשימוש בהיי ליפט.
ה. אם זה טמבון "שולחן", אפשר להניח עליו כוס כפה...
ו. פ ו ז ה .
אם הפונקציות האלה או חלקן חשובות לך, לך על זה.
אם לא, לא.
(לי באופן אישי הן חשובות. כן, גם הפוזה..)
טוב חברים היום בסוף קניתי אצל טופגייפ במחיר מעולה יורכב יום שלישי אני יעלה תמונות :)
כמו שהבטחתי תמונות של הטמבון החדש צריך עוד כמה שיפצורים אבל בגדול עמי מטופ גייפ עשה עבודה מעולה....... ממליץ בחום
כמה שאלות:ציטוט:
נכתב במקור על ידי ohadfogel
1. כמה עולה?
2. כמה שוקל?
3. האם אין זה יוצר בעיה עם חיישני כריות האויר?
אפשר עוד תמונות מזוויות שונות?
תראה לגבי מחיר אני הסתדרתי עם הבן אדם כי עשיתי את כל המיגונים מבין סף תחתון ווה והטמבון וחודש הבא הוא יתקין לי גם גגון(בגדול הטמבון עולה 3000) אני לא רוצה ליחצן את הבן אדם אבל הוא בן אדם משש מקצועי ואמין ששרות שהוא נותן שווה את השקעהציטוט:
נכתב במקור על ידי alon666
עכשיו לגבי המשקל הטמבון שוקל בסביבות 20 קילו + -
ולגבי הכריות אוויר שאלתי אותו את אותה שאלה הוא אמר לי שאין לזה קשר לטמבון
אני יעלה היום בערב כי אתמול צלמתי את התמונות שהיה חשוךציטוט:
נכתב במקור על ידי 6opka
נ.ב הוא עוד לא סיים לסדר אותו יש רווח בן הכנף לטמבון שהוא צריך לסדר אותו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי 6opka
העבודה יפה. אבל כמו שאסף כתב בהתחלה, יש מחלה משותפת לכל פגושי השולחן האלו, הם פוגעים בצורה משמעותית בקירור, בעיקר בגרסא האוטומטית. מספיק להשוות את התמונה הזאת של הפגוש המקורי לתמונה עם הפגוש החדש ולראות בבירור שאיבדת כמעט חצי משטח כניסת האוויר למערכת הקירור. בג'ימני זה קריטי. הבעייה אופיינית גם לפגושים של אספיר. אתה צריך לדאוג לזרימת אויר דרך הפגוש, אפשר לחשוב על כל מיני דרכים, למשל הזזת לוחית הרישוי הצידה ויצירת פתח כניסה דרך הפגוש בדומה לפגוש המקורי.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...achmentid=9808
http://www.jeepolog.com/forums/attac...achmentid=9897
נמרוד ואסף תודה רבה על היעוץ שלכם ואני גם יעשה את זה
הבעיות של הקירור יתחילו לבוא בשטח ??
זה חוקי להזיז את הלוחוית רישוי לאחד הצדדים ???
נראה יפה מאוד,
לדעתי אין בעיה חוקית להזיז את המספר לאחד הצדדים .
אני ביום ראשון מתקין אצלו משהו דומה לויטארה, נקווה שיראה יפה לפחות כמו אצלך ושאיכות העבודה היא כמו שהיא ניראת.
אכן שווה , אבל לא 3000 ש"ח!
על עבודה לא מדוייקת, ברקטים שלא חתוכים בלייזר ובנויים מפלחים שמרותכים בנקודות הכשל,
גימורים של ריתוכים לא מושחזים , פינות של הפגוש לא מותאמות לקו הרכב, משקל כבד יחסית למשקל
הרכב, ומה הכי מצחיק הסמל של דאקר בפרונט של הפגוש-לא בטוח ששולמו זכויות יוצרים לסמל ולשימוש בו.
גם שמעתיקים צריך לדעת לעשות עבודה טובה.
תגיד ג'רי, אתה אומר את מה שאתה אומר, כחוות דעת מקצועית אמיתית?
או כחלק מהיותך סוכן מכירות של אספיר?
מצטער ,לא קונה את התשובה שלך ,גם אם היא נכונה, הייתי מצפה ממתחרה שלא ילכלך על מתחרה אחר בפורום.
אני רואה כאן ניגוד אינטרסים.
והאמת, הייתי מתייחס לזה הרבה יותר ברצינות אם היית מוסיף גילוי נאות קטן.
נראה לי לא מקצועי.
נראה נהדר, תביא כתובת ומספר טלפון.:lol:
ג'רי עם אתה באמת סוכן של אספיר אז רק שתדע שעוד שקלתי לעשות אצלכם את הטמבון אבל הקטעציטוט:
נכתב במקור על ידי jeri
שאתם יושבים על עץ מאוד גבוה שכנראה לא תרדו ממנו וחבל כי יכלתם להרוויח עוד הרבה לקוחות. ולגבי הטמבון חוץ מהקטע של סידור הכנפים שאני יסדר את זה. הטמבון שלו הרבה יותר מאוורר ואסטתי ואכותי משל אספיר זאת לפחות לפי דעתי אני רק יזיז את הלוחית רישוי לאחד הצדדים ותהיה כנסית אוויר טובה
למערכת הקירור. ועוד דבר "ומה הכי מצחיק הסמל של דאקר בפרונט של הפגוש-לא בטוח ששולמו זכויות יוצרים לסמל ולשימוש בו."
אני באמת מצטער שכואב לך על גנבת סמל (כבר שככחתי שכל המדבקות וסמלים שמדבקים על הרכבים זה חוקי)