חוזר: עזרה בהחלטה לפני קניה
מה קורה חברים... זרקו מה שיש כל דבר יתקבל בברכה,
אחלה יום,
אורן.
אהלן אורן
בסה"כ אתה מתאר רכב במצב סביר, אני מניח שבדקת אותו בהתאם לכתבות שבאתר, המדריך לרכישת סופה והמדריך לבדיקת סיקס וכו', ואם הנזילות שתיארת והקלאץ' הם הבעיה היחידה גם המחיר לא נשמע מופרז. שתי הבעיות שציינת לא מחייבות התייחסות מיידית-קלאץ' לא מחליפים כי הוא גבוהה אלא כשהוא מפסיק להפריד כמו שצריך, והדש בורד-לשיקולך, התשובה בנוגע לשניהם היא כמובן תלויה במי מבצע את העבודה. אם מדובר בעבודה עצמית אז קלאץ סופה קומפלט עולה בסד"ג של כ-1500 ש"ח לחדש, שיפוץ כחצי מזה. לגבי דש בורד, סביר להניח שלא פחות מ-2000 ש"ח לרכישה של משומש, בנוסף עוד התאמות מסביב, וקיימת גם האופציה לתקן את הקיים, למרות שהוא פחות "סקסי" מדש בורד רנגלר...
שבת שלום-קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי kobiarava
אהלן אורן
בסה"כ אתה מתאר רכב במצב סביר, אני מניח שבדקת אותו בהתאם לכתבות שבאתר, המדריך לרכישת סופה והמדריך לבדיקת סיקס.
אכן כן, בדקתי את הרכב, לפחות את מה שהצלחתי על פי המדריך המעולה באתר, אבל הבעיה העיקרית,לדעתי, היא הבדיקה של המנוע, ולא כולם מוכנים לנסוע עד למוסך שהומלץ כאן באתר, גם אם אני ממן את הדלק על מנת לבדוק את המנוע ואת הקומפרסיה.
אני חושש שאני במצב שאני דורש הרבה מרכב בשנתונים האלו ובמחיר הזה, ואלי לא קיים דבר כזה ואצטרך להתפשר..
תודה על התגובה,
אורן.