עזרה בקיט רוביקון 3.5 גראנד שירוקי
ברשותי גראנד שירוקי 1998 מעונין לרכוש קיט 3.5 רוביקון,איזה קיט קפיצים ובולמים מומלץ בהתחשב בזה שהרכב ישאר נוח ולא יהפוך לנוקשה מידי ולא נעים בכביש.70% מהנסיעות בכביש אך עדיין רוצה להנות בטיולים ולנסוע בכיף מה שלא מתאפשר היום כשהרכב בגובהה של פרייבט.אשמח אים אוכל לעשות סיבוב ברכב עים קיט הגבהה זהה כדי שאוכל להתרשם.אני מאזור המרכז
חוזר: עזרה בקיט רוביקון 3.5 גראנד שירוקי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי yaadb
ברשותי גראנד שירוקי 1998 מעונין לרכוש קיט 3.5 רוביקון,איזה קיט קפיצים ובולמים מומלץ בהתחשב בזה שהרכב ישאר נוח ולא יהפוך לנוקשה מידי ולא נעים בכביש.70% מהנסיעות בכביש אך עדיין רוצה להנות בטיולים ולנסוע בכיף מה שלא מתאפשר היום כשהרכב בגובהה של פרייבט.אשמח אים אוכל לעשות סיבוב ברכב עים קיט הגבהה זהה כדי שאוכל להתרשם.אני מאזור המרכז
לא מתאים להכנסת האורחים של פורום האינדיאנים, לא יפה..
ראיתי את המודעה מספר פעמים ורק היום שמתי לב שההודעה שלך מיותמת מהתייחסות תומכת .
נראה ששכחו אותך.
אני מאיזור המרכז על קו חדרה-הרצליה
דבר איתי בטל' ונראה מה ניתן לעזור : 050-6223045
רונן
חוזר: עזרה בקיט רוביקון 3.5 גראנד שירוקי
קיט רוביקון ואי פגיעה בנוחות - שכח מזה.
הקיט מקנה לרכב נוקשות מסוימת שניתן להתרגל אליה, ולמעשה אין הרבה ברירות כיוון שאם רוצים התנהגות בטוחה בכביש בגובה זה ואפשרות לנסיעה מהירה בשטח ללא "סגירת מיתלים" אז צריכים קפיצים קשים יותר, או מע' LONG ARMS יקרה שתעניק נוחות יחסית. "רכות" הבולמים כמעט ואינה משחקת תפקיד בקיטים האלה, בולם משובח משפר את הנסיעה אך אינו הופך את הרכב ללימוזינה.
לדעתי אם הנוחות חשובה לך מאוד, גם על חשבון ביצועי השטח, אולי שווה לשקול התקנת קיט בסיסי של קפיצים אולדמן 2" + ספייסרים של עוד איזה 1" לרכוש בולמים סבירים כמו MX6, OME או בילשטיין, לא לגעת בזרועות הרדיוס, למקם מחדש פנהרד קידמי ואחורי, קיט ניתוק מייצבים ואתה מסודר ובזול יחסית.