היחידה הארצית מחפשת קצין אג"מ
היחידה מתרחבת ומחפשת לתפקיד מיוחד איש מיוחד,
רקע , היחידה הארצית לפינוי צירים מתרחבת לתחומי עניין ופעילויות נוספים ,
אנו מונים כיום כ 60 איש והיחידה מנוהלת במתכונת צבאית ברורה עם עץ מבנה והיררכיה פיקודית מובנת .
יחידה פעלתנית במיוחד בעלת עבר מוכח של 7 שנות פעילות יומיומית 365 יום בשנה עם 200 עד 300 ארועים בחודש
ועוד מטלות רבות של ליווי אחמים, כוננות אר"נ ,ועוד משימות רבות ומגוונות.
אנו מחפשים קצין אג"מ שיוכל לקחת על עצמו חלק מהמטלות היומיות ובהחלט להערך לעתיד לבוא לקראת ההתרחבות הצפויה ,ונטילת משימות ברמה הלאומית.
חובה:
רקע פיקודי ,עדיפות לממלאי תפקידים קמב"ץ, אג"ם או דומה, בעל רצון להיות שותף לתהליכים שאין דומה להם
בעל יכולת ,אסרטיבי,
דע לך כי אצלנו הסגל משקיע מעל ומעבר שעות וימים בלי חשבון ,והכל לטובת היחידה והקהילה,
גמול??? שכר אין , שעות נוספות יש הרבה , סיפוק אדיר מובטח.
כמובן הפניה לגברים ונשים, אנו גאים בכך כי היחידה כוללת בתפקיד הדרכה בכיר אישה (קצינת מילואים) ובן מיעוטים.
לפניות ואנא בפרטי בלבד,
[email protected]
תגובה להודעה: היחידה הארצית מחפשת קצין אג"מ
לא להדחף,אחד אחד:D
המשרה עדיין פנויה למועמד המתאים
למה בדיוק מחפשים מתנדבים :rolleyes:
לדברים כאלה ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3552351,00.html
איציק
מר מרקדו הנכבד,
כל זמן שתגובותיך היו במישור האישי כנגדי הבלגתי בגדר הסביר למרות שדאגת לשרבב את דעותיך כנגד כל העולם וסוכני הביטוח בפרט בכל שרשור השגבתי בו , למרות שאני ברמה האישית מכבד אותך מעולם לא היו לנו קשרים עיסקיים ולכן תמוה בעניי מדוע הינך שוטח את האני מאמין שלך בנוגע לבעלי מקצוע גנבים =מוסכניקים=סוכני ביטוח=עורכי דין =ומי לא בכל שרשור אפשרי,
האם יתכן כי שמי מדליק אצלך אור אדום לאור העובדה שאין לנו קשרים עיסקיים??
עד כאן יכולתי לסבול את דבריך חסרי הטעם ,
כעת בחרת להשתלח ביחידת החילוץ שיש לי הכבוד לשמש בסגל הפיקוד שלה ,
זו יחידת המתנדבים היחידה בארץ אשר כל תכליתה לעזור לנהגים בכביש, ללא תמורה
ללא סיוע משום גורם אחר,
נטו טובת הקהילה!!
ללא פעילויות של סיור ואכיפה, ללא סממנים משטרתיים על הרכבים ,לא דוחות תנועה ,
שום דבר מעבר להיות 60 המתנדבים הגיפאים שלנו לטובת הנוהגים בכביש
ואתה?? לא נותר לך אלא לחפש הייכן להשמיץ בכל מקום אפשרי.
איזו מן התנהגות של אדם בוגר בגילך??
אני פונה בקריאה גלויה למנהלי הפורום לעצור תופעה זו, נכון זה אינטרנט ויש מקום למגוון דעות
חריפות ככל שיהיו אבל אין מקום להשמצות וללשון הרע.
מר מרקדו היקר, באמת שאין לי בעיה להמשיך ולשתות קפה עימך אבל ההתנהלות הזו תעצר כאן ועכשיו.
חג שמח ושבת שלום
השמצות ולשון הרע?
זה לינק לגיטימי לחלוטין, שההשמצה היחידה בו כלפי יחידות המתנדבים מגיעה מכיוונו של המתנדב, או מכיוון אביו של המתנדב, שמן הסתם לא גנב את הטרקטורון מבנו. לא הייתי נופל מהכיסא אם יסתבר שהמתנדב גם היה נוכח באותו אירוע בחוף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
השמצות ולשון הרע?
זה לינק לגיטימי לחלוטין, שההשמצה היחידה בו כלפי יחידות המתנדבים מגיעה מכיוונו של המתנדב, או מכיוון אביו של המתנדב, שמן הסתם לא גנב את הטרקטורון מבנו. לא הייתי נופל מהכיסא אם יסתבר שהמתנדב גם היה נוכח באותו אירוע בחוף.
ואיך הלינק "הלגיטימי" הזה מתקשר ליחידה הארצית לפינוי צירים?
אני נמנה על מתנדביה ויכול להעיד מקרוב על ההוראות הלא מתפשרות והחד משמעיות בנוגע לשמירה על התקנות והחוקים.
לטעמי, איך שלא מסובבים את זה מדובר בתגובה מתלהמת ומנגחת מצד אותו כותב.
ואם הוא באמת שואל למה צריכים מתנדבים אז לדאוג להשאיר צירי תנועה מרכזיים פנויים וחופשיים ממכוניות לאחר תאונות דרכים, מכוניות תקועות ומשאר מפגעים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
השמצות ולשון הרע?
חנן ,
עם כל הכבוד וידוע לך שיש כבוד פיספסת לחלוטין את העניין ,
הקישור בין עבריין במסווה שבקישור לבין היחידה בפיקודי הינו ברור ולכך מר מרקדו מכוון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
הקישור בין עבריין במסווה שבקישור לבין היחידה בפיקודי הינו ברור ולכך מר מרקדו מכוון.
יכול להיות שהקישור של איציק לגיטימי,
ואצלך מאיר, הנושא רגיש במיוחד, על תקן של "על ראש הXXX בוער הכובע" ??
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מאיר רוטברג
ללא סממנים משטרתיים על הרכבים
http://www.4wd.co.il/img_srv/jo76anos.jpg
באמת? ללא כל סממנים??????
עיניים להם ולא יראו?
גם אני לא רואה כל עניין אישי, וחושב בדיוק כמו חנן.
מענין מענין :confused:
תגובות במישור האישי .... אני ?
על מה בדיוק במישור האישי
כנראה שנפלה כאן טעות בהבנת הנקרא ויש עוד כמה שלא מבינים את פעילותם המבורכת של
המתנדבים בעם .
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...40&item=889661
יש צורך להסביר לעוד כמה אזרחים עד כמה פועלם הסמוי של המתנדבים הוא חשוב
אחרת קשה לי להבין מדוע אני ועוד רבים לא כל כך אוהבים סוג התנדבות כזה :twisted:
איציק
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
עיניים להם ולא יראו?
שמיל ידידי היקר, לשאלה עניינית תשובה עניינית ,
אין מה לעשות כאשר מצלמים את הרכב ישר ממול עם פלאש אזי הפלאשרים המוסתרים בתוך פנסי הערפל מנצנצים
אותו הרכב אותם פנסים 4 שנים מוסתרים מעין כל
http://lh4.ggpht.com/miki6970/R4DCc4...JPG?imgmax=512
ולחידוד הצילום
http://lh3.ggpht.com/miki6970/Rwi-oN...jpg?imgmax=512
בנוסף,
החודש יערך תרגיל פתע ביחידה אתה מוזמן כבקר חיצוני מטעם גיפולוג לבחון 60 גיפאים שיגיעו
על כל אחד שתמצא איזה סממן משטרתי שאינו מאושר, או מדבקה/כיסוי גלגל/גגון עם כחול מכוסה
או כחול על הדשבורד עם כובע משטרה עליו או אפודה משטרתית צהובה שאינה הפוכה ללא סימני משטרה(אין מה לעשות לכל נהגי ישראל יש אפודה צהובה) אני אתרום 1000 ש"ח למטרות צדקה.
האם ההימור מספיק גבוהה לטעמך??
וזה כדי שתבין מי אנחנו
http://picasaweb.google.com/miki6970/2008
שיהיה לכולנו חג שמח וללא תאונות
איציק וחנן אני מתפלא שבשנות ה2000 מה שמציק לכם זה העדפות מיניות של מתנדב כלשהו...
כמו שמאיר אין להם בעיה לשלב ביחידה בני מיעוטים, נשים וכו'...
http://www.ynet.co.il/PicServer2/020...1;2&93;_wa.jpg
מאיר , אני בשוק מהתגובה חסרת הפשר שלך לאיציק , הוא עוד היה סלחני איתך , סה"כ רצה לאמר מה שאני אמרתי ויאמר שוב , יחידות המתנדבים הן אחת התופעות הבזויות , עבד כי ימלוך זו מחמאה , אני מחכה בקוצר רוח ליום שמחלקה לפסיכולוגיה באחת מהאוניברסיטאות תרים ת'כפפה תחקור ותוכיח אחת ולתמיד את הפרופיל האישיותי-פסיכולוגי של המתנב המשטרתי המצוי , זה אולי הדבר היחיד שיחייב את המשטרה לנער אתכם משורותיה.(אגב , אנחנו בג'יפולוג לא צריכים שום מחקר , יש לנו אותך)
בבקשה, מעכשיו, חדל.
הדעות של מי שמתנגד למתנדבים לגיטימיות. אבל גם ההודעות של מאיר בנושא לגיטימיות לגמרי. אני מתבייש שאני צריך בכלל להזכיר לכם: "חיה ותן לחיות". מאיר לא מפריע לכם או להתנהלות הפורום, למה צריך להפריע לו בבבקשה למתנדבים? ובעקביות? אל תענו בבקשה. פשוט תפסיקו.
אני ממש לא מבין את העניין הזה שאתם לא אוהבים מתנדבים
מתנדבים זה רע כשהם במשטרת התנועה אבל בכל שאר היחידות זה אחלה ומבורך
אני אישית ראיתי כמה פעמים חילוצים כאלו שפינו כבישים ממכוניות תקועות וזה באמת יפה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
http://www.4wd.co.il/img_srv/jo76anos.jpg
עיניים להם ולא יראו?
תכלס ... מישהו יכול להאיר את עיני מה לא בסדר בסופה הזאת ?
פנסי ערפל תחתונים ימני ושמאלי
פליקרים אדום וכחול מושתלים בתוכם.
לא צריך לשפוך את המים עם הדלי-יש יחידות התנדבות שעושות עבודת קודש,ואותי לא מעניין המניעים הפסיכולוגיים של המתנדבים באופן אישי אני מקנא בהם על יכולתם לתרום מזמנם וכספם.
הבעייה היא עם מתנדבי משטרת התנועה,איך אנשים נורמליים ששכל בראשם הולכים ומתנדבים בארגון המטומטם הזה ובמקום לנסות לבצע עבודה קצת יותר חכמה ופחות דוחה ומכעיסה-עושים בדיוק את מה שעושים השוטרים הרגילים-וזה לחפש את המטבע מתחת לפנס ולהציק לי בכל צומת כדי לראות רשיונות ועוד מבקשים מספר טלפון,מסייעים למשטרה להציק לאזרח במקום לעזור לו ולהוריד את העבריינים האמיתיים מהכביש.
מתנדבי משטרת התנועה-לפחות חלקם עושים שם רע להתנדבות.
דרור הראל
הקטע של הטלפון באמת משונה לי.
לפני שנה בצומת נידחת בדרום העמוק עצר אותי שוטר היה משהו כמו 6 בבוקר.
חקר אותי לגבי לאן ולמה ומאיפה ועד מתי ... לא קיבל איפלו תשובה אחת אמיתית. אני לא הצלחתי לראות למה זה עניינו ...
ואז ביקש טלפון שלי, שאלתי בשביל מה ?
אז הוא אמר שהם רוצים משוב ומישהו עלול להתקשר אלי לשאול מה דעתי לגבי התחקיר שלו ...
שיא החדירה לרשות הפרט. מדינת משטרה, סטאלינגראד ... וכל מה שתגידו. אירגון פשע לגמרי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
הקטע של הטלפון באמת משונה לי.
לפני שנה בצומת נידחת בדרום העמוק עצר אותי שוטר היה משהו כמו 6 בבוקר.
חקר אותי לגבי לאן ולמה ומאיפה ועד מתי ... לא קיבל איפלו תשובה אחת אמיתית. אני לא הצלחתי לראות למה זה עניינו ...
ואז ביקש טלפון שלי, שאלתי בשביל מה ?
אז הוא אמר שהם רוצים משוב ומישהו עלול להתקשר אלי לשאול מה דעתי לגבי התחקיר שלו ...
שיא החדירה לרשות הפרט. מדינת משטרה, סטאלינגראד ... וכל מה שתגידו. אירגון פשע לגמרי.
בהתחלה שאישתי סיפרה לי ששוטר ביקש ממנה את הטלפון,הניאדרטל שבי מיד חשב שמישהו ניסה להתחיל איתה,בפעם הבאה היא התעקשה לא לתת מיספר,שביקשו גם ממני מהבנתי שכנראה השוטר לא רוצה להתחיל איתי,אז פשוט נתתי לו מספר שגוי.
מה שהכי מעצבן אותי,זה שמי שעוצר אותי בתדירות של אחת לשבועיים זה דווקא המתנדבים למשטרת התנועה-הם אלו שמשחקים לידי הארגון העלוב הזה וממשיכים את ההתנהלות הנירפית והמגוחכת ,במקום לנצל את ההזדמנות והכח שניתן בידם על מנת להדגים למשטרע מהו החשוב ומהו התפל,וכמתנדבים לנסות ולפעול נגד עברייני תנועה אמיתיים ולא לטפל בנושאים מנהליים כמו בדיקת רשיונות.-או כמו הדבר הכי מרגיז שראיתי-שבת בבוקר לפני כמה חודשים ניידת עם מתנדבת וממל"ז בכביש 6.
החבר הכי טוב שלי,התנדב למשטרת התנועה-הוא קיבל ממני שטיפה והרצאה של כמה שעות על הנושא,לשמחתי חלק מהדברים הוא הפנים ומעביר גם למתנדבים האחרים והם מנסים לעשות עבודה חשובה יותר,כמו פעילות נגד טרקטרונים משתוללים בחוף ניצנים.
דרור הראל
תמונות מזעזעות
כל הכבוד לכם על העזרה לזולת
אני אישית מעריך את זה מאוד !!!
מתנדבי תנועה הם באמת חארות אפיו יותר משוטרי תנועה
מתנדבים יוצאים להתנדב במטרה להוציא תסכול בבית על הנהגים במיוחד המבוגרים\זקנים המשועממים
אבל הם לא קשורים בכלל לשרשור הזה