>>> דיון מרכז - כל מה שקשור לשדרוג מערכת הפורומים
בימים הקרובים תעבור מערכת הפורומים שדרוגים. downtime אמור להיות קצר יחסית ובעיקר בלילות.
...אבל "אמור" זה שם של דג, ולמדתי כבר מזמן שכשנוגעים בשרת זה כמו כשמתחילים לפרק ג'יפ - יודעים איך מתחילים... אז סליחה מראש מכל הגולשים על תקלות ואי זמינות של הפורום שיתכנו בזמן הקרוב.
חוזר: >>> הודעה חשובה: עבודות שדרוג באתר בימים הקרובים
הפורום משודרג, ועובד בצורה תקינה. עם זאת, העיצוב לא מעודכן וגם התרגום המלא של תפעול הפורום מאנגלית לעברית עדיין לא.
אל תתרגלו לצבעים החדשים, הדברים נמצאים בעבודה וחבל שהפורום יהיה סגור בינתיים.
הצד החיובי - הפורום משופר, מאובטח, ויש בו טונות של פיצ'רים חדשים - אתם מוזמנים לגלות אותם יחד איתנו (רמז - אלבומים!)
מזל טוב :-)
אולי זה בגלל השעה המוקדמת אבל הוא גם עושה רושם של עובד יותר מהר.
אני חושב שיש בעיה עם הקוקיז והוא לא שומר נתונים, ככה שצריך להתחבר כל פעם מחדש.
כל הכבוד, השיפור ניכר. רק אם אפשר, בבקשה, לתקן את הבאג שמפריע למשתמשי FF להכנס לפורום סוזוקי בהזדמנות חגיגית זאת. אהה, וגם הסמיילים בצד שמאל של עורך ההודעות לא עובדים.
כשאני מחפש הודעות חדשות אני מקבל איזה 11 עמודים. הרוב אלו הודעות שבעבר נרשמתי אליהם כמנוי ושיש בהם הודעות שכביכול לא קראתי. יש מצב להעיף את זה? לשבת ולמחוק עכשיו 11 עמודים די מעצבן. תודה
תגובה להודעה: >>> הודעה חשובה: עבודות שדרוג באתר בימים הקרובים
לאלעד שהציע עזרה - תודה, המשך בה"פ.
-----------
מיכה, השיטה החדשה דורשת התרגלות, אבל מה שיפה זה שהיא לא תלוית ביקור. היא מראה לך למעלה את כל ההודעות מאז הביקור האחרון שלך כרגיל, אבל ממשיכה להראות את כל ההודעות שהתעדכנו ועדיין לא קראת - וזה בעצם מצב של תצוגת כל ההודעות האחרונות, בכל הפורומים, על פי סדר - שאנשים רבים התרגלו אליו מג'יפטריפ וביקשו בעבר משהו דומה. אז הנה. רק שכאן, ברגע שקראתם הודעה, היא בעצם יורדת מהרשימה.
האורך הוא מספר ימים אחורה, הרשימה ארוכה בגלל שכרגע בוצע השדרוג. אתה יכול לאפס את הרשימה, יש איפשהו אפשרות להגדיר את כל ההועדות כ"נקראו" ואז אתה מתחיל מחדש ואמור להיות הרבה יותר נוח.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
מיכה, השיטה החדשה דורשת התרגלות, אבל מה שיפה זה שהיא לא תלוית ביקור. היא מראה לך למעלה את כל ההודעות מאז הביקור האחרון שלך כרגיל, אבל ממשיכה להראות את כל ההודעות שהתעדכנו ועדיין לא קראת - וזה בעצם מצב של תצוגת כל ההודעות האחרונות, בכל הפורומים, על פי סדר - שאנשים רבים התרגלו אליו מג'יפטריפ וביקשו בעבר משהו דומה. אז הנה. רק שכאן, ברגע שקראתם הודעה, היא בעצם יורדת מהרשימה.
האורך הוא מספר ימים אחורה, הרשימה ארוכה בגלל שכרגע בוצע השדרוג. אתה יכול לאפס את הרשימה, יש איפשהו אפשרות להגדיר את כל ההועדות כ"נקראו" ואז אתה מתחיל מחדש ואמור להיות הרבה יותר נוח.
מבחינתי זה מצויין,
לשיטה הקודמת היה חסרון גדול-אם נכנסתי לאתר לאחר כמה ימים ללא כניסות ונכנס לדף של "הודעות חדשות" הייתי מקבל רשימה ארוכה שלא ניתנת ליישום בפועל.
מה שהיה קורה זה שאם אחרי 15 דקות~ לא סיימתי להכנס לכל ההודעות החדשות החיפוש היה מתאפס ולא ניתן היה לקבל אותו שוב או במידה ויש תקלה והמחשב נתקע/חלון נסגר בטעות.
חוזר: >>> דיון מרכז - כל מה שקשור לשדרוג מערכת הפורומים
אני לא מוצא את האפשרות לסמן את כל ההודעות כנקראו.
אשמח להכוונה.
תגובה להודעה: >>> דיון מרכז - כל מה שקשור לשדרוג מערכת הפורומים
נראה יופי
בתצוגת התמונות החדשה לא מצאתי דרך לפתוח מספר תמונות כל אחת בtab של אותו חלון אקספלורר\שועל אש.
שווה לבדוק אם ההודעה על ביצוע חיפוש לא מעריכה את זמן תצודת תוצאות החיפוש (לדוגמה בהצגת "הודעות חדשות")
תגובה להודעה: חוזר: >>> דיון מרכז - כל מה שקשור לשדרוג מערכת הפורומים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אני לא מוצא את האפשרות לסמן את כל ההודעות כנקראו.
אשמח להכוונה.
צד שמאל בתפריט השחור, מתחת לשם המשתמש שלך - קישורים מהירים >>> סמן פורומים כנקראו. זה מאפס את כל הרשימה, ומה שיפה זה שעדיין אתה יכול לבחור לראות פשוט את ההודעות מ24 שעות אחרונות.
[QUOTE=eran4x4;201205]נראה יופי
בתצוגת התמונות החדשה לא מצאתי דרך לפתוח מספר תמונות כל אחת בtab של אותו חלון אקספלורר\שועל אש.
QUOTE]
מחזק את דבריו של ערן, באמת המוד החדש של פתיחת תמונות, פחות יעיל כי אי אפשר לפתוח כמה במקביל.
אמיר
לחיצה על תמונה פתוחה פותחת אותה בחלון חדש אם אני לא טועה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מבחינתי זה מצויין,
לשיטה הקודמת היה חסרון גדול-אם נכנסתי לאתר לאחר כמה ימים ללא כניסות ונכנס לדף של "הודעות חדשות" הייתי מקבל רשימה ארוכה שלא ניתנת ליישום בפועל.
מה שהיה קורה זה שאם אחרי 15 דקות~ לא סיימתי להכנס לכל ההודעות החדשות החיפוש היה מתאפס ולא ניתן היה לקבל אותו שוב או במידה ויש תקלה והמחשב נתקע/חלון נסגר בטעות.
כי אתה לא עובד כמו שצריך...
משאירים את חלון החיפוש עצמאי ופותחים כל מה שרלוונטי בכרטיסיות ואז שום דבר לא הולך לאיבוד.
לדעתי עדיף פי כמה כמו פעם , מי שמפספס יכול פשוט להגיע לכל ההודעות שהוא לא קרא או לאלו שנכתבו ביממה האחרונה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Gilad
לחיצה על תמונה פתוחה פותחת אותה בחלון חדש אם אני לא טועה
לא ברור לי אם זה נוסף ניום או שפספסתי את זה איך שהוא, בכל מקרה כרגע קליק על כפתור הגלילה פותח את התמונה בכרטיסיה נפרדת - תודה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kd2
כי אתה לא עובד כמו שצריך...
משאירים את חלון החיפוש עצמאי ופותחים כל מה שרלוונטי בכרטיסיות ואז שום דבר לא הולך לאיבוד.
לדעתי עדיף פי כמה כמו פעם , מי שמפספס יכול פשוט להגיע לכל ההודעות שהוא לא קרא או לאלו שנכתבו ביממה האחרונה.
עכשיו אפשר להגיע לאלו שלא נקראו - בעבר אני לא הכרתי דרך לעשות זאת
השתמשתי בשיטה שאתה מתאר אבל ברגע שאיבדתי את חלון החיפוש מסיבה כלשהי לא היתה לי דרך למצוא את אלו שלא קראתי ולפעמים הם היו מיותר מ 24 שעות....
האם ניתן לבחור באיזה מקום שהצגת תמונות מצורפות תהיה בצורה הישנה ??
זה עדיף לי.