אמנם לא ממש קשור לרכב אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר לשאול.
אני מחפש צנרת נירוסטה (משהוא שלא מחליד ומתאים למזון) בקוטר 1/4' ואורך של כ 30 מטר. הסתובבתי היום בערך שעתיים באזור המפרץ בין חנויות ולא מצאתי. מישהוא יכול לכוון אותי למקום מתאים?
Printable View
אמנם לא ממש קשור לרכב אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר לשאול.
אני מחפש צנרת נירוסטה (משהוא שלא מחליד ומתאים למזון) בקוטר 1/4' ואורך של כ 30 מטר. הסתובבתי היום בערך שעתיים באזור המפרץ בין חנויות ולא מצאתי. מישהוא יכול לכוון אותי למקום מתאים?
אתה צריך צינור "גולמי" או משהו מעובד?
נראה לי שבסקופ תוכל למצוא צינורות גולמים
מדובר בצינור מאוד דק כמו צינור נחושת של מזגן אבל מנירוסטה.
ואם כבר אני שואל, אז איפה אפשר למצוא ברז שלא יהפוך לי את הזרימה לטורבולנטית בצד השני?, ניסיתי ברז כדורי פשוט והוא לא מתאים לי, אני צריך לשמור על זרימה למינרית
http://www.technobar.co.il/filials.p...ions=show&id=5
המיקום בקריית אתא זכור לי, לקח לי זמן כי נדמה לי שקראו להם פעם אחרת - ברטל. בכל מקרה זה ב99% המקום שאתה מחפש במפרץ חיפה.
לגבי הברז - למה הזרימה אחרי הברז קריטית? מרחק מספיק אחריו ההשפעה של הברז זניחה (אני לא אומר שהזרימה תהיה למינארית, זה תלוי במהירות ובתכונות הנוזל - מספר רינולדס)
מדובר במערכת קרור לבירה. הצינור הוא בעצם מחליף חום שטבול בצידנית קרח.
בחבית בטמפ' החדר יש לחץ של 25 psi שצריך להתגבר עליו, וזרימה טורבולנטית מקציפה את הבירה. ברז כדורי עובד טוב בתחילת המהלך (כשהוא פתוח), אבל מהר מאוד מתחיל לצאת רק קצף. הפתרון הוא צינור ארוך (בין 20 ל 30 מטר), משאבה, או ברז מתאים.
אז צינור בכ"מ צריך, אני בודק גם אם יש אפשרות למצוא ברז.