מפגש לבעלי סמוראים, תאריך מעודכן: 27/6 ביער בן שמן
חברים חשבתי על זה אומנם זה יהיה קצת להעתיק אבל למי איכפת
למה שלא נארגן מיפגש סמוראים משובח שכזה ,אם מיפגש של ג'ימינים היה
מעניין אז בטח ובטח שמיפגש של סמוראים יכול להיות הרבה הרבה יותר מוצלח.....
מורי,אמיר אני צריך את העזרה שלכם פה :D.....
חברה לרעיונות ,הצעות, מקום להתכנסות וכו' יאללה תביאו רעיונות .....
*** הכותרת נערכה. הכותרת המקורית היתה: "בהמשך לרעיון של אמיר......". עזבו את זה שבכללי הפורום אנחנו מבקשים מפורשות לכתוב כותרות ענייניות. למה שמישהו יכנס לשרשור שזו הכותרת שלו??? בשביל מה קיימת כותרת??? בחייאת אנשים, תשקיעו קצת מחשבה, לטובתכם, לא רק בשביל שהפורום יראה מכובד. - תודה, המערכת ***
תגובה להודעה: מעוניין לארגן מפגש לבעלי סמוראים
משעשע שאתה קורא לזה "להעתיק" כאילו שלמישהו יש זכויות יוצרים על הרעיון של מפגש או מועדון של בעלי רכב מסוג מסויים... :D
נוסטלגיה: הגרעין המקורי-מקורי של האתר הזה נפגש בטיול "מועדון זוקי" מיסודו של יפתח ש. בשנת 1997, ממש בחודשים הראשונים של עידן האינטרנט בעולם השטח הישראלי. אני זוכר את הטיול הראשון, בהר חורשן - שם פגשנו לראשונה את זאביק (עם קוקו ועם אבא שלו), את ליאור בויטארה (היום - דיסקו) את שרון בסמוראי (היום D90) ועוד...
אני מניח שהשלב הראשון יהיה לקבוע תאריך, אז בכבוד. :)
28 ביוני יום שבת נשמע טוב ????? אם כן יאללה בוא נתחיל להריץ את העניין אבל נראה שאין כל כך התלהבות מצד האנשים בפורום ככה ש.......חבל זה דווקא יכול להיות ממש נחמד המפגש הזה...
אם הרכב החדש שלי יהיה על הגלגלים אני מגיע
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
aybazo 1
28 ביוני יום שבת נשמע טוב ????? אם כן יאללה בוא נתחיל להריץ את העניין אבל נראה שאין כל כך התלהבות מצד האנשים בפורום ככה ש.......חבל זה דווקא יכול להיות ממש נחמד המפגש הזה...
לדעתי שישי עדיף.
ובאזור המרכז יהיה נוח לכולם.
גם לדעתי עדיף יום שישי.
ומיקום- למה לא בחורשן? שעה נסיעה מהמרכז, וגם לצפונים יהיה יותר קל להגיע..
שישי זה אומר 27/06/08לי גם אין בעיה בוא ניתן לעניינים להתגלגל ונראה כמה אנשים מעוניינים ורוצים להגיע חורשן נשמע מצויין לפי דעתי שעה 14:00 בצהריים ככה לכולם זה יהיה נוח גםלמי שעובד ביום שישי .....סבבה את זה סגרנו (תאריך ושעה) מה לגביי תיכנון יש רעיונות???.
מה קורה עם שאר האנשים איפה כולם???? מורי , אמיר , אוהד , הדר , רותם ,יאללה אנשים תהיו רציניים ......
אני מאמין שחורשן יהיה קטן מידי,
אין לי שום מקום אחר בראש. אבל אם יהיה אני יודיע,
בגדול אני חושב שצריך לעשות רק מפגש, ואין צורך להוסיף טיול או משהו בסגנון כי זה סתם לגרור לפחות 15 סמוראים בשיירה וזה יהיה נורא
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
gmike
גם לדעתי עדיף יום שישי.
ומיקום- למה לא בחורשן? שעה נסיעה מהמרכז, וגם לצפונים יהיה יותר קל להגיע..
ולדרומיים סיוט......
ערן יא חביבי, אתה רואה את התגובות ?
זו בדיוק הסיבה שמעולם לא הצלחנו להרים מפגש כזה. כל אחד מושך למקום אחר.
אדר יא ספוג - שאני אראה לך תמונות של מפגשים שאירגנו וטיולים שנסענו בהם 13-15 סמוראים בשיירה? יש לי כמה כאלה, אתה ואני שם גם כן. הסתדרנו יופי.
30 ג'ימני נדחפו בחורשן יופי טופי, אז 30 סמוראים ויותר יכולים להדחס שם בלי בעיה, מקסימום נשים כמה על הסלעים, זה לא שיש לנו פח יפה שאנחנו צריכים לחשוש משריטות כמו העירוניים האלה בג'ימני :razz: (אצלנו השריטה היא בראש)
כל מי שיש לו בעיה להגיע לחורשן מפאת מרחק , נשמח לשמוע/לקרוא הצעות למקום יותר מתחשב, אני לא בקיא ברזי הארץ ובמקומות מספיק גדולים לכזו כמות, לצורך העניין - משלט 21 צפוף מאד לכל כך הרבה כלים, כנ"ל יער בן שמן , אשדוד והדיונות מלאים בסופות ושאר חברים, אז אני לא יודע כמה נוכל להתגודד שם בנעימים , חוצמזה אני לא מכיר עוד מקומות.
נ.ב.
כרגע אני כנראה אגיע עם סמוראי של חבר ולא עם שלי כי אין לי טסט וכמעט כל מעכר שהיה לי נתפס על ידי המצלמה של כלבוטק ולכן העלה מחירים ;)
אבל ככה יהיה לי יותר זמן לחברים ואהיה יותר פנוי לצלם את המפגש הזה ולהכיר אחרים.
תרשמו אותי אני בפנים , לא משנה מתי ואיפה העיקר שיהיה כיף
וכן צריך מקום שאפשר להמשיך לטייל משם.
יער להב.
כמו החורשן רק בדרום.... ומי שורצה וכל משם להמשיך טיול שישי שבת דרומה.
אוקי,
בוא נראה כמה אנשים באים ומהיכן , מי שנרשם , שיציין - יער להב או חורשן
נלך לפי הרוב.
נתחיל לרכז את הרישום, (ערן) ממליץ לך לפתוח שרשור כזה גם בצהוב, גם שם יש סמוראים וחלקם לא הגיעו עדיין לג'יפולוג.
מצטער על האיחור...:-?
התאריך מתאים.
לגבי נקודת המפגש-הכי טוב להפגש באיזור המרכז (בן שמן,בית שמש וכדומה...)
אני מוכן לארגן את המיקום וגם מסלולון (קליל).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מורי
התאריך מתאים.
מורי, בן שמן / בית שמש לא יהיה צפוף לכזו קבוצה גדולה ? לטיול לא בטוח שכולם יצטרפו, אז עוד אפשרי, אבל איפה תמצא מקום לכל כך הרבה כלים, בהתחשב בעובדה שהיערות הללו מלאים בדר"כ ברוכבי אופניים ושאר מטיילים...
מתבשל לך משהו בראש שתוכל לפרט עליו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מורי, בן שמן / בית שמש לא יהיה צפוף לכזו קבוצה גדולה ? לטיול לא בטוח שכולם יצטרפו, אז עוד אפשרי, אבל איפה תמצא מקום לכל כך הרבה כלים, בהתחשב בעובדה שהיערות הללו מלאים בדר"כ ברוכבי אופניים ושאר מטיילים...
מתבשל לך משהו בראש שתוכל לפרט עליו?
אמיר מזה "הצהוב" אתה מתכוון לג'יפ טריפ אם כן האתר משום מה לא עולה לי נראה לי יש להם בעיה באתר.........אני מתחיל לעשות רשימה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מורי
התאריך מתאים.
מורי בכבוד, קבל את המסלול עליך אני אדאג לשאר...בכל מקרה מורי אתה מכיר מלא מלא אנשים בעלי סמוראי תעביר את הרעיון שלנו הלאה ונראה מה יקרה.....
שלום לכולם
ראשית ברכות על הרעיון.
מישהו צריך לארגן רשימת משתתפים,שתכלול טלפונים וכתובות.
לגבי מיקום,חורשן הצליח לא רע לג'ימניים אז למה לנו זה לא יעבוד?
מוכן לקחת חלק באירגון של המפגש,אז מי שמרגן יכול ליצור קשר איתי.
הודעה פרטית,תשאירו מספר טלפון אני אחזור.
0523676227
אלינועם חן