אני בדרך לקנות סמוראי צריך עזרה
האם כדאי לקנות עם מנוע 1000 או 1300 התקציב שלי נמוך לכן אני יכול לקנות רק סמוראי ישן אני גר במרכז ורוצה לעשות טיולים לצפון ולדרום השאלה האם מנוע 1000 יעשה את העבודה או שהוא ימות לי אחרי קצת זמן.
דבר שני האם אפשר לנסוע עם הלוקרים בגלגלים הקדמיים נעולים אבל שההילוך הוא 2H על הכביש האם זה יגרום נזק?(הכוונה שלי זה שאני רוצה לשלב ל4X4 מבלי שאני צריך כל פעם לפתוח ולסגור את הלוקרים)
Re: אני בדרך לקנות סמוראי צריך עזרה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי alo
האם כדאי לקנות עם מנוע 1000 או 1300 התקציב שלי נמוך לכן אני יכול לקנות רק סמוראי ישן אני גר במרכז ורוצה לעשות טיולים לצפון ולדרום השאלה האם מנוע 1000 יעשה את העבודה או שהוא ימות לי אחרי קצת זמן.
דבר שני האם אפשר לנסוע עם הלוקרים בגלגלים הקדמיים נעולים אבל שההילוך הוא 2H על הכביש האם זה יגרום נזק?(הכוונה שלי זה שאני רוצה לשלב ל4X4 מבלי שאני צריך כל פעם לפתוח ולסגור את הלוקרים)
לגבי הלוקרים, זאביק ענה. מה שמקובל בדרל כלל אצל נהגים בכלי רכב עם לוקרים ידניים, זה לסגור את הלוקרים פעם אחת בתחילת הטיול בכניסה לשטח, ולפתוח אותם בסוף הטיול עם החזרה לכביש בדרך הביתה. בסך הכל פעמיים לרדת מהרכב, לא צריך לעשות מזה סיפור.
לגבי קניית הרכב - תעשה לעצמך טובה גדולה ותקנה סמוראי מודל 86 ומעלה, עם מנוע 1300 וגיר 5 הילוכים. אם אין לך כסף, תתאפק ותחסוך עוד כמה חודשים עד שיהיה לך מספיק לקנות רכב טוב במצב טוב. אל תקנה גרוטאה שלא יהיה לך כסף לתקן אותה, חבל עליך...