שלום
יש לי סמוראי 88 ואני רוצה לעשות לו אוברול לקרבורטור(שיפוץ)
השאלה שלי : איך אני יכול לדעת עם יש לי בג'יפ קרבורטור של סובראו 1600 או קרבורטור מקורי של סמוראי ???? כי הענין לא ברור כעת.
אשמח עם מישהוא יוכל לעזור לי ...
תודה מראש
Printable View
שלום
יש לי סמוראי 88 ואני רוצה לעשות לו אוברול לקרבורטור(שיפוץ)
השאלה שלי : איך אני יכול לדעת עם יש לי בג'יפ קרבורטור של סובראו 1600 או קרבורטור מקורי של סמוראי ???? כי הענין לא ברור כעת.
אשמח עם מישהוא יוכל לעזור לי ...
תודה מראש
אז אני מבין שקיבלת את ההמלצה להעביר את ההודעה שלך לפורום סוזוקי. סחתיין.
אבל למה בלי התמונות?
אגב- הקרב' שלך לא של סמוראי מקורי- זה בטוח.
מה שליאור כתב לך כנראה נכון.
אבל תעלה את התמונות לכאן- והמומחים יעזרו לך בזיהוי מדויק.
אתה יודע כיצד לבצע שיפוץ קרב'?
אני מתכוונן לשפץ את הקרבורטור לבד ולפי האנכיות שפורסמו באתר " כיצד לשפץ קרבורטור של סמוראי"..
אני רק רוצה לדעת איזה קיט שיפוץ קרבורטור אני צריך לקנות ואיפה קונים את הקיט הכי טוב?..או פירמה טובה..?
נ.ב
צריך להיות רשום על הקרבוטור איפה שהו אם זה סובראו ואם זה 1300,1600??
שלום!
יש לי סמוראי 91, גם אצלי זהו קרבורטור לא מקורי של סמוראי וכאשר הגיע זמנו לעבור שיפוץ התלבטתי לגבי שיפוץ עצמי או אצל מכון - בסופו של דבר בחרתי ללכת למכון קרבורטורים - אלו הם מסוג הדברים שצריך לתת לבעל מקצוע לעשות אשר יש לו את כל הכלים הנחוצים לעבודה, אני בספק שיש לך את היכולת להשרות את כל חלקי הקרבורטור ו"לבשל" אותם בשפה מקצועית באותה צורה שבעל מקצוע יעשה זאת - לכן שיפוץ בעלות של 300 עד 400 ש"ח יצדיקו את עצמם.
ירין.
הכתבה לגבי שיפוץ קרב' של סמוראי תתן לך רקע טוב. אבל הקרב' שלך שונה מהקרב' בכתבה. כך שאם אתה לא יודע/מכיר- אתה עלול להסתבך עם החלקים.
איך בדיוק אתה מתכוון לכוון את הקרב' אחרי ששיפצת אותו? יש לך מכשיר גזים בבית?
אגב, ברשותך, בוא נעשה חישוב מהיר:
קיט שיפוץ לקרב' בערך 100 ש"ח.
כיוון קרב' במכון שיסכים לכוון לך (לא כולם מוכנים לכוון קרב' שלא הם שיפצו)- 50-100 ש"ח.
חומרי ניקוי וכד'- עוד בערך 50-100 ש"ח.
עד כאן הגענו לסכום נחמד של 200-300 ש"ח.
כמה שעות עבודה (ועצבים) יקח לך לדעתך לשפץ קרב' בפעם הראשונה? נסכים שיקח לך בערך 5 שעות אם אתה תותח. כמה אתה מרוויח לשעת עבודה ביום-יום?!?
השורה התחתונה- לך למכון- תשלם אמנם כמעט פי 2 מעלות החלקים (אבל היי, מה עם העבודה?), תקבל אחריות ומנוע שעובד כמו נמר.
ואני כותב זאת מניסיון טוב. המלצות- לא חסרות. דפדף קצת בפורום ותראה למי אני מתכוון.
אמנם הפורום דוגל בעבודה עצמית- אבל צריך לדעת את המגבלות. מבחינתי- זו מגבלה ששווה כל שקל (שחוזר אליך בהוצאות הדלק המתקצצות).
אם תחליט בכ"ז לשפץ לבד- בפורום ננסה לעזור לך- אבל זה לא פשוט בכלל. קח בחשבון.
בהצלחה.
תראה אני משפץ לבד אבל במוסך ובעל המוסך מנחה אותי ואם יהיה לי בעיות אני שואל אותו
אם אתה מכיר את המוסך של הג'יפים ברחובות " אודי מזרחי"..
יש לי קרבורטור של סובראו מסתבר בערך שנת 92 ,1600
הקיט עמצו כולל מע"מ עולה 70 ש"ח
חומצה לקרבורטורים כבר יש במוסך ואת כל הכלים והידע אז אני לא חושב שתהיה לי בעיה לפרק ולשפץ את זה שם..
אז מה שנשאר זה רק לאחל לי בהצלחה חחח;)
אז בהחלט בהצלחה!
ואם בא לך לתעד את השיפוץ (כמובן עם תמונות)- זה יוכל לעזור לחברים אחרים כאן באתר שירצו לשפץ קרב' של סובארו.