כננת רכב מתפקדת רק לכוון אחד
נוצרה לי בעיה והכננת של הרכב שלי מתפקדת רק לכוון אחד והוא החוצה .כאשר אני רוצה להחזיר את הכבל אני משנה את מצב השלט ואני שומע רעש של ממסר (בכנננת ) אך הכננת אינה מתפקדת .האם אני יכול לבד לסדר בעייה זו או למי אני אמור לפנות ? תודה לעוזרים כתובות טלפונים אלו דברים שיעזרו לי.
תודה ושנה טובה .
תגובה להודעה: כננת רכב מתפקדת רק לכוון אחד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boazkr
נוצרה לי בעיה והכננת של הרכב שלי מתפקדת רק לכוון אחד והוא החוצה .כאשר אני רוצה להחזיר את הכבל אני משנה את מצב השלט ואני שומע רעש של ממסר (בכנננת ) אך הכננת אינה מתפקדת .האם אני יכול לבד לסדר בעייה זו או למי אני אמור לפנות ? תודה לעוזרים כתובות טלפונים אלו דברים שיעזרו לי.
תודה ושנה טובה .
לא יודע איזה כננת יש לך אבל זה סימן שממסר אחד לא מחבר ולא מעביר את הזרם תזהה את הממסר בחלק מהמקרים שימון קל שלו עוזר (אפילו ע"י קדוח הבית שימון וסתימה ע"י חומר אטימה כל שהוא)
עדי
אם צריך עוד הדרכה נא טלפן 0523678508
איזו כננת?
אם תפתח את תיבת הפיקוד ותצלם תמונה של הממסרים והחיווט יהיה קל להנחות אותך באיתור התקלה.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boazkr
תודה ושנה טובה .
לפי ההספר שלך אני חושב שהבעיה היא בממסר הוא לא מעביר זרם , תחליף אותו וזה יסתדר