מחפש מוט הגה מוחזק לטרופר
אריה 0507208707
Printable View
מחפש מוט הגה מוחזק לטרופר
אריה 0507208707
תייצר לבד העלות כאן בארץ תהיה פחותה מלהביא מארה"ב וזה עוד לפני משלוח ומכס(יעני במזוודה )
אתה צריך למצוא תפוחים הפוכים מהמקורי (זכר במקום נקבה)ואז לייצר מוט עם הברגה אחת הפוכה שיהיה יותר מסיבי מהמקורי
ניתן גם לחזק את המקורי אבל זה ייראה פרטאץ וכל שוטר ייראה את זה כמקור לסכנת חיים
שמוליק התכוון לכזה - ראה תמונה.
אמרו לי במוסך שאסור לחזק מוט הגה בגלל זה שאים הרכב מקבל בומבה עדיף שישבר המוט הגה ולא בית ההגה ???
זה תירוצים של מהנדסים לוזרים כמו שבלנדרובר הציריות זה פיוז כדי שלא יישבר הטרנספר
בטיויוטה לא שוברים הגה וגם לא מוטות הגה וכנ"ל לא בפג'רו
פה שוברים כי התכנון לקוי
המוט חלש מדיי וממוקם מלפני המשולש ולא מאחוריו שם הוא היה צריך להתמודד רק עם מאמצי מתיחה ולא עם מאמצי כפיפה/גזירה
תסתכל על זרוע ההגה (פיטמן) ועל המוט הראשי ותשאל למה הם כאלה עבים אם רוצים לשמור על תיבת ההגה :twisted:
כל מכלולי ההנעה הקדמית בנויים מסיבית ואי אפשר לנצל אותם כמו שצריך בלי מוטות מחוזקים
אני כבר החלטתי כי נמאס לי מ"הפיוז" שנועד להגן על מערכת ההגה שעולה כל פעם במוט וציריה שעולים יותר באחד מול אחד
אני אקח את הסיכון:twisted:
הי סוזי,
אשמח לקבל "מתכון" מפורט יותר להכנה "HEAVY DUTY TIE RODS" של מוט הגה. פרט להברזה איפה ניתן להשיג "חתיכת ברזל רצינית כזאת" (סליחה על הביטוי הטיפשי) וגם תפוחים הפוכים
(חוץ מלהזמין מ-Independent)...
http://imgsrv.pic4u.co.il/2/524/ebfe...01c22e0f05.jpg
כמה עולה מוט הגה כזה סוזי אתה יכול להזמין לי או להגיד לי מהיכן אני קונה
תודה לך
בתמונה יש סה"כ חתיכת מוט משושה שחרטו לו הברגות פנימיות, לפי תפוחים סטנדרטיים. הבעיה היחידה היא למצוא את חומר הגלם של המוט המשושה.
יודעים מה? תנו לי התחייבות להזמנה של 10 זוגות לפחות, וסקיצה ברמה סבירה (כולל הגדרה מדוייקת של ההברגה) ואני אבקש עבורכם הצעת מחיר ממפעל עיבוד שבבי שאני יודע בוודאות שיש לו במחסן מוטות משושים מפלדות איכותיות בכל מיני קטרים. (אני לא מרוויח מזה כלום- אבל שמח לעזור)
(אוקיי, אני יודע מנסיות העבר שאין סיכוי להוציא כאן התחייבות לכמות אלא אם כן מישהו אחד יתחייב לקנות את כל הכמות, אבל זרקתי כפפה)
אסף.
אסף, אני בפנים.
המוטות שלי עלו בארה"ב כולל משלוח פנימי כ1000 ש"ח
המכס רצה עוד כמעט אותו סכום ולכן ההמלצה שלי היא שאם אפשר לקנות מוכנים בארץ לכו על זה גם בקצת יותר כי העלות בכל מיקרה תהיה גבוהה יותר
היי
אם המחיר סביר גם רני רוצה זוג.
מאיר
אני פבנים לאזוג אחד בטוח - וכתלות במחיר אולי אפילו שניים.
אני מעונין גם לקנות תלוי במחיר..???.
אני הרכבתי זוג משופר שאני הלכתי לחרט ועשה לי מחומר 41\40
בנתיים מחזיק מעמד יפה אבל זה ניראה יותר מסיבי מי שרופצה כמו שלי עלה לי זוג ב450
פלאפון 0545872787 ערן
ערן
השאלה היא האם אתה משתמש בתפוחים המקוריים ?
כי אם כן לא עשית הרבה כי השבר קורה קרוב לתפוח ולא במרכז המוט
וליד התפוח יש בעייה לשמור על עובי החומר שכן זה תלוי בקוטר התבריג שבתפוח
הרעיון הוא לא להשתמש בתפוחים המקוריים ששם ההברגה היא פנימית (נקבה) אלא למצוא תפוחים מתאימים מבחינת הקונוס עם תבריג חיצוני ולייצר להם מוט מסיבי
ואם עשית בדיוק מה שכתבתי וזה כולל את מחיר התפוחים(לא תפוחים סיניים זולים ) אז זה אחלא דיל
חברים
אני מבים מהמוסך שאים מחליפים מוט הגה
צריך להתקין בולם לתיבת הגה ראנצו
אחרת מה שיקבל את המכה זה היתבת הגה
תפוחים לא החלפתי
זה התחיל שנבר לי אחד והייתי חייב את האוטו לעבוד אז חיפשתי מי עושה את זה הגעתי לחרט שעשה לי אותו עובי מחומר יותר חזק בנתיים הייתי במקומות שפעם קודמת נשבר לי וזה עובד אני גם רציתי להזמין כמו שיש בתמונה. פגשתי פעם בשטח משהו אמר לי עלה לו 800
אני יברר בעוד מקום ויחזיר תשובה. אני רוצה גם כי אני רוצה שיהיה לי רזרבה כי זה המחלה של הטרופר.(גם המקורי שלי נשבר ליד ההברגה) החומר או 41\40 סוג של פלדה תברר
שמוליק, תכין סקיצה עם מידות.
אסף.
שלום לכולם,
מתעניין גם לרכוש כולל המיגון לתיבת ההגה
מעוניין להיות בתמונה ולשמוע מחירים
יאיר