שאלות כלי עבודה: מבער (ברנר, אם תרצו) וידית מומנט.
שלום.
אני מתכנן לקנות ברנר וידית מומנט בקרוב, ויש לי כמה שאלות.
ברנר
כמה ברנר טוב צריך לעלות? מחירים וחברות?
האם אני אצליח ליצור עיקומים טובים עם הברנר (כמובן אחרי אימונים) כמו שאחד שמעקם ברזלים עושה? והאלה הזו גוררת את זו: האם עקמים משתמשים במבערים לעיקום? (אל תתיחסו אל השאלה הזו כשאלה על היכולת שלי, אלא שאלה על היכולת של המבער)
עוד שאלה: יש ברנרים שאיתם אפשר לחתוך מתכות ברמה הגבוהה ביותר. האם יש סוגים שונים של ברנרים - לחיתוך ולעיקום?
שאלה אחרונה בנושא הזה: הגז של הברנרים הוא גז בישול רגיל או משהו מיוחד? אם התשובה חיובית למשהו מיוחד, איפה ממלאים את המיכל?
ידית מומנט
אני מתכוון לקנות ידית מומנט של סיגנט. ראיתי ברשימת כלי העבודה פה באתר שמחירה של הידית הוא 200 ש"ח. האם יש לה סקאלה קפולה של ניוטון - מטר וליברלה -פיט? ובכלל איך הידית הזו מבחינת יכולת וחוזק? טובה כמו שאר כלי סיגנט?
הרבה תודה למשיבים,
אמנון
Re: שאלות כלי עבודה: מבער (ברנר, אם תרצו) וידית מומנט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Rallyer
ידית מומנט
אני מתכוון לקנות ידית מומנט של סיגנט. ראיתי ברשימת כלי העבודה פה באתר שמחירה של הידית הוא 200 ש"ח. האם יש לה סקאלה קפולה של ניוטון - מטר וליברלה -פיט? ובכלל איך הידית הזו מבחינת יכולת וחוזק? טובה כמו שאר כלי סיגנט?
יש לי ידית מומנט של סיגנט, דרייב 1/2" וטווח מומנטים בין 14-210 NM, המחיר היה בערך 200 ש"ח (אולי כמה שקלים פחות) אז אני מניח שמדובר בידית המצולמת.
יש סקלה כפולה (NM ו-LbFt). לשמחתי, לא יצא לי להשתמש יותר מדי עם הידית אז אני לא ממש יכול לחוות את דעתי על אמינותה ועמידותה, אבל בסך הכל נראה לי שהיא די טובה.
אדי