ביום ראשון הקרוב אני קונה סט צמיגים 31X10.5
הסט יהיה שטח מלא, עדיין לא יודע של איזו חברה.
עם יש עוד מישהו שמעוניין, הוא מוזמן לפנות אלי לפלאפון 053-255229.
מחיר, חברה ודגם ספציפי אני מניח שאני אדע רק ביום ראשון.
עירא
Printable View
ביום ראשון הקרוב אני קונה סט צמיגים 31X10.5
הסט יהיה שטח מלא, עדיין לא יודע של איזו חברה.
עם יש עוד מישהו שמעוניין, הוא מוזמן לפנות אלי לפלאפון 053-255229.
מחיר, חברה ודגם ספציפי אני מניח שאני אדע רק ביום ראשון.
עירא
גם אני צריך צמיגים. אני נוסע כבר לא מעט זמן על סט מת ומפורק לחלוטין שכבר קילקל לי לא מעט מהכיף בטיולים, ולמען האמת יכול להיות שכבר מחר (יום שישי) אני אצטרך לקנות, כי היום קרס לי צמיג אחד תוך כדי נסיעה. לא נעים בכלל, ומצב שלושת האחרים לא נראה טוב יותר, ואני צריך את הג'יפ תקין וכשיר לשבת.
איפה אתה מתכנן לקנות? אם רוכשים יותר מסט אחד המחיר יירד?
מחיר מוזל לקבוצות? אולי תלוי כמה לחץ מפעילים על המוכר :lol:
מחיר מוזל למי שמשלם במזומן?? שששששש אסור לדבר על זה אבל גם זה אפשרי...
אקיצר 053-255229
אני אתקשר בראשון, אלא אם יש בעיה עם מידה אחרת - 30/9.5, של קומו, MT. כרגע הכי נמוך זה 500 לאחד כולל הכל.
אההה....אבל למה 31", דרור?עירה?
א. יש שיר של ABBA שהולך: Money money mone, must be funny, in the rich men's world...
ב. כמו שכתבתי פעם, אני ממש סולד ממשרדי הרישוי / תחבורע למינהם
ג. אין לי כוח להיכנס לסרטים שעלולים להיווצר מצורך בחיתוך כנפיים שינויים ביחסי ההעברה וכו'.
עירא
דבר עם ניר ל ,יש לו 33" על סיקס, לדעתי אין בעיה היום לרשום אותם ברשיון,לא צריך יחסי העברה ל33" ולגבי חיתוך כנפיים....שוב דבר עם ניר/עומר וכו' להם כבר יש כאלו צמיגים(או גדולים יותר)
ארז, חיתוך כנפיים עושים לפני הצבע, לא אחרי. ברור שאפשר אחרי אבל זה עוד הוצאות.
למה 31?
1. כי הג'יפ שלי הוא רכב יומיומי, שגם ככה חביב על המנוולים בכחול, אז אני לא רוצה למשוך עוד אש, אפילו עם ה-33 ייכנסו לרשיון בצורה חוקית.
2. כי זה יצריך הוצאות נוספות בהמשך, והתקציב שלי לאחרונה מאוד מאוד מוגבל - כנפונים רחבים (יקר) או הרחבת הקיימים (זמן שאין לי). ולדעתי יהיה צורך גם בציריות מחוזקות מלפנים והחלפת יחסי העברה (יקרררר).
3. זמינות ועלויות - נושא העלויות שיחק תפקיד ראשי הפעם. אני בחרתי בפירלי סקורפיון MT שעלו 400 זוז לחתיכה לפני מע"מ. לא ליגת העל, אבל ליגה לאומית בהחלט כן. המחיר ממש טוב, צמיג זמין במידה נפוצה - אם ייקרע לי בטיול, למחרת יש אחד חדש על האוטו, בעלות שאפשר לחיות איתה. וכולנו יודעים שגם MTR ו-BF יכולים להיקרע פתאום, ואז כואב הלב - 700 שקל לפני מע"מ - טירוף. 33? לך תמצא צמיגי 33 זמינים.
4. כי עם כל הכבוד, הסופה שלי היא קודם כל ג'יפ טיולים, הרבה יותר מאשר מפלצת עבירות. בשביל העבירות יש לי מתלים טובים ושתי נעילות. לא הולך? יש כננת חזקה וטובה. מנסיון - גם עם צמיגי 31 טובים ותקינים בלחץ אויר מתאים, אפשר לעבור כמעט הכל בארץ, אז בשביל מה לטרוח? אולי בעתיד, כשהג'יפ יישנה ייעוד לשעשועים בלבד, נעלה במידה. בינתיים אני חושב שהבחירה שלי הגיונית, ובעיקר - מנהל הבנק יחיה איתה בשלום.