למישהו יש ניסיון עם הנעה במימן ויכול לתת חוות דעת?
האים יש חסרונות לשיטה ואם כן מה הם?
ראו קישור לנושא
http://waterdelek.co.il/
תודה
Printable View
למישהו יש ניסיון עם הנעה במימן ויכול לתת חוות דעת?
האים יש חסרונות לשיטה ואם כן מה הם?
ראו קישור לנושא
http://waterdelek.co.il/
תודה
רמאות לשמה !!!
בניתי לבעלי האתר שיורדו את הבנאר הזה, עד כה ללא הענות.
רמאות מהסוג הכי מרגיז כזו שפונה לרגש
בפרט לגיפאים יש לנו רכב שיכול לקחת אותנו לסוף העולם ובחזרה אבל אפילו
סיבוב ליד הבית גורם לנו כאב לב ואז בא רמאי כזה ואומר לנו שבתמורה ל95 ש"ח נרגיש הרבה יותר טוב לראות את העולם והוא בונה על זה שאפילו שחלק לא יאמינו וחלק לא יבינו איך זה עובד
עדיין התיסכול יגרום לנו להוציא סכום קטן יחסית בשביל לנסות לפתור את הבעיה
בשורה התחתונה זה לא עובד-איך אני יודע שזה לא עובד? אני אגלה לכם סוד
כמה מחברי הפורום הדיי ותיקים בינהם גם אנשים עם ידע טכני נרחב התאחדו ומימנו את העלות
של "הספר האלקטרוני" והשקיעו בקניית האביזרים והחומרים הטובים ביותר ובהתאם להנחיות בנו את המתקן והתקינו אותו ברכב של אחד מהם התוצאה היחידה היתה צנצנת שעושה בועות במים
אני לא אנקוב בשמות מפאת כבודם אך אדגיש שלפני ההרפתקאה הסברתי להם שזו רמאות ואחרי שניסו לא חסכתי מהם את קריאות "אמרתי לכם" פעם אחר פעם בפרט לאור העובדה שאיתרתי את האיש שאחרי ההונאה ושוחחתי איתו והוא לא ידע להסביר את הפטנט והרכב היחידי שהוא הציע לי לראות כשעליו מותקנת הצנצנת נמצא בצפון הבקעה כמובן אחרי ששאל איפה אני גר (ליד ירושלים)
בקיצור תשמרו על הכסף שלכם
תריץ חיפוש בגוגל על - Stanley Meyer Patents Plans Schematics Waterfuel Water4gas
ותמצא איך אפשר לחסוך גם את ה-100 שקל ואפילו קצת לתגבר את האנגלית שלך. ככה שלפחות יצא לך משהו מכל הרמאות הזאת (פחות מקום בהארד דיסק וקצת יותר אנגלית) לפי דעתי גם את הגרסה המתורגמת אפשר למצוא באיזה הורדה קיקיונית, אבל אז באמת שלא תרוויח מזה שום דבר.
לזכותו של מיסטר מייר יאמר שהוא כותב יפה, ואפילו מצליח להחדיר איזה נופך מדעי שטוח לשטויות שהוא כותב.
נשלחה הוראה לסנן את את המודעה הזאת ממערכת הפרסום האוטומטית של גוגל. עשינו את זה בעבר ומשום מה המודעה חזרה.
אני מציע למי שאכפת לו לשלוח תלונה על האתר waterdelek לגוגל, דרך הלינק הזה, כדי שגוגל יעיפו אותם ממערכת הפרסום שלהם בכלל (לא רק בג'יפולוג).
ולמען הסר ספק - מדובר על רמאות, נוכלות נטו, אין שום אמת מאחורי צנצנות האדים האלו. waterdelek.co.il = שקר כלשהו.
בנושא דומה- הנעה על בסיס מימן כדלק אפשרית ודיי פשוטה (מערכת דומה להנעה בגז). אני מאמין שזה יהיה הפתרון בעתיד (לפי הבנתי יצור של מנוע זול יותר מיצור תא דלק), כי משריפה של מימן אין מזהמים.
לא כזה עתיד, זה פשוט לא מקובל עדיין. ROUSH יוזמת הסבה של רכבים להנעת מימן בתור חלק מהעסק שלהם.
כמו שנאמר, לוקחים את הבורות של האנשים ומנצלים אותה.
אבל, נמרוד, זה כל כך עתידי כפי שאתה חושב.
תחנות תידלוק במימן קיימות ורכבי מימן פוסעים קדימה בצעדים נחושים. לא רחוק היום היום בו תתאפשר רכישת מכונית מימן הישר מהסוכנות. כשאני אומר לא רחוק, זה לא עוד עשורים, זה בשנים הקרובות.
הנה דוגמה מעניינת (למי שלא מעוניין לראות את כל הפרק, תקפצו ישר ל-10 הדקות האחרונות - מכונית המימן של הונדה, ה- Clarity)
כל השאר, כאמור: צנצנות של אדים חמים - אפשר לעשות דים סאם :wink:.
אני לא יודע לגבי הסיפור הספציפי הזה אבל.... (ואני לא רוצה להלהים פה את הרוחות)
באוסטרליה המון משאיות(וגם רכבים פרטיים) התקינו מערכת שמזריקה גז בנוסף לדיזל למנוע.
המערכת עולה כ3000 דולר אוסטרלים ולוקחת כ3 ימי התקנה כי זה דורש התקנת מיכל גז והתקנת מחשב נוסף ברכב וכו'....
הכרתי בחור שהיה מתקין את המערכות האלו והוא טוען שהמערכת נותנת משהו כמו 20 כח סוס ו45% (אחוזים- זאת לא היתה טעות) חיסכון בדלק.
את כל זה גיליתי כשעבדתי אצל איזה חוואי גאון שם במערב אוסטרליה, שבנה את המערכת הזאת מכנית!!! בצורה גאונית ופשוטה שזה לא יאמן בכלל ובעלות של 200$ (ולא 3000$ כמו המערכת המקורית).
אצל החוואי הזה עבדתי על שני טרקטורים עם הפטנט הזה ובשלב מסויים הוא גם בנה את המערכת על הלנד קרוזר שלו (1989) שדרך אגב נסע הרבה יותר חזק מכל לנד קוזר אחר מאותו סוג שנסעתי עליו.
לגבי אלקטרוליזה תוך כדי נסיעה וכל מה שסופר שםף אני לא יודע.
אבל בעקרון זה אפשרי לדעתי...
שילוב של גז ודיזל אני מכיר בעיקר במנועי דיזל גדולים(גנרטורים וכו) ושם באמת מדובר על חיסכון משמעותי . יש חברה בארץ שמבצעת את זה-לא זוכר את שמה אבל ראיתי גנרטור עם מערכת שלהם בתערוכה. לא ראיתי עד כה מערכות לכלי רכב מהסוג הזה.
ערכת מימן זה דבר מעולה אני ב7/6/2011 התקנתי לרכב שלי האמר H2 2006 6000 בנזין ערכת מימן+צ'יפ למחשב הרכב שמקטין את הזרקת הדלק ונותן תחלופה של מימן והמנוע עובד בהרבה יותר נקי וחזק ויצא לי חיסכון של 38% בדלק, ויש לזה תו תקן אמרקאי וארופאי לפרטים ומעוניינים בהתקנה זה המספר של המתקין,*** מספר שקר כלשהו *** (וזה לא איזה בחור מהביקעה)
וואלה גם אני.
התקנתי מערכת כזו במעבורת החלל שלי.
חסכון מעולה בדלק.
42.965% תוספת בניצולת המנוע הרקטי.
ומה יש לך נגד בחורים מהבקעה בדיוק??
benamram12
פעם הבאה תנסה פונט יותר גדול - זה משכנע יותר :)
שתי ערכות מימן נוספות הותקנו בהצלחה בשנת 1945-אחת על הירושימה והשניה על נגאסאקי.
יש מערכות כאלו בארה"ב הרבה שנים, זה מוסיף כמה סוסים ותורם לבעירה נקייה יותר, ולפי קטלוגים עולה הרבה פחות מהסכומים שצוינו לגבי אוסטרליה.
אבל..
בשביל שזה יעבוד אתה צריך להתקין מיכל גז כמו של מערכת גז ברכב בנזין, שיודעת להתמודד עם הצריכה של נפח עבודה של מנוע (אלפי ליטרים אויר בדקה).