תגובה להודעה: האנטר Vs סילבראדו
לסילברדו יש יתרון מוחץ - הוא משאית. זה יתרון כי אתה מנכה עליו את כל ההוצאות, וגם כי הבלו של הסולר מוכר. אבל יש חסרונות- 6000 שקל השתתפות עצמית בביטוח, שכשלעצמו הוא יקר מאוד יחסית לאוטו "קטן". גם בשטח הוא קצת גדול מדי לטעמי (למרות שאפשר לקצר בסיס גלגלים), והכי חשוב- לא כל אחד יכול לנהוג במשאית.
כך שבסופו של דבר השיקול הוא כלכלי- אם זה רכב לעסק, לדעתי זה בהחלט משתלם. אם זה אוטו לעסק אבל גם לבית- תעשה את החשבון אם כדאי לך להמשיך להחזיק 4X4 "קטן" כמו המגנום שהוא גם וגם, או משאית לעסק + פרייבט לבית.
אסף.
האם יש החזר על הבלו כבר במשאיות קלות ?
אם כן אז במדד של כסף הסילבראדו יותר חסכונית מההנטר.
אני נוסע על סילברדו 07 וגמעתי איתו כבר 85000 ק"מ.
לפניו היו לי טנדרים קטנים (איסוזו).
למעט מגרעות בתחום החניה בעיר ועבירות בשטח בגלל האורך (הבדלים זעירים בהשוואה לטנדרים הקטנים), אין שום פראמטר שבו הסילברדו נופל מהטנדרים.
נוחות הנסיעה - הבדל של יום ולילה!!!
סביבת נהג - רכב מפואר מול סוסיתא.
עלויות במוסך - זהות.
צריכת דלק - 1 ל 6.5 בממוצע מול 1 ל 7.5 בטנדרים הקטנים (אך יש זיכוי מלא על הבלו שמקזז זאת).
כושר העמסה - חבל להכביר מילים על ההבדל.
רעש מנוע / צמיגים בנסיעה - כנ"ל.
הרכב היחידי שעולה מבחינתי על הסילברדו הוא אחיו הקצר (שאינו מיובא ארצה מסיבות מובנות).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איש הצפון
אני נוסע על סילברדו 07 וגמעתי איתו כבר 85000 ק"מ.
לפניו היו לי טנדרים קטנים (איסוזו).
למעט מגרעות בתחום החניה בעיר ועבירות בשטח בגלל האורך (הבדלים זעירים בהשוואה לטנדרים הקטנים), אין שום פראמטר שבו הסילברדו נופל מהטנדרים.
נוחות הנסיעה - הבדל של יום ולילה!!!
סביבת נהג - רכב מפואר מול סוסיתא.
עלויות במוסך - זהות.
צריכת דלק - 1 ל 6.5 בממוצע מול 1 ל 7.5 בטנדרים הקטנים (אך יש זיכוי מלא על הבלו שמקזז זאת).
כושר העמסה - חבל להכביר מילים על ההבדל.
רעש מנוע / צמיגים בנסיעה - כנ"ל.
הרכב היחידי שעולה מבחינתי על הסילברדו הוא אחיו הקצר (שאינו מיובא ארצה מסיבות מובנות).
לא הייתי אומר על ההאנטר סוסיתא בסך הכל האוטו בא מאוד מאובזר ריפודי עור גג נפתח
בקרת אקלים אלקטרונית ג'אנטים 17 מחשב דרך MP3 ועוד תוספות שאני לא ככ זוכר
אבל עדיין אמריקאית נכון יותר נוח :)