תגובה להודעה: תקלה אחרי תידלוק
אולי מסנן או מסנני דלק?
אולי משאבה?
המחשב מראה תקלה? איזו?
אביגדור
איזה דלק?
סולר או בנזין?
איזה רכב?
לפעמים רכבים שונים מתנהגים שונה ביחס לדלקים מזוהמים, לפעמים זה אינז'קטורים באמת, ולפעמים זה בכלל תקלה שאפשר לפטור בעזרת הפילטר.
אגב, בומים מהאגזוז נשמע לי כמו בעיה אחרת לגמרי, יכול להיות שאני טועה.
בכל מקרה, עם סוג רכב וסוג דלק יהיה יותר קל לעזור לך.
לי במקרים של דיזל מזוהם (דיפנדר TD5) מה שעזר לפי הסדר:
1. החלפת פילטר.
2. ריקון הסולר המזוהם ומילוי בחדש מתחנה מוכרת.
3. מילוי תוסף.
מקווה שזה עוזר לך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
איזה דלק?
סולר או בנזין?
בכל מקרה, עם סוג רכב וסוג דלק יהיה יותר קל לעזור לך.
.
"הצתה(מפלג)." = בנזין...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mik_l86
"הצתה(מפלג)." = בנזין...
צודק, חוסר תשומת לב.
whisky
בסדר חברה זה גיפ סופה שנת 1992 מוזרק
בקשר לדלק זה בנזין
החלפתי פילטר וגם שמתי תוסף וזה לא פתר את הבעיה.
אם זה אנגיטור מה יהיה תופעת הלואי של המנוע?
ואם זה מפלג מה יהיה תופעת הלואי?
תודה.
מילאד,
בסופה, כלי בסיסי לדיאגנוסטיקה הוא הוצאת קודי תקלה ממחשב הרכב. קוד התקלה יכוון אותך בקלות לכיוון הכללי של הבעיה, וסביר מאוד להניח שתקלה מהסוג שציינת תעלה קוד תקלה למערכת.
אם תשאל אותי, לא חובה שיש קשר בין התקלה שהופיעה לבין דלק מזוהם, אבל תתחיל מהקל אל הכבד-קוד, פענוח ואיתור התקלה.
אם אינך יודע איך להוציא קוד תקלה או לפענח אותו, עיין בשרשור הדביק בראש פורום סופה שמסביר היטב את העיניין, וכמובן שאם יש קוד תקלה תעדכן כאן ונמשיך הלאה לסייע לך באבחון.
בהצלחה-קובי
קובי והאחרים שלום.
בתגובה למה שאמרת לגבי תקלה זו והדרך לאתר אותה על"י קוד תקלה מלוח השעונים את צודק והיא הדרך הטובה והמקצועית לאיתור תקלות.
אבל הבעיה היא שהתקנתי לוח שעונים חדש ועוד לא סיימתי להתקין את השעונים והמנורה ביקורת כד עכשיו.
אז מה שאעשה זה לקחת אותו למוסך טוב ומקצוען.
אם יש לך משהוא לגבי תקלה זו אני אשמח לקבל אותה.
תודה רבה לכם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מילאד
קובי והאחרים שלום.
בתגובה למה שאמרת לגבי תקלה זו והדרך לאתר אותה על"י קוד תקלה מלוח השעונים את צודק והיא הדרך הטובה והמקצועית לאיתור תקלות.
אבל הבעיה היא שהתקנתי לוח שעונים חדש ועוד לא סיימתי להתקין את השעונים והמנורה ביקורת כד עכשיו.
אז מה שאעשה זה לקחת אותו למוסך טוב ומקצוען.
אם יש לך משהוא לגבי תקלה זו אני אשמח לקבל אותה.
תודה רבה לכם.
אין סיבה לקחת למוסכניק, בעיקר אם אתה יודע לעבוד על הרכב בשתי ידיים. ללא אמצעי אבחון רציני, המוסכניק ככל הנראה יעבוד בשיטת האלימינציה-יחליף חלק, אם עבד-טוב, אם לא-יחליף עוד חלק, ואתה תצא בסוף עם חשבון מנופח, ובלי לדעת מה באמת גרם לתקלה. הרכב חזרה את לוח השעונים הישן, או לחליפין אם צריך, חבר את נורת הביקורת באופן פרוביזורי ע"מ לבדוק את התקלה בלבד, אפשר גם ב"רכיבה" על החוטים ישירות מהצמה או הקונקטור הראשי למחשב (60 פין), רצוי עם נורת לד. בכל מקרה, התקלה שציינת בד"כ מקורה במערכת ההצתה, או לחליפין בחיישן הסינכרון.
תמשיך לעדכן, רבים מבאי הפורום כאן כבר עשו דוקטורט או שניים על מערכת הניהול בסופה...
ערב מוצלח-קובי
אפשר לבדוק קודי תקלות ע"י סקנר ולבדוק לחץ דלק ע"י מד לחץ.
מהיכן אתה בארץ?
אביגדור
שלום חברה
בקשר לתקלה שמרתי
אי עד עכשיו לא הצלחתי לפתור את הבעיהלמרות שהלפתי מפלג וגם עשיתי נקיון למזיקים וזה לא פתר את הבעיה
אני נמצא בבאר שבע למי ששאל
אני אם מישהוא מוכן לעזור ום אפשר להתקשר ל 0527034447
אשמח אם תשימו מספרי הנייד שלכם וגם אתה קובי
תודה