-
מערד לים המלח, (מצפה זוהר,מצוק העתקים, מעלה יאיר בירידה) מה המצב שם אחרי השטפונות ?
מסלול ערד לים המלח, (מצפה זוהר,מצוק העתקים, מעלה יאיר בירידה) מה המצב שם אחרי השטפונות?
-
תגובה להודעה: בדקה ה-90
השטפונות היו השבוע, ואתה צריך לדווח.
מן הסתם מדרגות רגילות בגובה עד מטר.
-
-
תגובה להודעה: מערד לים המלח, (מצפה זוהר,מצוק העתקים, מעלה יאיר בירידה) מה המצב שם אחר
המעלה סגור, היינו שם ביום שישי, יש שלט של הרשות עם טלפון.
החלק התחתון נשטף ונאמר שאין אפשרות לעבור. שלחהו סופה משופצרת לבדוק, לקח לו מעל שעה לרדת את המעלה וכשהגיע למקום עם קליטה דיווח שהדרך נשטפה וכמעט בלתי אפשרי לעבור.
אופנועים שהגיעו מלמטה (KTM) אמרו שאין מעבר לרכבים. גם 2 רוכבי סוסים עלו בקלות :-)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נועםנועם
המעלה סגור
נכון ל 28.2 המעלה עביר...ירדתי את המעלה ללא שום בעיה...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו ו.
נכון ל 28.2 המעלה עביר...ירדתי את המעלה ללא שום בעיה...
נכון ל - 6.3.09 הוא סגור, ראה הודעתי הקודמת
-
תגובה להודעה: מערד לים המלח, (מצפה זוהר,מצוק העתקים, מעלה יאיר בירידה) מה המצב שם אחר
אולי יש חדשות תובות?
אולי פתחו מעלה?
-
היינו ועלינו בלי יותר מדי דרמות בשישי עם שני ג'יפים סטנדרטיים "חדשים מהחנות" (שנגלה איזה? ). יש עיקוף למכשול בתחתית המעלה. ג'יפ שיכול לעלות ביום רגיל, יוכל לרדת עכשיו.
אסף.
-
אסף תודה.
אז אני יכול לקחת קבוצה לירידה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלכסי
אסף תודה.
אז אני יכול לקחת קבוצה לירידה.
עם ג'יפים מתאימים, (לא משהו מוגזם, אבל לא ג'יפונים ולא כלים בלי מיגונים מינימליים) כן.
אסף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
היינו ועלינו בלי יותר מדי דרמות בשישי עם שני ג'יפים סטנדרטיים "חדשים מהחנות" (שנגלה איזה? ). יש עיקוף למכשול בתחתית המעלה. ג'יפ שיכול לעלות ביום רגיל, יוכל לרדת עכשיו.
אסף.
יותר פשוט - תגיד שעלית עם SIX :confused:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
יותר פשוט - תגיד שעלית עם SIX :confused:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
היינו ועלינו בלי יותר מדי דרמות בשישי עם שני ג'יפים סטנדרטיים "חדשים מהחנות" (שנגלה איזה? ).
אין סיקס חדש :wink:
-
1 קבצים מצורפים
זאביק,
החיים לא תמיד פשוטים כמו שהם נראים....
אסף אמר :"שני ג'יפים" ואני אמרתי "SIX :confused:"
לא אמרתי SIXS :confused::confused::confused:
דבר עם אסף - תראה שאני צודק (למדתי את כבר ביסודי ;))
-
זאביק,
עכשיו, שדרור "שיחרר" את הדו"ח שלו.
יש מצב שלמרות שלא מיצרים סיקס חדש, צדקתי? :p
-
זיו, תסתכל טוב בתמונות, תראה את זאביק... ;);););)
הוא פשוט לא מבין ש 2X3 = 6
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
זאביק,
עכשיו, שדרור "שיחרר" את הדו"ח שלו.
יש מצב שלמרות שלא מיצרים סיקס חדש, צדקתי? :p
זיו,
כפולני נרגן (לדברי הכותב :twisted:), לרגע לא אמרתי שלא צדקת (ומההתחלה הייתה ברורה לי כוונתך)
ציינתי שאין סיקס חדש מהחנות, ושים לב שבסוף המשפט הנ"ל יש פרצוף קטן.