בניית רכבי שטח וספורט מוטורי לפי הזמנה בסדנא של ברוך טולידאנו
אני מקווה שמנהלי הפורום לא יראו זאת בעין לא יפה, אבל מצאתי לנכון להעלות את ההודעה הזאת מכיוון שנראה לי שהיא יכולה לענין רבים מחברי ואורחי הפורום:-
לאור הנסיון הרב שנצבר אצלי בבניית רכבי שטח וספורט מוטורי לעבירות ולמהירות, ובעיקר לאור העובדה שחוק הנהיגה הספורטיבית יאפשר בתוך זמן לא רב רישוי של כלים תחרותיים, החלטתי להודיע כי ניתן להזמין אצלי בסדנא בניה של כלים תחרותיים.
המדובר בבניה פרטנית לפי הזמנה ולפי ספציפיקציות של המזמין(CUSTOM MADE) תוך קבלת יעוץ, הסברים והמלצות, וכמובן תכנון וביצוע עד למסירת כלי מושלם מוכן לנסיעה, כולל יבוא חלקים מחו"ל.
הכלים ייבנו לפי התקנונים בישראל או לפי תקנוני FIA, למי שמעונין בכך.
ניתן להזמין כלים מכל הסוגים, כולל - באגי חד ודו מושבי; רכבי עבירות; רכבי ראלי; רכבים למירוצי מדבר בסגנון אמריקאי; וכל כלי תחרותי אשר יוכל לקבל רישוי לפי חוק הנהיגה הספורטיבית.
שאלות, בירורים ויצירת קשר בהודעות פרטיות.
לילה טוב.
1 קבצים מצורפים
בניית רכבי שטח וספורט מוטורי לפי הזמנה בסדנא של ברוך טולידאנו
תמונה יפה משער מגזין" שטח" של אוטו
תגובה להודעה: בניית רכבי שטח וספורט מוטורי לפי הזמנה בסדנא של ברוך טולידאנו
אבידה גדולה לעולם המשפטים בישראל :D
בהצלחה מכל הלב (אם היה לי לב זה גם היה שווה משהו!)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
בהצלחה מכל הלב (אם היה לי לב זה גם היה שווה משהו!)
אתה שייך לאלה אשר עושים כל מאמץ שיחשבו שאין להם לב.......;)
אותי עדיין לא הצלחת לשכנע, למרות העטיפה הצינית משהו שאתה לובש מידי פעם :cool:
מה לגבי שידרוג רכבים קיימים ? נאמר בניית כלובים, חיזוקים ושיפורים של חלקים קיימים וכד' ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מה לגבי שידרוג רכבים קיימים ? נאמר בניית כלובים, חיזוקים ושיפורים של חלקים קיימים וכד' ?
לא מדובר על פתיחת עסק של שיפורים או על עסק רגיל, אלא על מקום בו יוכל מי שירצה, להגשים(לאחר קבלת ייעוץ והסברים מקצועיים מקיפים) בדיוק מה את מה שהוא חולם עליו.
אחרי הכל, כל הסדנא הזאת היא תוצאה של חלום שלי, ואני רוצה להיות מסוגל להגשים לאחרים חלומות, רצונות, מחשבות ושאיפות בתחום השטח והספורט המוטורי.
כלובים הם אולי היוצא מן הכלל, בתנאי כמובן שהם ייבנו אך ורק לפי התקנים ובאופן הכי מחמיר וחזק - הרי אני ידוע כמי שלא חוסך בחוזק...:cool:
בוא נלך על היפותטי -
מגיע רכב תחרותי שנבנה על ידי X או אולי אפילו על ידי הבעלים עצמו ורוצה לשדרג את מערכת המתלים שלו / רכבת הכוח / הכל יחד. אתה תעשה את זה ? הרי יש לך הידע והנסיון , מבט על הרכב יאמר לך מה אפשרי ומה צריך לעשות כדי שזה יעבוד, פלח שוק נוסף נפתח בפניך כי הרי יש לא מעט כלים בנויים בתחום, גם כאלה שעוד לא מתחרים וצריכים לעבור תקינה מסויימת ושם תוכל לעזור להם.
בקיצור, עם הזמן אתה תתגמש ותפתח לעוד אפשרויות.
ברורה לי המטרה והיא רכבים לספורט מוטורי נטו ולא סדנת שיפורים לג'יפים מן המניין.
והעיקר שיהיה בהצלחה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
בוא נלך על היפותטי -
מגיע רכב תחרותי שנבנה על ידי X או אולי אפילו על ידי הבעלים עצמו ורוצה לשדרג את מערכת המתלים שלו / רכבת הכוח / הכל יחד. אתה תעשה את זה ? הרי יש לך הידע והנסיון , מבט על הרכב יאמר לך מה אפשרי ומה צריך לעשות כדי שזה יעבוד
סביר להניח שכן.
תודה על האיחולים.
רעיון מוצלח, שיהיה לך המון בהצלחה
המון המון בהצלחה, ברוך. אני יודע, שביום שבו תפרסם כאן באתר מודעת דרושים, תהיה לי דילמה קשה אם להשאר בערבה או לעבור לחולון...
קובי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobiarava
המון המון בהצלחה, ברוך. אני יודע, שביום שבו תפרסם כאן באתר מודעת דרושים, תהיה לי דילמה קשה אם להשאר בערבה או לעבור לחולון...
קובי
תודה רבה.
מחמאה גדולה מזאת, קשה לבקש :cool:
כלים מרשימים ביותר!!!! אין ספק שמדובר בעו"ד עם יכולת אנליטית והבנה פיזיקלית והנדסית מרשימה ביותר.
מר טולדנו אינך מכיר אותי ואני לא אותך, אין לי ספק שאתה זן נדיר . אחד שמממש את מאווייו. אני מקנא בך. גם לי יש חלום לבנות רכב בסגנון דומה, רק שאין לי את הפנאי, הידע הכלים והממון הדרוש.
הערת תם: הייתי משפר קצת את הצורה החיצונית של הכלים. לדעתי עשוי להוסיף ה-מ-ו-ן.
בהצלחה!!!
ברוך שיהיה בהצלחה.
אני מאד מקווה שהמציאות הקשה של בניית רכבי השטח בארץ באופן מסחרי לא תטפח על פניך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
ברוך שיהיה בהצלחה.
אני מאד מקווה שהמציאות הקשה של בניית רכבי השטח בארץ באופן מסחרי לא תטפח על פניך.
תודה.
שלא יהיו אי הבנות - זה לא הופך להיות העיסוק או העסק הבלעדי שלי.
פשוט יש לי את המקום, הכלים, הידע, הנסיון והיכולת לבנות כלים ספורטיביים ברמה גבוהה, שלא לדבר על אהבה(או אם תרצו התמכרות) לענף.
אם יהיה מי שירצה לנצל זאת ולקבל את הרכב עליו הוא חולם, הוא יוכל לקבל ליווי מא' ועד ת',
כולל יעוץ, תכנון, קניה ויבוא של חלקים, בניה מלאה וביצוע מושלם עד מפתח.
אני יודע שאם בזמנו, כשעוד לא ידעתי הרבה ולא הייתי יכול לבצע כלום (אבל ידעתי למה אני שואף ועל מה אני חולם), אם היתה פתוחה בפני אופציה כזאת, הייתי מאמץ אותה בשתי ידים ומנצל אותה ללא היסוס.
הרעיון הוא לבנות רכב לפי הזמנה ולפי בחירה מתוך אופציות רבות אפשריות, כמו שהולכים לחייט ומבקשים לתפור בגד לאירוע מסויים. אתה מסביר מה אתה רוצה, מה אתה אוהב, מה מדליק אותך,
מה מטרת הרכב ומה השימוש המיועד, מה התקציב וכו' וכו', ולאחר שיחות, הסברים ויעוץ, מחליטים על מה בדיוק הולכים, ומקבלים מה שסוכם.
אין כיף יותר גדול מזה, גם למזמין וגם למבצע....
בקיצור, נגמר לך המקום בסדנא לרכבים שלך ואתה מפחד שאישתך תגלה שיש לך זמן פנוי ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
מחליטים על מה בדיוק הולכים, ומקבלים מה שסוכם.
אין כיף יותר גדול מזה, גם למזמין וגם למבצע....
זה יהיה האתגר הכי גדול שלך , הרבה יותר גדול מבניית הרכב עצמו.
שוב בהצלחה ענקית.
אל תשכח את היתרון הגדול ביותר שלי - אני לא עסק שצריך לקבל עוד ועוד עבודות בכדי לקיים את עצמו. אני מפעיל את הסדנא הזאת כבר לא מעט שנים בלי שבצעתי עבור אחרים שום עבודה, ורק הוצאתי ומוציא כסף...:cool:
כשאתה עובד עבור מישהו באופן מאד יסודי ומקצועי, בלי לחץ של הכנסות מול הוצאות ובלי שאתה חייב להכניס כל הזמן עוד ועוד עבודות בכדי לגבות כסף, ולמעשה לרקוד על מאה חתונות, אתה במצב אחר לגמרי, וזה היתרון הגדול ביותר הן עבור המזמין והן עבור המבצע.
במצב זה, שבו קיבלת על עצמך עבודה/משימה אחת, ואתה לא עושה דברים אחרים עד לסיומה, כל הענין יכול להפוך לכיף במקום למטלה כבדה.
ברוך - ברכות ובהצלחה ומעומק הלב, אין לאף אחד ספק במיומנות שלך, במסירות, בידע ובנסיון שלך.
אבל... שוב אני על תקן Party Pooper :
בחייאת ברוך - למה אתה צריך את הכאב ראש הזה ?
לבנות רכב בשבילך / בשביל חברים / עם חברים ובעיקר מכספך זה דבר אחד.
להתחיל להתעסק עם לקוחות ישראלים שתמיד יודעים יותר טוב ממך מה נכון, וחושבים שבגלל שהם משלמים על השירות מותר להם להביע את דעתם ולהתלונן מבוקר עד ערב על כל תקלה (וברכבים מהסוג הזה לא חסרות תקלות)?
לדעתי אתה יורה לעצמך עם אקדח מסמרים באצבע הקטנה.
עצתי לך - תמשיך לבנות רכבים מגניבים לך ולחברים, אם מישהו רוצה ייעוץ, רתכת, ברזלים ומקום לרתך - תזמין אותו בשמחה.
כל מעורבות ואחריות שלך מעבר לכך תעלה לך בהרבה שערות לבנות (אופס, במקרה שלך לא רלוונטי).
ושוב - בהצלחה.