הגיע הזמן לחדש את הביטוח.
נכון להיום יש לי ביטוח חובה + צג ג' + גרירה (הרכב הוא CJ8 שנת 82)ועל חידוש שלו רוצים 2,500 ש"ח.
האם עושקים אותי? האם יש למישהו המלצות למקום זול יותר?
עירא
Printable View
הגיע הזמן לחדש את הביטוח.
נכון להיום יש לי ביטוח חובה + צג ג' + גרירה (הרכב הוא CJ8 שנת 82)ועל חידוש שלו רוצים 2,500 ש"ח.
האם עושקים אותי? האם יש למישהו המלצות למקום זול יותר?
עירא
המחיר שקיבלת ממוצע לגמריי ואף זול- לחובה וצד ג'-לא כולל גרר.
תוסיף את הגרירה שאתה מקבל והמחיר הופך למצויין.
-ארז 8) -
מחיר טוב.
עירא:
חובה - 1667 ש"ח (לרכב פרטי אחר, אולם ביטוח החובה זהה במקרה הזה)
צד ג' - 550 ש"ח (כולל שמשות...כן אני יודע, יש רק שמשה אחת...)
גרירה - 150 ש"ח ישירות לממסי.
מה קיבלנו? 2367 ש"ח, ז"א המחיר שקיבלת סביר בהחלט, וכמו כל דבר במדינה, ניתן להתמקח.
אביגדור
מה הקשר לשמשה שלך ? צד ג' זה הרי נזקי רכוש לרכב שפגעת בו .. :roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי AvigdorAharon
אתה בטוח? כמה שאני יודע החובה זהה לרכבים פרטיים מעל 2000 סמ"ק.ציטוט:
עומר,
לא הבנתי את השאלה. למיטב ידיעתי בטוח חובה לרכב פרטי זהה, ללא תלות בנפח המנוע.
שחף,
זה הדיל, גם אני לא צריך את בטוח השמשות לג'יפ שלי, אבל זה מה אני מקבל עבור 550 ש"ח...
אביגדור
אביגדור, למיטב ידיעתי החוק שונה בזמנו ויוצא שככל שהרכב גדל\ נפח המנוע גדל אתה משלם פחות ממה שהית משלם קודם. מבחינתם מעל 2000 סמ"ק זה כבר נפח אחיד.
מבירור שערכתי בזה הרגע, אין תלות בנפח המנוע בביטוח חובה, למעט רכבים בעלי נפח מנוע קטן (1300 סמ"ק ולא ברור לי למה).
התלות היחידה הקיימת היא לגבי נהגים צעירים , עליהם גובים ביטוח חובה יקר יותר.
אולי בעלי העניין יאשרו, או שלא, את דברי?
אביגדור
אין שום אינדקציה לגיל הנהג או לזמן החזקת הרישיון בביטוח החובה והוא שמי בלבד, בניגוד לביטוח צד ג' ששם אם תעיין בפוליסה יצוין אם הנהג חדש ו/או צעיר.
לכן אני סבור שאתה טועה אביגדור.
שחף,
במקרה סיימתי בזה הרגע שיחה עם בעל עיניין.
קיים הבדל מינורי מעל נפח של 2000 סמ"ק (בערך 100-200 ש"ח לשנה).
חוץ מזה הפרמטר החשוב לחישוב ביטוח חובה בימינו אנו הוא גיל הנהג \ נוהגים אחרים ברכב.
אתה יכול לתת לכל צעיר לנהוג לך ברכב (כמובן בתנאי שקנית ביטוח לכל נהג, סעיפים 3, 7 בתעודה), וכל עוד לא קורה כלום - סבבה!
אתה מוזמן לחייג ל 03-9319082 לבקש את יוסי, ולשאול אותו (כמובן מבלי לפגוע מבעלי עינין אחרים באתר כגון מאיר רוטברג).
הויכוח ביננו מיותר.
אביגדור
אתחלתי לעשות קצת בירורים, אז מסתבר שהמחיר שכתבתי היה לא נכון בעליל, ה-2,500 הם עבור החובה בלבד. ולכן התקשרתי למספר שאביגדור רשם, אומנם יוסי לא היה שם אבל אכן חברה נחמדים מאוד.
המחירים שהוצעו לי הם כדילקמן:
1,762 - חובה
851 - ג'
80 - שמשות
230 - גרירה
(דגש אחד הביטוח חל גם לנהג חדש)
יש למישהו הצעות טובות יותר להמליץ עליהן?
עירא
הצד ג'+שמשות+גרירה נראה לי קצת יקר ... לפחות יחסית למה ששילמתי בשנה שעברה. גם אני צריך לחדש את הביטוח בזמן הקרוב, תודיעו על מחירים טובים אם תמצאו.
אדי
ציטוט:
עם בנושא גרירה עסקינן שאלה:
בביטוח של קודמי היה רשום גרירה בלבד
ואילו אצלי רשום גרירה וחילוץ.
מה הכוונה?
ועירא-
1. ביטוח חובה- 1163 ש"ח.
2. בטוח צד שלישי כולל ביטול השתתפות עצמית וגרירה וחילוץ- 1150 ש"ח.
קובי
ציטוט מהפוליסה
" אין כסוי לנהג צעיר או חדש"
את הביטוח עשיתי לפני חודש
קובי
אתה בטוח שלא התבלבלת בסדר של הספרות? :roll:.ציטוט:
נכתב במקור על ידי קובי
זה יוצא כבר 2800, בערך מה שאני משלם. בגלל זה כתבתי ש 2500 זה דיל טוב. בנושא של החובה, המשחקים הם פלוס מינוס עשרות שקלים בלבד. בנושא של צד ג' נתקלתי בהצעות בין 600 ל900 שקל, סכום ההשתתפות העצמית הוא בדרך כלל הסיבה להבדל.ציטוט:
נכתב במקור על ידי עירא
את השמשות אתה לא צריך...
אדי אני מחזיק ברגע זה את תעודת הביטוח ומעתיק (בגלל זה אין שגיעות כתיב :lol: )ציטוט:
נכתב במקור על ידי אדי
הסך לתשלום ש"ח - 1635
אופס צודק וסליחה
קובי
עירא,
חבל שלא אמרת לי שאתה מתכוון להתקשר, אני חושב שהמחירים גבוהים במקצת (חוץ מהחובה שהוא סביר בהחלט).
אני אשתדל לבדוק במקביל, גם אני צריך לחדש בטוח עוד כחודשיים.
אביגדור
אביגדור, ליפולך בברכה אודה, בכל מקרה אני עדיין מברר ולא משלם לאף אחד (יש לי עוד שבוע שבועיים עד המועד).
קובי, באמת מעניין מה ההבדל בין גרירה לחילוץ (היום הסבירו לי נחרצות שהכוונה לגרירה מהכביש בלבד!, האם אצלך הם ייכנסו גם לשטח??)
אשמח לשמוע טלפונים ומספרים, כמובן שגם ממי שעוסק בתחום.
עירא