לקח לי המון זמן למצוא את החיפושית...אבל סוף סוף מצאתי..והעבודה התחילה!
Printable View
לקח לי המון זמן למצוא את החיפושית...אבל סוף סוף מצאתי..והעבודה התחילה!
מחר נמשיך בעבודה פירוק והכנת השאסי...
אם תצטרך עזרה או ייעוץ, אתה מוזמן ליצור קשר
בהצלחה-קובי
בהמשך להודעה של אתמול
התחלנו עם החיתוך של הרצפה וניקויי השאסי וחיתוך הבודי וגם פירקנו את הפרונט למטרת ניקויי ושדרוג
||||אני מתנצל אך אני לא מצליח להעלות את התמונות לאתר אז העלתי אלבום||||
זה הקישור:http://www.flickr.com/photos/36589721@N07/?saved=1
אשמח להארות ותגובות....:D
היום המשכתי בפירוק הפרונט וניקויי עוד עידכונים בסופש..( חוזר לבסיס)שבוע טוב
כבר החלטת מה אתה הולך לעשות? איזה מנוע? גיר? מתלה אחורי?
אל תחתוך לפני שהכל מונח לפניך על השולחן... זה עלול לבאס.
אסף.
אהלן ארי,
נראה שאתה מתחיל בדיוק עפ"י הספר.
לפי חיתוך החזית אני מבין שאתה נעול על להרכיב מסכת one piece מפיבר.
בנושא הגיר אני הסקתי מקריאה ושיחות בפורומים זרים שמאד כדאי להרכיב גירים של טרנספורטרים מהשנים השונות.
בנוגע למתלים, הכל תלוי במסגרת התקציב של הפרוייקט.
כרגע עם סוג הרצפה שלך לא ניתן להרכיב עליה מתלה אחורי עם זרועות עצמאיות.
שיפור מתלים זה אחד ההשקעות היקרות (וגם המועילות) ביותר בפרוייקט שכזה. קיט מתלה אחורי ללא בולמים כמו שעל הבאחה שלנו עולה 1000$ בארה"ב לפני משלוח.
ד"א, כמה אתה משער להוציא על הבנייה ?
אני אשמח לייעץ לך כדי שתוכל לקבל תמונה קצת יותר ברורה לגבי הבנייה.
בהצלחה,
עידו.
חזרתי מהבסיס וחוזרים לעבודה....
במשך השבוע הזמנתי את החומרים: פלטות 2מ"מ לרצפה, צינור צול לבסיס של הכלוב וצינור 3/4 לכלוב עצמו...בתקווה במשך הסופ"ש נראה התקדמות וכמה תמונות....
מה זה צינור צ'ול לבסיס של הכלוב ו3/4 לכלוב? תסביר ותפרט
לדעתי הקשתות הקדמית והמרכזית צריכות להיות מ1.5 אינץ' (בערך 48 מ"מ היקף חיצוני) ומסוג סקדיואל 40 במינימום. החיבורים, כתלות בתקנון, יכולים להיות גם אינץ' ורבע (42 מ"מ חיצוני) סקדיואל 40.
תוודא שוב מה קנית כי אם תבנה כלוב והוא לא יהיה תקני אז לא רק שלא תוכל להתחרות אלא הוא גם עלול להיות לא מספק מבחינה בטיחותית.
אתה מוזמן לבוא מחר (יום שישי) ולראות כלוב תקני בתוך חיפושית באחה חצי בנויה. אני חושב שזה יעזור לך. צור איתי קשר אם אתה מעוניין.
אסף.
2.5 אינץ' זה כבר יותר מידי. אתה צריך לפי מה שכתוב בתקנון של הבאחה באג או לחילופין על פי התקנות ראלי רייד בקטגורית האופן.
בוקר יום שבת שומעים את זמזום הרתכת והעבודה מתחילה....
בתור התחלה ריתכנו את הפלטות שהם 2 מ"מ עובי, ולאחר הרבה חישובים וכמה כוסות קפה התחלנו לכופף את הצנרת..כמה פרטים קוטר פנימי: 4.3 ס"מ קוטר חיצוני: 4.5 ס"מ עובי: 3 מ"מ. לא האמנתי שנצליח לסיים את זה...:D וזה התוצאה לאחר יום עבודה מתיש בחום...
||||שוב אני לא מצליח להעלות את התמונות לאתר...זה הקישור:http://www.flickr.com/photos/37141698@N08/?saved=1|||
למה בחרתם דווקא בצינור מגלוון ? חוץ מזה שזה מקשה על הריתוכים והצביעה?....;)
באיזה רתכת אתה משתמש לטובת הפרויקט?
חג שמח ושבוע טוב לכולם....
יש קצת חופש מהצבא ;) אז נוכל להתקדם עוד קצת עם העבודה...קודם כול לגבי שאלתו של עמית, אני משתמש ברתכת אלקטרונית
התכנון לשבוע הוא לסיים את החיזוקים לשאסי ולהתחיל לחשוב על הכלוב...
חג שמח לכלום.....
בהמשך להודעה הקודמת, היום סיימנו את החיזוקים של השאסי. הנה כמה תמונות של ההתקדמות
קישור לאלבום:http://www.flickr.com/photos/37229727@N04/
שיהיה חג שמח לכולם....
עוד כמה תמונות מהיום שהיה...מחר השאסי נכנס לצביעה..עוד תמונות מחר..
שיהיה חג שמח