תגובה להודעה: עזרה בקשר לרנגלר
רוב הרנגלרים עד 2008 הם בייבוא אישי, ולכן לא תמצא אותם במחירון. המחירים, בכל מקרה, מחירי השוק - גבוהים מאוד. רוביקון? קשה לי להאמין שתמצא.
אתה יכול עדיין לייבא רכב שנת 2007 בייבוא אישי מארה"ב. תבדוק מה יש אצל דילרים.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
רוב הרנגלרים עד 2008 הם בייבוא אישי, ולכן לא תמצא אותם במחירון. המחירים, בכל מקרה, מחירי השוק - גבוהים מאוד. רוביקון? קשה לי להאמין שתמצא.
אתה יכול עדיין לייבא רכב שנת 2007 בייבוא אישי מארה"ב. תבדוק מה יש אצל דילרים.
אסף.
יש כרגע דווקא 3 כאלו למכירה מהשנים 2002-2006 (רוביקון)
http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?A...omKM=&KM=&Info
ה98 וה2002 לא יכולים להיות רוביקון, הדגם הופיע לראשונה ב2003 וגם אז במהדורה מוגבלת ביותר... גם האחרים, לא ב-ט-ו-ח שהם בדיוק רוביקון ;) נראה שביד 2 ובלוח פוקוס כל רנגלר הופך להיות רוביקון, בקרוב השדרוג יגיע גם לסופות ולסיקסים...
אוקיי, אז בוא נעשה סדר כדי שאני אבין מה הולך. הרנגלרים הקצרים שמופיעים שם הם לא רוביקון אבל ההבדל בין רוביקון לרנרגלר קצר רגיל הוא רק ברמת הגימור לא?
בכל אופן מה המחירון לרנגלר קצר מהשנים 2002-2006?
רוביקון ורנגלר זה לא הבדל של רמת גימור פנימית.
זה אקסים שונים,יחסים העברה שונים,נעילות מקוריות,ניתוקי חשמלים ועוד הרבה מכלולים שונים יש פה לא מעט חומר על הנושא באתר.
ושוב פעם כמו שאמרו לך בתחילת השרשור הרנגלים הדיי חדשים ברובם יבוא אישי ולכן אין מחירון.
יש מחיר בסיסי פחות או יותר לרכב סטנדרטי,והכל תלוי במצבו בשיפורים שיש עליו מה המוכר מבקש ביחס לזה ומה מתאים לך לשלם בתמורה.
אין מחיר ברזל זה לא חלב עמיד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TEDDY
רוביקון ורנגלר זה לא הבדל של רמת גימור פנימית.
זה אקסים שונים,יחסים העברה שונים,נעילות מקוריות,ניתוקי חשמלים ועוד הרבה מכלולים שונים יש פה לא מעט חומר על הנושא באתר.
ושוב פעם כמו שאמרו לך בתחילת השרשור הרנגלים הדיי חדשים ברובם יבוא אישי ולכן אין מחירון.
יש מחיר בסיסי פחות או יותר לרכב סטנדרטי,והכל תלוי במצבו בשיפורים שיש עליו מה המוכר מבקש ביחס לזה ומה מתאים לך לשלם בתמורה.
אין מחיר ברזל זה לא חלב עמיד.
אוקיי תודה על המידע.
אני רואה שם 2002 ב-120 אלף אבל אין לי אינדיקציה לדעת האם זה הרבה או קצת לג'יפ הזה.
החדשים לא בתקציב לצערי, ויבוא אישי אפשר לעשות רק לדגם בין שנתיים אם אני לא טועה (תתקנו אותי אם אני טועה) בכל אופן זה די סיפור.
אני מאוד נמשך לגיפ הזה ומעדיף אותו מאשר היפנים אבל אם לא אמצא ג'יפ כזה במצב טוב ובמחיר מתאים אאלץ להתפשר על יפני, או לחלופין איזה צ'ירוקי למרות שהוא די גדול ואני מעדיף גי'פ קצר.
ה 2004 ירוק ו 2006 כתום הם רוביקונים אמיתיים . למה לא ללכת על אחד מהם ? זה יחסוך לך הרבה בשיפורים .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ofiredri
ה 2004 ירוק ו 2006 כתום הם רוביקונים אמיתיים . למה לא ללכת על אחד מהם ? זה יחסוך לך הרבה בשיפורים .
אני רציתי ללכת עליהם בגלל זה שאלתי לגבי המחיר הממוצע שלהם כאן, רק שטענו פה שהסיכוי שיש רוביקונים הוא נמוך.
כמה צריך לעלות בערך 2004? 2006 יהיה יקר מדי.
יבוא אישי אתה יכול להביא מ2007
זה לא מסובך מידי
אתה לא חייב לעשות הכל לבד
יש עמילי מכס ומאכרים שאפשר להפעיל
ויש דילר אמין בקליפורניה
אם תרצה תפנה אלי אקשר אותך איתו
תוכל גם לבדוק איתו מחירים ותוכל להשוות
יהונתן
ליאור כהן 0507208914 יש לא ניסין לגבי מחירים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
knight
אני רציתי ללכת עליהם בגלל זה שאלתי לגבי המחיר הממוצע שלהם כאן, רק שטענו פה שהסיכוי שיש רוביקונים הוא נמוך.
כמה צריך לעלות בערך 2004? 2006 יהיה יקר מדי.
אין להם מחיר ממוצע מפאת היותם בודדים ונדירים. הייתי משלם 150K גג על 2004 . אל תשכח שמדובר בדגם הקלאסי של הרנגלר .
2007 אי אפשר לייבא . רק 24 חודשים אחורה, קריא תחילת 2008 .
2007 לא בתקציב שלי, אני חושב על משהו בסביסות 2002-2004 . התקציב הוא 120 אלף ככה.
עם יד על הלב - אתה רוצה רנגלר או רנגלר רוביקון? ברור לך מה זה רוביקון מעבר למדבקה על מכסה המנוע?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
knight
2007 לא בתקציב שלי, אני חושב על משהו בסביסות 2002-2004 . התקציב הוא 120 אלף ככה.
בתקציב הזה לא תשיג רוביקון אז חפש לך רנגלר ספורט . בהצלחה .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ofiredri
בתקציב הזה לא תשיג רוביקון אז חפש לך רנגלר ספורט . בהצלחה .
דווקא יש אחד ב-120 אלף. מה ההבדל מבחינת מנוע והספק בין הרנגלר הקצר הרגיל לרוביקון?
http://images.yad2.co.il/Pic/200903/...0317230313.jpg
זה ה2002 מיד2. אני לא רואה איך יכול להיות רנגלר רוביקון משנת 2002, כאמור הרוביקונים הראשונים יוצרו במהדורה מוגבלת בשנת 2003... אתה מבין שיש כאן בעיית אמינות? יש כאן איזושהי הטעייה או קומבינה. תרים טלפון ותברר.
לשאלתך - אין הבדל במנוע ובביצועים בין רנגלר רגיל לרוביקון. רוביקון הוא תת-דגם, רמת גימור אם תרצה, כמו ספורט או לימיטד, אבל מאד-מאד מכוונת לשטח - עם סרנים שונים וחזקים יותר, נעילות דיפרנציאל מקוריות, יחסי העברה קצרים יותר בסרנים ויחס העברה קצר במיוחד בטרנספר - כל אילו הופכים את גרסת הרוביקון לרנגלר סופר-משופר לשטח עוד בתצורתו המקורית. מבחינת חובבי השטח, מדובר על הבדלים עצומים, ולכן השם רוביקון הפך לכזה מותג נחשק. שוב, עם יד על הלב, האם יכולות שטח מיוחדות הם מה שחשוב לך? כי מבחינה חיצונית ופנימית, וכן ביצועי כביש, אין הבדל בין רנגלר ספורט רגיל לרנגלר רוביקון, למעט המדבקה על מכסה המנוע (שאותה מדביקים כמו שאתה רואה על איזה רכב שרוצים).
knight, הג'יפ הזה לא רוביקון, ואם ציינו בפניך שהם קיימים מ 2003 ומעלה ובמחירים גבוהים, למה אתה מציין את הג'יפ הזה ?
נמרוד שאל אותך כבר פעמיים מה אתה מחפש והאם אתה מודע ליכולות הרוביקון, והתעלמת .
רוביקון מכל שנה יתחיל מ 150K וייחשב כמציאה אז אם זה לא בתקציב שלך חפש נון רוביקון .
או שסתם השם הזה (רוביקון) מצלצל לך טוב ...
בתמונה ה2002 הזה נראה משופר. גלגלים גדולים וכן הלאה. אולי הא משופר טוב ונכון, ואתה יכול להרוייח מזה. רוביקון הוא לא, אבל לפחות יש לו מדבקה, וזה גם משהו. בקיצור- אל תפסול אותו בגלל שהוא "כאילו" ולא הדבר האמיתי, אבל תתייחס אליו בתור מה שהוא - רנגלר רגיל, עם או בלי שיפורים. זה גם טוב.
אסף.