נכתב במקור על ידי סמוראי 92
נ.ב
זהו נגנב.... האוטו היה מוגבה עם גלגלים 700/15 של אליאנס ברישיון!!!!!!!!!! הוא היה טרום נעילות שעדיין מחכות בקופסא המקורית. הזמנתי טרנספר סט של פרטווורקס 4.89 שהיה בדיוק בדואר, באופן כללי הוא היה אהוב מאוד, הוא היה מטופל, הייתה לו חלודה, והיו בו גם חפצים מגניבים שאסור בתכלית האסור להחנות ללילה בבאר שבע (פנסים, אולרים ושאר מיני ירקות).
מהביטוח נסעתי שלושה שבועות על פריייבט של חברת השכרה, שברולט אויאו חדשה. שמונים אלף שקל = 1500 סמ"ק אוטומטים וזריזים עם מחוג דלק שלא זז ומיזוג אוויר מפה עד לשמיים.
אבל זה מדגדג...
התקציב בתכל'ס די גבוהה, (כן, הכל יחסי אני יודע) יכול להגיע לשמונים, אבל אם אני אקנה משהו בארבעים חמישים, החיסכון יהיה מבורך.
המקור הוא סמוראי 92, והחניות בתל אביב זכורות לי לטוב.
שיקול הדלק חשוב לי מאוד כי אני נוסע די הרבה על הכביש, אני אוהב לנסוע, ודלק הוא תמיד שיקול.
נראה לי שהואפציות הם סמוראי ממודל גבוה (כבר בערך חודש , חודש וחצי אני לא פגשתי מודעה אחת, וחיפשתי) או ג'מיני (האם הוא באמת עז הרים מקפצת כמו הסמוראי או שאין בו את תחושת החירות הקומפקטית???)
או.....דיסקו (הוא גדול מרווח נוסע טוב אבל נראה לי מגושם מדי לשטח האם אני צודק??? נראה לי שלהיתקע איתו, זה באמת להיתקע איתו- וזה מפחיד.)
האוטו צפוי להיות מטופל ומתוחזק טוב, בעיקר על ידי .
על מה הייתם הולכים????? ויטרה או קיה ספורטאג' נראות לי סוג דל תחנת דלק צמודה מדי ולא בא לי על זה, מקדם הנוחות הוא לא ממש משמעותי בשבילי.
נ.ג
אני יודע ששאלו את התשובה הזו ויש לינקים ,בא לי דיזל, אבל אני מפחד מנפילות (אם פתאום נופל עליך תיקון במחיר של 5,000 ש"ח זו נפילה איומה ואסור שתתרחש יותר מפעם ברכב) ואני באמת צריך עוד פעם אחת לבדוק את התגובה של הלנדרופוב (יש אחד כזה, אני יודע) ולדעת בוודאות שהוא לא שינה את דעתו על מכונות הדיזל מאנגליה.
בתודה מראש.
לא אנקוב בשמות, איני אחד מהם, אבל יש כאן אלופים.