אני שוקל לרכוש קפיצים ומיתלי גז של BRITPART יש למישהו ניסיון עם החברה והמוצרים הספציפים האילו? :confused:
עוד שאלה, דיפנדר 90 להגביה 2 אינץ או לא?
תודה....
Printable View
אני שוקל לרכוש קפיצים ומיתלי גז של BRITPART יש למישהו ניסיון עם החברה והמוצרים הספציפים האילו? :confused:
עוד שאלה, דיפנדר 90 להגביה 2 אינץ או לא?
תודה....
תחליפיים למוצרי לנדרובר,
"להגביה?"
מה המטרה/שימוש ברכב?
רוצה להחליף ל90 את הקפיצים ובולמים...בסוף דרכם
שתי שאלות:
BRITPART מישהו מכיר?
האם להגביה - מה המשמעויות - כביש, שטח
תודה
אין טעם לדעתי - השיפור הוא מינימלי ...ואתה "מרוויח" גם חוסר יציבות ...
אם אתה רוצה לשפר , יש דברים אחרים שיכולים לעזור הרבה יותר , כמו נעילה וכו ...
אמיר.
הקפיצים והבולמים של בריטפארט נחשבים לבסיסיים יחסית בעולם השיפורים - אני לא יודע אם וכמה הם עדיפים על המקוריים.
לגבי הגבהה - מה אתה מנסה להשיג איתה?
בגדול הדיפנדר הוא די גבוה גם ככה, ביחוד אם אתה נועל צמיגים 32 ובטח אם 33.
אם אתה מחפש מהלך מתלה נדיב יותר אתה גם צריך בולמים ארוכים יותר ועוד שינויים שונים, כתלות בגובה ההגבהה ואורך מהלך המתלה.
אם מהלך המתלה מספק אותך ואתה לא הולך להכניס צמיגים גדולים יותר - וותר על ההגבהה, למעט מראה היא לא נותנת עוד הרבה והיא גורמת לבלאי מואץ בחלקי הרכב.
בהצלחה
גלעד
האם צמיגים 32 ו33 מותרים לשימוש?
איזה מיתלים ארוכי טווח אתם ממליצים
דבר עם ארז (מנהל הפורום) - מתלים , צמיגים הגבהות וכו - אלה הדברים שהוא מתעסק בהם בצורה מיקצועית...
אמיר.
לגבי צמיגים - המידה המקורית היא 32 אמיתי.
לגבי קפיצים ובולמים - ב90 , הקפיצים המקוריים מצויינים, מעט מאוד מוצרי אפטרמרקט עולים עליהם בנוחות (בדברים אחרים אפשר לשפר המון, אבל לא בנוחות). בולמים - המקוריים פשוטים וזולים, ושל britpart הם מקורי-תחליפי, לא יותר. אני מציע לך להשקיע בסט בולמים איכותיים (יש הרבה אפשרויות, אני בד"כ ממליץ על קוני, בגלל אפשרות הכיוונון בזמן ההרכבה ובגלל שמדובר בבולמים איכותיים מאוד במחיר סביר), ואם אתה חייב להחליף קפיצים עייפים- להישאר קרוב למקורי.
אם אתה רוצה להוסיף גובה - הגבהה צנועה של עד 2" לא תעלה לך יותר מדי בנוחות. את הקפיצים של BRITPART אני לא מכיר, אבל רוב המוצרים שלהם הם תחליף ישיר למקורי. קפיצים של אולדמן בד"כ הם תחליף מצויין ונוחים כמו המקורי עם טיפה יותר גובה.
אסף.