קטגוריית סוזוקי-רייד בראלי חרמון-אילת - מי מצטרף?
חברים שלום,
בכוונתי להשתתף בראלי חרמון אילת השנה בקטגורית RAID. עם הנווט, המרגיע, המתהפך והמכונאי הצמוד - איתי (כפרה עליו! )
אני לא החלוץ בתחום, יונתןמצפה עשה זאת לפניי ונהנה מכל רגע! מה שמוכיח שהשד לא כזה נורא.
עלתה הצעה לפתוח תת-קטגוריה ב-RAID עבור סוזוקי.
סמוראים , ויטארות, ג'ימני - 3 מתחרים ומעלה=פודיום נפרד עבורנו וכמובן האדרנלין הגובר כי יש תחרות אמיתית.
מי רוצה להצטרף ?
תגובה להודעה: קטגוריית סוזוקי-רייד בראלי חרמון-אילת - מי מצטרף?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
חברים שלום,
בכוונתי להשתתף בראלי חרמון אילת השנה בקטגורית RAID. עם הנווט, המרגיע, המתהפך והמכונאי הצמוד - איתי (כפרה עליו! )
אני לא החלוץ בתחום, יונתןמצפה עשה זאת לפניי ונהנה מכל רגע! מה שמוכיח שהשד לא כזה נורא.
עלתה הצעה לפתוח תת-קטגוריה ב-RAID עבור סוזוקי.
סמוראים , ויטארות, ג'ימני - 3 מתחרים ומעלה=פודיום נפרד עבורנו וכמובן האדרנלין הגובר כי יש תחרות אמיתית.
מי רוצה להצטרף ?
יש תכנון להצטרף אני בתהליכים לסגור קצוות עם הנווט שלי אני מאוד מקווה שיצא לפועל!
הייתי שמח להשתתף במירוץ!!
אבל אני לא חושב שאני מוכן לזה... והאוטו בטח ובטח עדיין לא עבר את כל הדיגומים הדרושים..
זה כל שנה נכון??
אם כן אז שנה הבאה אני שם!!
בלי קשר... באיזה תאריכים זה? ואיך משיגים פרטים??
חפש בדף הכניסה לאתר , תראה את כל הפרטים.
הרעיון מגניב אבל לאור העובדה שרוב מי שמחזיק בסמוראי הוא די תפרן (אחרת כולנו היינו נוסעים במפלצות הרבה יותר מסיביות) אני לא חושב שיש פה הרבה חברה שבראש לקחת את הסיכון הזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ishc
....מי שמחזיק בסמוראי הוא די תפרן (אחרת כולנו היינו נוסעים במפלצות הרבה יותר מסיביות) ....
בגדול לא מסכים עם הקביעה הזאת - תפרנות זה פסיכולוגי.....
לא צריך מיליון רכבים, מספיק 3-5 רכבים.
איתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itay
בגדול לא מסכים עם הקביעה הזאת - תפרנות זה פסיכולוגי.....
לא צריך מיליון רכבים, מספיק 3-5 רכבים.
איתי.
היי היי
בודק את הפרטים ורוצה להצטרף!!!
בני
GodsFather יש אולי אפשרות לספונסר שיקצץ בעליות של התשלום במירוץ?
אני מנסה לשכנע כמה עסקים תמורת פירסומת מודבקת על הרכב אבל בינתיים אין לי כל כך הענות.
נוסע בסמוראי כי אני אוהב אותו ולא בגלל תפרנות (למרות שאני תפרן)
מחפש נווט כרגע והסיכויים להשתתפות מאוד גדולים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomig
GodsFather יש אולי אפשרות לספונסר שיקצץ בעליות של התשלום במירוץ?
אני מנסה לשכנע כמה עסקים תמורת פירסומת מודבקת על הרכב אבל בינתיים אין לי כל כך הענות.
אתה חמוד אתה...
אם אני מוצא ספונסר ונשאר עם עודף, אני אביא לך מתוק :)
-------------------
ובקצרה - השד לא נורא. לא כל בעלי הסמוראים תפרנים ומי שמכיר את הרכב שלו ואת היכולות שלו כנהג ועם נווט יכולים לעשות את זה.
תראו את יונתןמצפה , כנראה שצריך להביא לכם את זה עם כפית אז הנה - יולי 2007, סמוראי סטנדרטי, נהג טוב ונווט שהכיר מספר שבועות קודם לכן
http://www.jeepolog.com/433.html
אם עדיין יש לכם ספקות, דברו!
אמיר וכל הסוזוקאים - תקבלו סיקור ודגש תקשורתי מיוחד פה בג'יפולוג, עלי! ואני מעריך שבאתרי האינטרנט האחרים ואולי גם בתקשורת ה"ראשית". יש לקבוצה של אנשים צעירים בג'יפים זערוריים וישנים שנלחמים בשיניים להגיע לאילת לפני החושך ערך עיתונאי ענק עבור עיתונאות-לא-רכב, לא פחות ולמען האמת יותר מאשר רוב המתחרים האחרים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אמיר וכל הסוזוקאים - תקבלו סיקור ודגש תקשורתי מיוחד פה בג'יפולוג, עלי! ואני מעריך שבאתרי האינטרנט האחרים ואולי גם בתקשורת ה"ראשית". יש לקבוצה של אנשים צעירים בג'יפים זערוריים וישנים שנלחמים בשיניים להגיע לאילת לפני החושך ערך עיתונאי ענק עבור עיתונאות-לא-רכב, לא פחות ולמען האמת יותר מאשר רוב המתחרים האחרים.
נמרוד!
קודם כל תודה רבה, אני אמנם לא מופתע מנדיבות הלב שלך אבל זה מחמם את הלב לדעת שיש הערכה למאמץ שנעשה כאן.
דבר שני, ענייני פרסום ועיתונות בטיפול, כך שגם ג'יפולוג יהנו מהנושא וזאת מבלי לדעת על הודעתך זו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
נמרוד!
קודם כל תודה רבה, אני אמנם לא מופתע מנדיבות הלב שלך
אני כן :mrgreen:.
המניאק לא עושה כלום אם לא יוצא לו מזה משהו...
תתחיל לבדוק :cool:
נהג מחפש רכב להשתתפות בראלי חרמון אילת... ;)
וכדי שלא יהיו אי הבנות: הרכב שלי תקין, ושייבדל לחיים ארוכים...
וטיפ אחד קטן לכל מי שמעוניין להשתתף- תתכוננו לאחת החוויות הפיזיות הכי מתישות ואינטנסיביות שחוויתם...
בהצלחה לכולם!
נ.ב.- אמיר, אני לא חושב שיש סיבה מוצדקת לפתוח קטגורייה נפרדת. אין שום סיבה שבעולם שאם יהיו מספיק סוזוקים בראלי הם לא ייקחו את 3 המקומות בפודיום בקטגוריית הרייד...
ברגעים אלו ממש נעשים כל המאמצים ומופעלים הלחצים על מנת
שנוכל להבטיח את מקומו של סמוראי נוסף בראלי ההצהרה של נמרוד תעזור
לדעתי (לפחות במקרה שלנו) לגייס עזרה אמיר אם תוכל לפרט לגביי הסיקור
זה יקל לשכנע ספונסרים
חשוב לי לציין כבר בשלב הזה שבמידה ואנו משתתפים נעשה הכל על מנת לעזור לכם לתפוס את המקומות שני ושלישי מיד אחרינו ולא אין צורך להודות לי כזה אני...ספורטיבי ומפרגן:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
אתה חמוד אתה...
אם אני מוצא ספונסר ונשאר עם עודף, אני אביא לך מתוק :)
-------------------
ובקצרה - השד לא נורא. לא כל בעלי הסמוראים תפרנים ומי שמכיר את הרכב שלו ואת היכולות שלו כנהג ועם נווט יכולים לעשות את זה.
תראו את יונתןמצפה , כנראה שצריך להביא לכם את זה עם כפית אז הנה - יולי 2007, סמוראי סטנדרטי, נהג טוב ונווט שהכיר מספר שבועות קודם לכן
http://www.jeepolog.com/433.html
אם עדיין יש לכם ספקות, דברו!
טוב מצאתי ספונסר שלפחות משאיל לי מכשיר GPS מקצועי שמתאים למירוץ (זה בהחלט מצויין) ואני משתתף ב100% ,GodsFather אתה סגרת את העיניין עם הקטגוריה של סוזוקי? יש מספיק רכבים?
אתם מוזמנים לקרוא את ההודעה שלי עד הסוף, ורק אז להתנפל עליי, תודה.
קודם כל - אני מברך את כל מי שמצטרף ל'מחלה' שנדבקתי בה לפני כ-5 שנים גם כי 'צרת רבים היא חצי נחמה' וגם כי התחום מתייבש משנה לשנה ממתחרים חובבניים לצערי.
הבקשה שלכם לפתוח קטגוריה רק לסוזוקי היא לא ספורטיווית בעליל לדעתי ואני מזמין אתכם להתמודד עם כולנו בקטגוריית ה-Raid - אין לי ספק שתוכלו לתת שם פייט רציני לפודיום.
אם לא מעניינת אתכם הספורטיוויות והתחרותיות וכל מה שמעניין אתכם זה הפודיום והגביע, אז במקום לפתוח קטגוריה לעצמכם, אני יכול להפנות אתכם לחנות הגביעים שנעם קונה ממנה בדרום ת"א. ב-25 ש"ח תוכלו לחרוט על הגביע איזה מקום שאתם רוצים בפודיום וזה בטח יותר זול מלהכין רכב לראלי ולהחזיר אותו לכשירות אח"כ.
ואני חוזר שוב על בקשתי - הצטרפו לקטגוריית ה-Raid על מנת שתהייה גדולה, מכובדת ותחרותית.
עכשיו אפשר להתנפל...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ugross
אתם מוזמנים לקרוא את ההודעה שלי עד הסוף, ורק אז להתנפל עליי, תודה.
קודם כל - אני מברך את כל מי שמצטרף ל'מחלה' שנדבקתי בה לפני כ-5 שנים גם כי 'צרת רבים היא חצי נחמה' וגם כי התחום מתייבש משנה לשנה ממתחרים חובבניים לצערי.
הבקשה שלכם לפתוח קטגוריה רק לסוזוקי היא לא ספורטיווית בעליל לדעתי ואני מזמין אתכם להתמודד עם כולנו בקטגוריית ה-Raid - אין לי ספק שתוכלו לתת שם פייט רציני לפודיום.
אם לא מעניינת אתכם הספורטיוויות והתחרותיות וכל מה שמעניין אתכם זה הפודיום והגביע, אז במקום לפתוח קטגוריה לעצמכם, אני יכול להפנות אתכם לחנות הגביעים שנעם קונה ממנה בדרום ת"א. ב-25 ש"ח תוכלו לחרוט על הגביע איזה מקום שאתם רוצים בפודיום וזה בטח יותר זול מלהכין רכב לראלי ולהחזיר אותו לכשירות אח"כ.
ואני חוזר שוב על בקשתי - הצטרפו לקטגוריית ה-Raid על מנת שתהייה גדולה, מכובדת ותחרותית.
עכשיו אפשר להתנפל...
אני מתנפללללללללללללללללללללללללללללללל סתם חחח
יש היגיון בדבריך אבל עם כל הכבוד ויש כבוד רכבים כמו סמוראי וג'מני לא נוסעים בשטח בדרגת מירוץ ראלי באותה מהירות וקלות כמו רכבים אחרים כגון קינג,פראדו וכ"ו...
לכן אני חולק עליך ומצדיק את הקטגוריה הנפרדת שנותנת הזדמנות לתחרות שוות ערך לדעתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomig
כמו סמוראי וג'מני לא נוסעים בשטח בדרגת מירוץ ראלי באותה מהירות וקלות כמו רכבים אחרים כגון קינג,פראדו וכ"ו
ידידי, אתה מדבר מתוך אינטואיציה ולא מתוך נסיון.
ועכשיו לעובדות :
1) שנה שעברה מי שהגיע במקום הראשון בקטגוריה זה ניסאן טראנו ארוך, חבוט, ישן ושמן מודל 1995 (במקרה אני הייתי הנהג הגאה שלו), מי שהגיע שני זה דייהטסו טריוס קטן וחמוד ורק במקום השלישי והמכובד - פאג'רו קינג חדש ומצוחצח.
מעבר לכך, גם אני וגם הטריוס סיימנו (מבחינת זמנים) לפני לנדקרוזר חדש ומפואר שהיה בקטגוריה T2 (הבכירה יותר). שלא לדבר על הרכבים המקצועניים הרבים מהקטגוריות הבכירות שכלל לא סיימו ופגשנו אותם עם מכסה מנוע בצד הדרך בעוד אנחנו חולפים על פניהם ומסיימים ללא תקלות (מדובר על רכבים שעלותם מאות רבות של אלפי שקלים).
2) ב-2007 מי שסיים במקום שני בהפרש קטן מאד מהראשון היה סוזוקי סמוראי קטן, חמוד וחבוט.
3)יש לי עוד דוגמאות מהשנים הקודמות, אבל אני לא זוכר במדוייק ולא רוצה להטעות.
בקיצור - בקטגוריה החובבנית ובראלי כ"כ ארוך ומפרך אין קשר בין סוג הרכב שאיתו אתה מגיע לראלי לבין המקום שלך בפודיום, ומי שמציג את זה כפקטור משפיע טועה וגם מטעה, או מחפש תירוץ לאח"כ.
מה שבהחלט כן חשוב ומשפיע הוא איך הכנת את הרכב לראלי והאם הנווט שלך לא התברבר יותר מידי.
שני הפקטורים האלה הם המשפיעים ביותר בקטגוריה החובבנית. נקודה. מנסיון.
דרך אגב - מי שצריך יעוץ לגבי הראלי ואיך להתכונן אליו מוזמן לפנות אליי בה"פ, אשמח לעזור.
אורי.
כנראה שדבריי לא הובנו כראוי - אורי, אני כותב בעיקר אלייך אבל גם לאחרים.
לא יהיה פיצול מהקטגוריה של RAID , אלא בתוכה תהיה תת קטגוריה של סוזוקי. (מעין תחרות פנימית בינינו, שהמארגנים מעודדים ולכן מאפשרים גם פודיום נוסף עבורנו).
כלומר, אני (והנווט המהולל שלי איתי) אתן לך ולטראנו שלך בראש אם אני ארצה (זה מאד פשוט, כמה שיותר חבוט , ככה יותר טוב ושלי הרבה יותר חבוט משלך)
ואוכל להגיע לפניך ולקחת גביע מסוים ועדיין לא לקחת ב רמת הסוזוקי כי טומיג למשל (בחלומות שלו) יהיה יותר מהיר ממני.
הפניה לפתיחת קטגוריית סוזוקי הגיעה מתוך כוונה להמריץ (אם אומרים ככה) גם את הקטנים שבדר"כ חושבים שאינם יכולים, להכנס. ולדרבן את הרצון להשתתף באירועי ספורט מוטורי ולפתח אותו. אין הרבה הזדמנויות לחובבים להשתתף ראסמית באירועים וזו הזדמנות כפולה שכן האירוע עצמו אדיר מימדים (בארצנו).
ובקיצור - מה אתה קורא את זה ? לך לטרנו ותחליף שמנים :mrgreen:
טומיג - יש הרבה שאמרו שהם רוצים להשתתף אבל איש לא נרשם רשמית אצל נעם ואירגונו עד לשעם זו. אני הרשום היחידי ממה שידוע לי מבחינת סוזוקי. מחר אני אתעדכן מולו שוב בהקשר הזה. אנא הרשם או לפחות שלח לו מייל על הכוונה, כדי להתחיל בתהליך הרישום ושתלקח בחשבון.