מגירת כלי עבודה משלימה למגירות ''רכסים''.
לכל הג'יפאים עם מערכת מגירות של חברתנו ,ניתנת האפשרות להוסיף בתוך המגירות הקבועות ברכב - מגירה נמוכה של 45 מ''מ לכלי עבודה כגון מפתחות,מברגים וכו',שזה הפיתוח המשלים האחרון של חברתנו.
המגירה החדשה מנצלת את הגובה העליון והריק בדרך כלל, לאיחסון כלי העבודה והיא נפתחת יחד עם המגירות הגדולות.
היות ואורכה רק 380 מ''מ, ניתן להזיח אותה לאחור בכדי להגיע למוצרים שמתחתיה.
זמן התקנה - רבע שעה למגירה.
מחיר ליחידה - -.180 ש''ח.
מועד תחילת האספקה - תחילת החודש הבא.
הכמות בשלב זה מוגבלת ל-30 מגירות.
ההרשמה כאן.
תגובה להודעה: מגירת כלי עבודה משלימה למגירות ''רכסים''.
יש דבר כזה מערכת מגירות שמתאימה לסמוראי??
וודאי. תשאל את אמיר, יש לו מערכת.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
וודאי. תשאל את אמיר, יש לו מערכת.
לאמיר יש קצת יותר מקום מאחורה בשונה מרוב הסמוראים, מה שהופך את כל העסק לקל יותר(מבחינת התאמה).
מעניין לראות איך תנצלו את המקום שכן נשאר בסמוראים בצורתם הסטנדרטית בצורה יעילה עם זיווד כמו שלכם.
איתי.
מה האורך שיש לך בין הדלת למושב האחורי. אורך תא המטען.
אם זה 40 ס''מ ומעלה - יש לנו פתרון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
אני מעריך שבלחץ 30 ס"מ - לפנים הרכב מהדלת האחורית.
חחחח אצלי אם יש יותר מ-10 אני יהיה בשוק... טוב אני יוצא לבדוק...
אז ככה: המשענת האחורית שלי היא כמובן בשיפוע קל אחורה אז בחלק התחתון יש בערך 28 ס"מ ובחלק העליון בערך 14
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
חיים, למי ששומר על המושב האחורי יש מקום רק לארגז צר מאד וגבוה, מה שלא מאפשר הרבה אכסון ומצריך הרבה אילתור. אצלי אין מושב אחורי ומכאן שמערכת הזיווד שלך עונה על כל הצרכים שלי או במילים אחרות - משובחת!
מאידך, יש הרבה אנשים שמנצלים את איזור כנפי הרכב האחוריות כמקום לאכסון ואולי שם רכסים יוכלו לסייע. וכן האפשרות למערכת קצת יותר קטנה מאצלי בעלת אפשרות שליפה מהירה וריתוק לרכב (כדי שלא יעופו הארגזים על הנוסעים) , גם כן תעזור.
כשאני אקפוץ אלייך (אני מקווה בשבוע הבא, נדבר טלפונית), אדגים לך את הסוגיה ונראה איך תוכל לסייע בתכנון זיוודי לחברי מועדון סוזוקי, שמקום פנוי הוא החסרון היחיד ברכבם.
לגבי ההצעה שלך לתוספת תיבת הכלים - אני מעוניין, אם כי הייתי שמח לראות בעין דוגמא כדי לא להטריח אותך בהכנות. אם אתה רוצה/יכול להביא דוגמא כזו לביתך ושאקפוץ אלייך לראות (ואולי גם לצלם לחברי הפורום? ) לפני שאני מגיע למפעל , אני אשמח עוד יותר.
אני אעלה עד סוף השבוע, לפורום סוזוקי, תמונות של המערכת שבנית אצלי על מנת שאנשים שכן רוצים לוותר על מערכת הישיבה האחורית יוכלו להבין כמה מקום נפתח בפניהם. פעולה שהייתי צריך לעשות כבר ביום ההרכבה אך נמנעתי ממנה מטעמי פרטיות.
להשתמע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
חיים, למי ששומר על המושב האחורי יש מקום רק לארגז צר מאד וגבוה, מה שלא מאפשר הרבה אכסון ומצריך הרבה אילתור. אצלי אין מושב אחורי ומכאן שמערכת הזיווד שלך עונה על כל הצרכים שלי או במילים אחרות - משובחת!
מאידך, יש הרבה אנשים שמנצלים את איזור כנפי הרכב האחוריות כמקום לאכסון ואולי שם רכסים יוכלו לסייע. וכן האפשרות למערכת קצת יותר קטנה מאצלי בעלת אפשרות שליפה מהירה וריתוק לרכב (כדי שלא יעופו הארגזים על הנוסעים) , גם כן תעזור.
נשמע גאוני... אני בעד הרעיון, מקווה לראות איך זה מתפתח.
כשאני אקפוץ אלייך (אני מקווה בשבוע הבא, נדבר טלפונית), אדגים לך את הסוגיה ונראה איך תוכל לסייע בתכנון זיוודי לחברי מועדון סוזוקי, שמקום פנוי הוא החסרון היחיד ברכבם. חחחחחח כל כך נכון!!!!
לגבי ההצעה שלך לתוספת תיבת הכלים - אני מעוניין, אם כי הייתי שמח לראות בעין דוגמא כדי לא להטריח אותך בהכנות. אם אתה רוצה/יכול להביא דוגמא כזו לביתך ושאקפוץ אלייך לראות (ואולי גם לצלם לחברי הפורום? ) לפני שאני מגיע למפעל , אני אשמח עוד יותר.
אני אעלה עד סוף השבוע, לפורום סוזוקי, תמונות של המערכת שבנית אצלי על מנת שאנשים שכן רוצים לוותר על מערכת הישיבה האחורית יוכלו להבין כמה מקום נפתח בפניהם. פעולה שהייתי צריך לעשות כבר ביום ההרכבה אך נמנעתי ממנה מטעמי פרטיות.
להשתמע.
אמוץ
במידות שנשאר לכם בתא המטען אפשר להכין מגירה אחת עבור מברשת שיניים..........
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
תתפלא, אבל לא עד כדי כך לחוץ, הכל עניין של תכנון נכון וניצול כל האויר הפנוי.
וכמו שאמרתי , הפתרון הוא בכנפיים , ממש כמו אצל נשים.
תחשוב גם על העניין של ה"נייד ומרותק".
אמיר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רכס חיים
אבל זאת תיהיה המברשת שיניים היחידה בעולם (יש מצב לדחוף גם משחת שיניים? לא כיף לצחצח על ריק....) שתיהיה מוגנת בכלוב אלומיניום עם חיפוי של בירצ' ימי..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
בתור אחד עם הספסל המקורי של סמוריא קצר, אני יכול לאמר שהיות ויש רק 2 רגליים קטנות בצדדים יש מרווח מתחת לספסל שהוא קשה לניצול בלי מערכת מגירות. אני מניח שאם אני חותך חלק מהריפוד ומושיב אנשים על טיפת ריפוד עם בירץ' ימי אפשר לקבל שם עומק 60 סנטימטר כולל המרווח שבין הספסל לדלת האחורית. הבעיה היא הגובה שקצת משתנה ונע בין 5 סנטימטרים פוטנציאלים אחרי חיתוך בחלק הקדמי של הספסל ל-22 סנטימטרים בחלק האחורי. זה יוצר מין טרפז מעוות, אבל זאת בעיניי נצילות המקום המקסימלית בסמי קצר. אפשר ליצור מערכת משולבת עם המרווח הקטן שיש בין הספסל לדלת אני לא בטוח כמה זה כלכלי. בכל מקרה יש לי כמה תוכניות לכמה תצורות בתוך הסמי (לא ביצעתי בגלל מחסור קטן של זמן) אז מי שמעוניין מוזמן לבוא לקחת ולעשות עם זה משהו.
אמיר.
למה אתם צריכים ספסל אחורי ?
מישהו נורמלי נוסע בסמי עם 4 נוסעים ?
א. ענייני רישוי - ברשיון רשום 4 וצריך שיהיה מושב. יש כאלה שלא רוצים להתעסק עם שינויים ברישוי.
ב. כן , יש כאלה שמסיעים 4 אנשים. לא ברור למה, אבל יש כאלה.
בכל מקרה, גם אם בחרו לנסוע עם שניים אבל בלי לוותר סופית על המושב האחורי, אפשר לקפל אותו ואז לשים מערכת זיווד במקום שנוצר - אי לכך צריך מערכת קלה לפירוק וממה שאני מכיר מהמוצרים של רכסים, יש לכם כמה וכמה מערכות מתאימות.
הזמנת ייצור מלאה נמצאת בייצור. צפי להגעה במחצית השניה של יולי.
ייצור זה לא למי שרגיל לחפוזים......................
לבעלי זיווד ''רכסים'' - מתקבלות הזמנות למגירות מיני בכל המידות על פי רוחב המגירה.
30 ס''מ 36 ס''מ ו-42 ס''מ.
הכמות הראשונית שהוזמנה מוגבלת מטבעה, וכרגע יש בייצור רק 20 מגירות מכל מידה. לכן כל הקודם זוכה.
ההרשמה בשקיפות כאן באתר.
חלק גדול מהכמות תימכר במקביל גם לרכבי עבודה של ציי רכב,ולכן רצוי שהחברים כאן יקבלו ראשונים.
כאמור, מזמין יחידה אחת. אשמח אם תוכל להעלות תמונות , לפחות למען שאר הלקוחות אם לא בשבילי :)
יש לי רק את האב-טיפוס שממנו יוצרו לנסיון מספר מגירות שאינן זהות לחלוטין למוצר הסופי.
עם קבלת המוצרים הסידרתיים אנסה להעלות תמונה לאתר.