שלום . ברשותי צרוקי עם סרן אחורי דנה 44 נוזל.כנראה שזה סדק קרוב לתושבת של הבולם
מה ההמלצה ליסתום את הסדק בריתוך או אולי דבק? למישהו יש רעיון כזה או אחר יתקבל בברכה
בתודה דרור
Printable View
שלום . ברשותי צרוקי עם סרן אחורי דנה 44 נוזל.כנראה שזה סדק קרוב לתושבת של הבולם
מה ההמלצה ליסתום את הסדק בריתוך או אולי דבק? למישהו יש רעיון כזה או אחר יתקבל בברכה
בתודה דרור
דרור .. משהו פה לא הגיוני !!
סדק ? אתה בטוח ? לדעתי עם יש משהו כזה כמו שאתה מציין זה הרבה יותר מסדק. (דבק או ריתוך לא יפתרו את הבעייה).
תנסה בבקשה לבצע בדיקה חוזרת.
שלב ראשון תנקה את האזור טוב ככל שאתה יכול.
שנית ,תבדוק שהנזילה לא מגיעה מהבולם עצמו.
ודבר אחרון, שים לב לגודל הסדק אם יש כזה. זה עלול להיות מסוכן עם הוא גדול מספיק..
אני מאוד מקווה שאתה לא מתבלבל עם איזה נק' ניקוז או נשם אוויר כזה או אחר ..
דני
מה נסגר?? יש סדק? או שזאת הייתה אזעקת שווא ..
דני מה שלומך תודה על הדאגה . לא פרסמתי את התגובה כי רק השבוע גילינו את הבעיה
אז ככה זה לא סדק הסרן הו דנה 44 כאשר המכונאי שחט את הסרן כדי להתאים את התושבות של הדנה 35 הו פצע את הסרן עם הדיסק ולאחר מיכן סתם את זה אך שהו עם הזמן נהיתה נזילה קטנה שהיתגברה עם הזמן כל פעם שאמרתי לו על הבעיה הו היה מרתך קצט והתופעה היתה חוזרת לעצמה לאחר מספר ימים השבוע שייפנו את הסרן עד היסוד וגילינו את מקור הבעיה ריתכנו את הסרן בצורה יסודית מאוד וכבר שבוע הכל יבש ונראה טוב
תודה דרור
1. מי המכונאי ? שנדע להזהר.
2. חבל "לשחוט" סרן בשביל התושבות. יש מספר יצרנים של תושבות כאלה ולסרן האחורי העלות נמוכה יחסית לקדמי.
כבר ראיתי במחיר של 99$ לסט מושלם של תושבות. דומות מאד ל MOPAR, שלא לדבר על מוצרי איכות כמו של קלייטון שעולים יותר מכפול.
בהצלחה
ראה כאן אצל קלייטון http://claytonoffroad.com/index.php?cPath=20_58
הקדמי יקר מאד, ולא ברור לי למה. אחורי זול יותר, ואם תרצה לראות סט כזה לפני התקנה, אתה מוזמן. הזמנתי עבור סרן, שלמזלי גיליתי בזמן שלא התאים למה שרציתי. לכן הפרוייקט ב "HOLD " כרגע.
הלילה זה השטח שלי ... לא הבנתי איך אתה ענית ככ מהר ...
בשעות שאתה לא ער. בשעות היום ...
שלחתי לך ה"פ, מתי שתרצה מיועדות לסרן אחורי.