-
איזה רכב ? שאלה של טירונים ... ( מזמן לא היינו בסרט הזה ... חחח ) ( הומור !! רציני )
כניראה שהגיע הזמן שלי ...
אני צריך להתחיל להחליט מה אני רוצה.
ואני מאוד רוצה.
אבל לא יודע מה.
אני מתלבט נורא בין צירוקי / גראנד צירוקי ( 95-96 ) שניכנס לי בתקציב ובחלומות ...
או משהו משפחתי וסולידי, Q או גאלופר או טרופר וכאלו ...
העדפה לקצר אבל לא קריטי. זה רק אני באוטו ומקסימום שני דרדקים מצטרפים.
כניראה הפעם אוטומטי, אחוזי הנכות מתחילים להרים ראש אחרי הפג'ו הידנית ...
לא משנה סוג הדלק עם ק"מ נמוכים מאוד חודשית.
ולא בא לי ג'ימני או סמוראי. אני כבר זקן מידי ומפונק מידי בשביל זה.
חייב להיות בונבוניירה ...
יש למישהו רעיונות ? ( אני מבין נימרוד שאתה לא מוכר ? ... :-) )
ולכל מי שלא מכיר אותי ויש לו רעיונות ... שלא יציע לי דיסקו בבקשה חחח )
-
תגובה להודעה: איזה רכב ? שאלה של טירונים ... ( מזמן לא היינו בסרט הזה ... חחח ) ( הו
גם קורנאדו יכול להיות ...
-
תגובה להודעה: איזה רכב ? שאלה של טירונים ... ( מזמן לא היינו בסרט הזה ... חחח ) ( הו
אני בעד צ'ירוקי ורוד...
היאוש נעשה יותר נוח!
-
חיים פעם אחת, לך עם החלומות שלך, אין כמו לנסוע ב Jeep
-
פאג'רו Q מנוע 3 ליטר קצר אוטומט, חפש אחד שמור ושפר אותו עד הסוף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
כניראה שהגיע הזמן שלי ...
אני צריך להתחיל להחליט מה אני רוצה.
ואני מאוד רוצה.
אבל לא יודע מה.
אני מתלבט נורא בין צירוקי / גראנד צירוקי ( 95-96 ) שניכנס לי בתקציב ובחלומות ...
או משהו משפחתי וסולידי, Q או גאלופר או טרופר וכאלו ...
העדפה לקצר אבל לא קריטי. זה רק אני באוטו ומקסימום שני דרדקים מצטרפים.
כניראה הפעם אוטומטי, אחוזי הנכות מתחילים להרים ראש אחרי הפג'ו הידנית ...
לא משנה סוג הדלק עם ק"מ נמוכים מאוד חודשית.
ולא בא לי ג'ימני או סמוראי. אני כבר זקן מידי ומפונק מידי בשביל זה.
חייב להיות בונבוניירה ...
יש למישהו רעיונות ? ( אני מבין נימרוד שאתה לא מוכר ? ... :-) )
ולכל מי שלא מכיר אותי ויש לו רעיונות ... שלא יציע לי דיסקו בבקשה חחח )
מה התקציב ? :D
-
המחיר שוק של צ'רוקי 95-96 זה בין 20 ל 30 אלף שח.
זה ניכנס לי בתקציב.
יחד עם עוד כל מיני נבלות דיזל למינהן. באותן שנים.
כולם מין הסתם נבלות.
השאלה היחידה, ההבדל היחיד הוא .. מחיר הדלק. אני זקוק למישהו שיש לו כזה ומוכן לא לשקר או לא ליפות את המציאות למעני.
כמה באמת אוכל צ'רוקי תקין בנסיעה רגועה עירונית. עזבו טיולים ועזבו שטח ועזבו כביש שש.
נסיעת עיר פרופר.
1:4 ?
1:6 ?
1:9 ?
משהו ממוצע. אבל אמיתי.
כי מחיר הדלק הוא שיקול בשבילי.
( כולם יעלו בערך אותו דבר, כולם לא ימכרו בקלות אחרי זה, כולם יכולים להתקלקל ולהיות מפלצות מוצצות ... ) אבל מרכיב הדלק הוא שונה בין סולר לבנזין. ומכיוון שאני מתכנן על להחזיק את האוטו לפחות שנתיים שלוש, זה יכול להיות סכום רציני והבדל חשוב.
ולפני שתשאלו, כן אני רוצה צ'רוקי. מאוד רוצה. אבל השאלה היא כמה זה באמת אוכל. אני אדע לחשב לי את הכדאיות מול יכולת אבל אני צריך נתון אמיתי של צריכת דלק.
מדובר על ה 5200 וי 8 כניראה כי כאלו יש זמינים בשוק.
תודה.
-
4-5 ק"מ לליטר בעיר.
קודם רשמת שסוג הדלק לא משנה, כי הק"מ השנתי שלך נמוך. אם לא תהיה החלטי, אף אחד לא יעזור לך.
-
גיא מהכירות רבת שנים איתך...
אתה מחפש חיזוקים חיובים לקנות שירוקי.
אז לך על זה !!!
סוף סוף תסע ברכב שבאמת יש לו מנוע.
בסך הכול מדובר על 30K בכמה אתה יכול ליפול.
תיסע שנה שנתיים תהנה מהמנוע.
ואז כאשר יצר הקמצנות\שיעמום יתקוף אותך תמכור.
ותחזור לפיגו 206 עם תצרוכת דלק של אחד לעשרים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מוני אורבך
בסך הכול מדובר על 30K בכמה אתה יכול ליפול.
מוני , אני דיי חדש בתחום , אבל ממה שהבנתי , הנזק הוא לא בקניה הראשונית אלא ביישור הקו ובתחזוקה של הגראנדים...
-
שלום!!!
אני טירון בתחום הג'יפים , היתי רוצה לשמוע הצע מהמבינים שביניכם על איזה אוטו כדי לשים עין??!!
אני לא הולך לקרוע שטח באופן מוחלט אלא נסיעות חורף לחופי כינרת וחופי הים התיכון כולל קצת נסיעות ביער בן שמן בשבילים!!!
אני מטלבת בין סובארו פורסטר או איסוזו רודאו או יאונדאי טארקאן או טויוטה ראב 4?!
אני נוסע רוב הזמן בעיר ולשטח יצא בתדירות נמוחה , לכן חשובים לי אמינות ,מחירים נוחים בתחזוק וצריכת דלק יחסית נמוחה????!!!
תודה מראש!!!!
-
יישור קו הוא ה"כמה שהוא יכול ליפול"
ובדרך כלל אלא אם כן אתה טירון גמור (וגיא הוא לא כזה) אתה לא קונה רכב שהוא "בור ללא תחתית"
נדיר שבישור קו נופלים ביותר מ - 10K
ומי שמנוסה יודע בדיוק כמה הוא צריך עוד להשקיע כדי להביא את הרכב למצב סביר.
אשר לתחזוקה שוטפת, דלק וכו את זה יש לכול רכב, וגם הוא ניתן למדידה.
כך שבסיכומו של דבר קנית רכב היא בגדר "סיכון מחושב"
סיכון שאתה יכול ל"גדר" בלשון המשקעים.
כפי שאני מכיר את גיא, הוא יכול להרשות לעצמו את הסיכון הזה, ורק רוצה חיזוקים חיוביים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלכס
שלום!!!
אני טירון בתחום הג'יפים , היתי רוצה לשמוע הצע מהמבינים שביניכם על איזה אוטו כדי לשים עין??!!
אני לא הולך לקרוע שטח באופן מוחלט אלא נסיעות חורף לחופי כינרת וחופי הים התיכון כולל קצת נסיעות ביער בן שמן בשבילים!!!
אני מטלבת בין סובארו פורסטר או איסוזו רודאו או יאונדאי טארקאן או טויוטה ראב 4?!
אני נוסע רוב הזמן בעיר ולשטח יצא בתדירות נמוחה , לכן חשובים לי אמינות ,מחירים נוחים בתחזוק וצריכת דלק יחסית נמוחה????!!!
תודה מראש!!!!
יעזור אם תענה על עוד כמה שאלות.. (וקצת פחות ?!?! :grin: )
1. כמה אתה רוצה להשקיע?
2. כמה אנשים הוא צריך להכיל בטיולים? זוג או בודד? משפחה של חמש נפשות?
3. כמה קילומטרים הג'יפ יעשה בשנה?
4. יש תנאי סף? אוטומטי/ידני, דיזל/בנזין וכו'.
-
20K לצ'רוקי / גראנד????
תספר לנו אחר כך על הנבלה הסרוחה שמיררה את חייך...
אין!! פשוט אין רכב טוב במחיר כזה, אפילו סיקס טוב אין במחיר כזה.
-
רמי - יש, תפתח יד2 תסתכל על מכוניות .. כפי הניראה המחיר של הדלק / מחיר החדשות הצונח גורמים למחיר הישנות ( 95 ) לרדת מתחת לסף הבושה ...
מוני - אני אכן מחפש חיזוקים ואני אכן חושק עמוקות בפינוק האמריקאי ...
אני חושד שמחיר הדלק ( למרות ק"מ חודשים / שנתי ממש נמוך ) יהיה מבאס בעניין הטיולים. כי Q שיאכל 1:9 סולר יאפשר יותר טווח טיולים ושיטוטי סרק במחיר סולר 4.5 ש"ח מאשר צ'רוקי שיאכל 1:5 במקרה הטוב במחיר 6.5 לליטר ...
ועם כל הכבוד למנוע ולפאר ולכבוד ולחלומות ( אני עוד זוכר את החלום הקודם ... ) יתכן שאפילו קוראנדו או מוסו במחיר שחיטה יתנו יותר במרחק על חשבון פחות פאר ופינוק.
אני לא חושב שאני אחזור לקריעת סלעים, הסוף של הטויוטה היה די פרווה ...
אני מנסה לחשוב לטווח ארוך ומנסה לעשות את ה"דבר" הנכון.
מחיר הSUVים כולם בטווח השנים הזה הוא כולו בטווח המחיר שבין 20 ו 35 אלפי שקלים.
כבר ראיתי מוסו אחד 97 עם כננת חוקית, וו גרירה ומיגונים. שהמוכר דרש עליו 17000 לפני ויכוחים ולפני התמקחויות ... והוא אכן היה די נבלה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
רמי - יש, תפתח יד2 תסתכל על מכוניות .. כפי הניראה המחיר של הדלק / מחיר החדשות הצונח גורמים למחיר הישנות ( 95 ) לרדת מתחת לסף הבושה ...
מוני - אני אכן מחפש חיזוקים ואני אכן חושק עמוקות בפינוק האמריקאי ...
אני חושד שמחיר הדלק ( למרות ק"מ חודשים / שנתי ממש נמוך ) יהיה מבאס בעניין הטיולים. כי Q שיאכל 1:9 סולר יאפשר יותר טווח טיולים ושיטוטי סרק במחיר סולר 4.5 ש"ח מאשר צ'רוקי שיאכל 1:5 במקרה הטוב במחיר 6.5 לליטר ...
ועם כל הכבוד למנוע ולפאר ולכבוד ולחלומות ( אני עוד זוכר את החלום הקודם ... ) יתכן שאפילו קוראנדו או מוסו במחיר שחיטה יתנו יותר במרחק על חשבון פחות פאר ופינוק.
אני לא חושב שאני אחזור לקריעת סלעים, הסוף של הטויוטה היה די פרווה ...
אני מנסה לחשוב לטווח ארוך ומנסה לעשות את ה"דבר" הנכון.
מחיר הSUVים כולם בטווח השנים הזה הוא כולו בטווח המחיר שבין 20 ו 35 אלפי שקלים.
כבר ראיתי מוסו אחד 97 עם כננת חוקית, וו גרירה ומיגונים. שהמוכר דרש עליו 17000 לפני ויכוחים ולפני התמקחויות ... והוא אכן היה די נבלה.
מה זה Q ומוסו ?
ובלי קשר , למה הטרופר לא אופציה על הפרק ?
-
Q זה פג'רו לפני קינג
מוסו ... גוגל ? ...
טרופר הוא כן אופציה .. אפילו אופציה חביבה בשנים ההם. מנועים 3.1 ! בלבד.
-
מעיון ביד2 עולה שבעצם מחירי כל החברים דומים.
אז אני מניח שפשוט למצוא את האקZמפלר הכי שמיש ...
צריך לצאת לחפש.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
מעיון ביד2 עולה שבעצם מחירי כל החברים דומים.
אז אני מניח שפשוט למצוא את האקZמפלר הכי שמיש ...
צריך לצאת לחפש.
אתה מקשה עליי...
אמרנו טרופר או צ'ירוקי...
מה זה האקZמפלר ? :p
-
רמי, בדקתי במחירון של יצחק ל. --> אוי לאותה בושה, 95 גראנד ... 35000 במחירון. מפה תכניס ק"מ .. ידיים .. פחחות .. עניינים .. לחץ של בן אדם למכור ואתה מגיע ממש ממש קרוב לים המלח.
:)
ערן ... תזכיר לי שניה שוב מה אתה מדבר ???
:-)
תקרא טוב טוב את הכתבה שסוקרת את המכוניות בעמוד הטירונים / מתחילים , תתעלם מהמחירים שצנחו פלאות בחודשים האחרונים. תחליט מה שובה את לבך, תרים טלפון לכמה כאלו ותעשה סיבוב, תחליט מה שובה את עכוזך ... עכשיו אחרי שהחלטת מה מתאים לך. תתחיל לחפש את האוטו הכי טוב עם הכי פחות ק"מ והכי הרבה טיפולים והכי צעיר שניכנס לך בתקציב.... ולך על זה.
אני חושב שטרופר או קוראנדו ( מגיע עם דימוי נעילות על בסיס הבלמים ) יהיו מקום טוב להתחיל בו.
מוסו גדול מידי מכוער וחלש מידי. גאלופר אמרו לי לא לגעת. פג'רו Q כניראה שחוט מידי, פראדו יקר מידי.
טארנו יכול להתאים מאוד אני אבל לא אוהב אותו אישית, צר מידי ומכוער מידי לטעמי האישי.
כל אלו = דיזל !
בנזין יש לך עוד כמה אבל אני לא מתעניין בהם, Q בנזין / פוראנר / טרופר / טראנו / ...
יש לך את הטנדרים גם, אני אישית יכול להכניס את המגנום לרשימה בגלל הנעילה האחורית והמחיר המאוד אטרקטיבי ... אבל אתה תחליט לבד מה מתאים לך.
עכשיו אתה לא מבולבל ? :-)*