קרייזלר צ'רוקי או גראנד צ'רוקי - מתלבט מאוד .
שלום לכולם :shock: , בפורום המתחילים שאלתי שאלה על הצ'רוקי , רכב שאני שבהחלט מעוניין בו כרכב משפחתי ורכב טיולים (פה ושם שבילים , לרוב קצת יותר מזה ,בעברי הרחוק הייתי נוהג על גיפ וויליס ).
עכשיו תודה רבה לGRAND על התשובות העיניניות שנתן לשאלותיי ובעקבות כך נגרם התבלטות בין הגראנד צ'רוקי לבין הצ'רוקי ! נושא שהוא די חשוב זוהי נוחות הנסיעה של הרכב (הדרישות הן לנוחות די גבוהה אם לא אין גי'פ :oops: ).
מה אתם חושבים על הצ'רוקי (לפי מה שהבנתי יש לו "עלים" מאחור מה שאמור לייצג פחות נוחות )בטיאוריה לאומת קפיץ "סליל" , האם זה כך גם במציאות הצ'רוקי הרבה פחות נוח לאומת הגראנד צ'רוקי ?
בנוזף לכך אפשרות ההגבהה די חשובה לי (שימו לב אני לא מחפש משהו מטורף , האשה תנהג גם היא ברכב ככה שכל דבר שהוא מעל 3 אינץ נשלל ) בצ'רוקי לפי התשובות הבנתי שזה די פשוט הוספת "עלה" ועירגול (אמרו לי המתלם יש למישהו מושג מה זה? ) ומקדימה קפיצי גראנד צ'רוקי ולהתאים בולמים חדשים , על פי התייעצות עם גיא רפאלי "מפרו ג'יפ " הוא אמר אם בנוחות עסקנו אז קוני.
ראיתי גם גראנד צ'רוקי והא נראה נמוך מאוד מה שבטח ושבטח מצריך הגבהה אם אני רוצה אותו שלם אחרי נסיעת שטח שהיא לא בשבילים וכמה סלעים, אז בזה אתם טובים יש בארת הגבהות זמינות לגראנד ?
טוב אז מצטער על כל השאלות ,! זוהי החלטה די חשובה בשבילי ! תודה רבה מראש שלמה !
באלמנט ההחזקה הבנתי ששינהם די זולים