הלך הסרן, או "Do not try it home"
אז ככה: ביום שישי בבוקר, נסעתי לתומי בתוך שדות המושב בדרך הביתה, כאשר לפתע נתקלתי במחסום חול/ג'יפה, שעשו נגד אש (היו לנו שריפות קוצים לפני כמה ימים). לא היה לי כח לחזור כ-600 מטר כדי לעקוף את הנושא, ככה שהחלטתי לעבור דרכו. OK, באתי בעדינות, עליתי, ונתקעתי על הבטן עם 4 גלגלים באוויר... עד כאן הכל בסדר, אחרי 10 דקות עם ההיי-ליפט ירדתי חזרה. לו הייתי חכם, ברגע הזה הייתי מוותר, מה עוד, שהיתה לי תחושה, שהולך להידפק לי היום הזה מהבוקר (והיה לי עוד ראש מנוע להרכיב לקאפרי)... אבל לא - החלטתי, שיתהפך העולם, אבל את המכשול הזה אני עובר... (אגב, 20 מטר מהבית).
OK, חזרתי לאחור, נתתי קצת יותר גז, וקדימה...
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: מה שקרה לאחר מכן, אני לא רוצה אפילו להיזכר... האוטו זינק מעל המכשול, ונחת עם כל ה-3 הטון שלו ומגובה של כ-1.5 מטר!!!! ואת כל זה, קיבלתי בגב המסכן שלי דרך הכיסא, כי הבולמים ניסגרו בשניות הראשונות של הנחיתה עד הסוף!!! זה בטח היה נראה נורא מרשים מהצד, רק שאני לכמה דקות איבדתי את היכולת להעריך את היופי שבעניין... למעשה, איבדתי את היכולת להתעניין בכלל במה שמתרחש בעולם החיצוני... אחרי שאיכשהו הצלחתי לזחול מכסא הנהג ולעבור לשכב באחורי, וכ-20 דקות של שכיבה ללא תזוזה, הצלחתי לשלב"D" ולנסוע את ה-20 מטר האחרונים עד הבית... הייתי בטוח, שדפקתי עמוד שידרה, עד עכשיו אני לא בטוח ב-100% שלא, לא הייתי אצל הרופא- פשוט לא היה לי כח ללכת. עכשיו אני יכול לזוז, אבל כואב לי כל הגוף... אם כי קצת פחות, ואני מצליח ללכת לעבודה... באוטו סרן הקידמי עקום (בקטע שיצא מ"קייס" לגלגל, אין לי מושג עדיין, מה זה אומר... בקיצור, ילדים, DO NOT TRY IT HOME!!!!! PLEASE!