למכירה סופה/רנגלר שנת 96 ,ארוכה ,סגורה ,פרטית לאחר שיפוץ מלא
למי שמחפש סופה איכותית ולא אחת מרוב השחוטות שמסתובבות בארץ, אז שווה לראות.
אני כבר אתחיל ואומר שהמחיר שאני מבקש הוא גבוה, אבל מי שיבוא לראות יבין למה.
מדובר בסופה שנת 1996, זאת אומרת הדגם שנראה כמו רנגלר.גם כל המכלולים הפנימיים הם של רנגלר (דש-בורד).
הג'יפ פרטי לחלוטין - לא משטרה , צבא או מכרז כל שהוא! היות הוא פרטי אז גם הקילומטראז' בהתאם רק 90,000 קילומטרים.
הבעלים הראשון החזיק בה 7 שנים, הבעלים השני החזיק בה חודש בדיוק ולא היה לו כסף לשלם עליה ואז אני קניתי אותה. אני חיפשתי סופה כ-4 חודשים עד שמצאתי את זו ובדרך ראיתי כ-10 סופות אחרות ואף אחת לא השתוותה לזו הן במראה והן במצבה המכאני.
הג'יפ עבר צבע באוגוסט האחרון והוא בצבע כסף מטאלי. על הג'יפ 4 צמיגים חדשים של דנלופ שטח במידה 10.5'. (חוקיים ורשומים ברשיונות). בנוסף 4 ג'נטים חדשים לחלוטין. כל פנים הרכב עבר שיפוץ וחידוש וכל המושבים חדשים. הג'יפ הוא ארוך ויש בו מקום ל-7 נוסעים. משאבת ברקס+ברקסים חדשים, סטרטר חדש, 4 בולמי זעזועים חדשים + בולם הגה חדש (של פרו-קומפ כולם). מערכת סטריאו מדהימה!
הג'יפ סגור עם מזגן מעולה. טסט לקצת יותר מחצי שנה. כיסא נהג הידראולי.
הג'יפ אצלי כחצי שנה והוא פשוט מדהים. המכירה היא בכאב לב והסיבה היא לחץ מצד אישתי, היות ואנו עומדים בפני רכישת בית (לפעמים צריך לוותר קצת על תענוגות החיים...)
כל מה שרשום כאן נעשה במהלך ה-2,000 ק"מ האחרונים, כך שהכל באמת חדש.
אני מבקש 70,000 ש"ח, אבל זה באמת מחיר סופי ואחרון ( אני מושקע בג'יפ 83,000 ש"ח וזה עוד לפני המערכת).
תמונה מצורפת.
http://www.pic4u.co.il/view/picture....29adf6afbc4f49
ברק 052-3677242