תגובה להודעה: צמיג 37X12.5 לפורד F-350
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
f350
הרכב מוגבה 6 אינצ והגיע הזמן לצמיגים מתאימים ולכן הוחלט ללכת על 37 אבל השאלה עם איזה גנט ? כמובן שהמטרה להגיע למחיר הזול ביותר.
חלוקת הברגים בעיתית 8 על 170ממ ושונה מכל ה GM למינהם (8 על 6.5 אינצ) וכמובן שצריך אופסט של בערך 3-5 אינצ.
יש רעיונות ?
שאלה ? איזה צמיג ומאיפה אתה מזמין דבר איתי לגבי הזמנה גם אני מזמין בדיוק את הסט
שי 0505416200
הרכב שלך 2002... מה זה? ייבוא מיוחד?
הגלגלים שלך 18" או 17" ??
איל
[quote=שי משה;262149]שאלה ? איזה צמיג ומאיפה אתה מזמין דבר איתי לגבי הזמנה גם אני מזמין בדיוק את הסט.
חשבתי על גנטים 16.5X9.75 וצמיגים של המר צבאי, הבעיה זה מחיר הג'נט.
[QUOTE=f350;262163]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שי משה
שאלה ? איזה צמיג ומאיפה אתה מזמין דבר איתי לגבי הזמנה גם אני מזמין בדיוק את הסט.
חשבתי על גנטים 16.5X9.75 וצמיגים של המר צבאי, הבעיה זה מחיר הג'נט.
ולעומת זאת צמיג של האמר זה זול??
האמר צבאי? זול מאוד.
לדעתי עדיף לייבא בייבוא אישי סט צמיגים נורמלי עם ג'אנטים תואמים ובאופסט המתאים.
ההיצע בארה"ב אדיר והעסק לא מסובך במיוחד.
בכל מקרה, מעבר למידה כזו הופכת אותך לצייד צמיגים. כל קרע בצמיג יחייב אותך להשיג אחד או שניים נוספים. לבנות על המלאי הצבאי לא נשמע לי אידיאלי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YNV
האמר צבאי? זול מאוד.
לדעתי עדיף לייבא בייבוא אישי סט צמיגים נורמלי עם ג'אנטים תואמים ובאופסט המתאים.
ההיצע בארה"ב אדיר והעסק לא מסובך במיוחד.
בכל מקרה, מעבר למידה כזו הופכת אותך לצייד צמיגים. כל קרע בצמיג יחייב אותך להשיג אחד או שניים נוספים. לבנות על המלאי הצבאי לא נשמע לי אידיאלי.
מלאי צבאי יש ויהיה תמיד (כל עוד יש המרים ממוגנים) ואפשר לבנות מלאי של 6 צמיגים במחיר זול מ4 ביבוא
אלא אם אתה בן-דוד של קצין הרכב של בסיס צאלים למשל.... :twisted: זה הכי זול...
למה שהצבא ימכור צמיגים שעדיין בתוקף לשימוש?
או יותר מדאיג... למה שתקנה צמיגים שפג תוקפם?
איל
נ.ב. צמיג של האמר ממוגן לא כלכך טוב נראה לי. לא עדיף של האמר סיור?
מה הבעיה אפשר להכין ספייסרים עם מעגל חלוקה צד אחד כמו בפורד וצד שני כמו GM
ואז מהיכן שאתה רוכש את הצמיגים של האמר אפשר גם לירכוש את הגנטים{בעבר אני רכשתי סט משומש במושב לייד נתב"ג }היו שם גם גנטים כמו זבל
אל תשתמש בחישוקים של האמר. רק נראים מתאימים אבל לא.
מעבר לזה, הצמיגים של האמר צבאי לא מוצלחים במיוחד לשימושים רגילים. יש המון צמיגי 37 ולא צריך להגביל את עצמך דווקא למידה המוזרה של חישוק 16.5.
אחרי שאמרתי את כל זה - אל תגדיל עד 37. 35 זה המקסימום שבו עדיין אין בעיות היגוי. ב37 הבעיות מתחילות.
אסף.
.
. יש המון צמיגי 37 ולא צריך להגביל את עצמך דווקא למידה המוזרה של חישוק 16.5.
אסף.[/quote]
איפה יש המון צמיגים 37 מחפס 6
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אל תשתמש בחישוקים של האמר. רק נראים מתאימים אבל לא.
מעבר לזה, הצמיגים של האמר צבאי לא מוצלחים במיוחד לשימושים רגילים. יש המון צמיגי 37 ולא צריך להגביל את עצמך דווקא למידה המוזרה של חישוק 16.5.
אחרי שאמרתי את כל זה - אל תגדיל עד 37. 35 זה המקסימום שבו עדיין אין בעיות היגוי. ב37 הבעיות מתחילות.
אסף.
1. איפה ובאיזה מחיר יש המון 37 ?
2. איזה בעיות היגוי מדובר, הרי הסרן הזה קיים במשאיות אינטרנאש עם גלגלים 1100/22.5 וזה בגובה של 37".
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יריב קלר ברוך
מה הבעיה אפשר להכין ספייסרים עם מעגל חלוקה צד אחד כמו בפורד וצד שני כמו GM
ואז מהיכן שאתה רוכש את הצמיגים של האמר אפשר גם לירכוש את הגנטים{בעבר אני רכשתי סט משומש במושב לייד נתב"ג }היו שם גם גנטים כמו זבל
ספיסרים זה פיתרון לא מספיק חזק מכיוון שמדובר במשקל גבוה יחסים והספיסר באורך של 4-5 אינצ' העומס גדול.
ולמה ספייסר אם אפשר גנט מתאים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
אלא אם אתה בן-דוד של קצין הרכב של בסיס צאלים למשל.... :twisted: זה הכי זול...
למה שהצבא ימכור צמיגים שעדיין בתוקף לשימוש?
או יותר מדאיג... למה שתקנה צמיגים שפג תוקפם?
איל
נ.ב. צמיג של האמר ממוגן לא כלכך טוב נראה לי. לא עדיף של האמר סיור?
בצבא יש דברים לא ברורים.
וצמיגי המר ממוגן ורגיל הם אותם צמיגים רק לממוגן יש ראנפלאט שנותן אפשרות לרכב להמשיך ללא אויר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
f350
בצבא יש דברים לא ברורים.
וצמיגי המר ממוגן ורגיל הם אותם צמיגים רק לממוגן יש ראנפלאט שנותן אפשרות לרכב להמשיך ללא אויר.
לממוגן לרגיל ולסיור ולקטקל ולהאמר טנדר ולכולם יש ראנפלט
בכל האמר צבאי לא באמת מקפידים שיש לו או אין לו זה עניין של מה היה בפאנצ'ריה של החימוש
הרבה מקרים יש רק בכמה גלגלים ראןפלאט
מה זאת אומרת "איפה ובאיזה מחיר"? שאלת בפנצ'ריות, חיפשת באינטרנט? לכל יצרן,קטן כגדול,יש צמיג שטח במידה 37- על חישוק 15, 16, 17, 18 ו20. בקיצור, יש המון סוגים, גם בארץ וגם בחו"ל. אבל למידה המוזרה של 16.5 אין כמעט אפשרויות, חוץ מצמיגים משומשים מאוד או ישנים מאוד של האמר.
אם אתה פוחד לייבא לבד מחו"ל או לקנות משהו שאין במלאי עכשיו ומייד מכל פנצ'מעכר ברחוב, 37 זה לא בשבילך. אולי גם לא 35.
אסף.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
מה זאת אומרת "איפה ובאיזה מחיר"? שאלת בפנצ'ריות, חיפשת באינטרנט? לכל יצרן,קטן כגדול,יש צמיג שטח במידה 37- על חישוק 15, 16, 17, 18 ו20. בקיצור, יש המון סוגים, גם בארץ וגם בחו"ל. אבל למידה המוזרה של 16.5 אין כמעט אפשרויות, חוץ מצמיגים משומשים מאוד או ישנים מאוד של האמר.
אם אתה פוחד לייבא לבד מחו"ל או לקנות משהו שאין במלאי עכשיו ומייד מכל פנצ'מעכר ברחוב, 37 זה לא בשבילך. אולי גם לא 35.
אסף.
ע
הפחד לייבא לבד ???? מה אתה ילד ??
מאיפה זוג הדטרויט וה 6 אינצ ??????
המטרה של הדיון פה זה לצמצם את הנזק הכספי כמו כן המחיר של 37 בחברה הוא גבוה ולא המחיר של הפנצריה המקומית, ציפיתי להבנה רצינית יותר כמו אפשרות לשינוי וע"י ספיסרים לעבור לגנט 10 ברגים 20" וצמיגים של משאית בגובה דומה או פיתרון יצירתי אחר של מישהו עם ניסיון רב משלי.
ודבר נוסף לא רדפתי אחרי פורד 2002 עם קפיצי עלים וסרנים כאלה בישביל לנסוע על 35 את זה היה לי פעם ביוקון הרכרוכי והמתפרק שהיה לי לפני עשור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
f350
ע
הפחד לייבא לבד ???? מה אתה ילד ??
מאיפה זוג הדטרויט וה 6 אינצ ??????
המטרה של הדיון פה זה לצמצם את הנזק הכספי כמו כן המחיר של 37 בחברה הוא גבוה ולא המחיר של הפנצריה המקומית, ציפיתי להבנה רצינית יותר כמו אפשרות לשינוי וע"י ספיסרים לעבור לגנט 10 ברגים 20" וצמיגים של משאית בגובה דומה או פיתרון יצירתי אחר של מישהו עם ניסיון רב משלי.
ודבר נוסף לא רדפתי אחרי פורד 2002 עם קפיצי עלים וסרנים כאלה בישביל לנסוע על 35 את זה היה לי פעם ביוקון הרכרוכי והמתפרק שהיה לי לפני עשור.
אין סיבה להתלהם ענו לך מניסיון ולא כדי ללעוג ליכולות הייבוא שלך
הכי זול הוא צמיג של האמר יוצא צבא אין צמיג 37 חדש שיעלה לך פחות...(בעזור ליד חולון ביקשו ממני 200 ש"ח לצמיג) ג'אנטים אם לא תמצא תוכל או לייבא (ייבוא חד פעמי) או לקנות גם של האמר (בידלוק)שהם כבדים משמעותית מג'אנט רגיל.
על ג'אנטים 20 למה לך להתעסק בצמיגי משאיות ? משקל הרכב שלך הוא משקל זעום לעומת מה שהצמיגים האלה אמורים לסחוב והצמיגים לא ירגישו את הרכב שלך זה יהיה כמו לרכב על חמור עם פלפל חריף בתחת (קופצני- סליחה על הביטוי)
בכל מקרה בהצלחה(מכונות גדולות תמיד רצויות בארץ) וזו דעתי
נניח לרגע את עניין זמינות המידה הדפוקה של 16.5 שאסף ציין,
אתם שוכחים שהצבא מוציא למכירה רק צמיגים שנפסלו לשימוש, כלומר נועדו לגריטה ולא לשימוש נוסף.
יש לך מושג למה הם נפסלו?
תשאל את הפנצ'ריה אם הוא יודע בדיוק על מה נפסל כל צמיג (הוא קונה ערימה גדולה ללא יכולת לברור מה הוא מקבל-ערימה של פסולת גומי) והאם מותר לו למכור אותם לשימוש חוזר-אם הוא עונה לך שהוא כן תבקש ממנו קבלה בה רשום שהצמיגים מורכבים על רכב שנוסע בכביש ונראה אם הוא יהיה מוכן לעשות את זה.
אתה באמת רוצה צמיג שנפסל לשימוש אחרי שרוב חייו היו בעבודה קשה בשטח מתחת לרכב שטח ששוקל מעל 4 טון ?
הם לא שווים אפילו לא את 80 ש"ח שבזמנו מכרו אותם (אני מבין שעם ההתקרבות למרכז מחירי ההובלה העלו את המחיר ל200ש"ח..)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
נניח לרגע את עניין זמינות המידה הדפוקה של 16.5 שאסף ציין,
אתם שוכחים שהצבא מוציא למכירה רק צמיגים שנפסלו לשימוש, כלומר נועדו לגריטה ולא לשימוש נוסף.
יש לך מושג למה הם נפסלו?
תשאל את הפנצ'ריה אם הוא יודע בדיוק על מה נפסל כל צמיג (הוא קונה ערימה גדולה ללא יכולת לברור מה הוא מקבל-ערימה של פסולת גומי) והאם מותר לו למכור אותם לשימוש חוזר-אם הוא עונה לך שהוא כן תבקש ממנו קבלה בה רשום שהצמיגים מורכבים על רכב שנוסע בכביש ונראה אם הוא יהיה מוכן לעשות את זה.
אתה באמת רוצה צמיג שנפסל לשימוש אחרי שרוב חייו היו בעבודה קשה בשטח מתחת לרכב שטח ששוקל מעל 4 טון ?
הם לא שווים אפילו לא את 80 ש"ח שבזמנו מכרו אותם (אני מבין שעם ההתקרבות למרכז מחירי ההובלה העלו את המחיר ל200ש"ח..)
בוא נגיד מצב כזה שב 1000 ש"ח אני מסיג צמיג חדש אבל חדש לגמרי כלומר עם השפיצים והצבע הכחול מסביב, האם עדיין לא שווה להשקיע ב 16.5 ???