http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3770125,00.html
תומר
Printable View
אני מקווה שקצין הביטחון אכן פעל בצורה שקולה וטובה כפי שנכתב בכתבה ולא יוגש נגדו כתב אישום(אולי רק על זה שלא פגע גם בשני).
האזור של מושב בן נון,כמו כל האזורים הכפריים סובל כבר שנים ארוכות מגניבות רכב,פריצות לבתים וגניבת ציוד חקלאי.
רק תגובה נחרצת ואגרסיבית מול הפושעים תרתיע אותם.
דרור הראל
אם מסתכלים בתגובות בהחלט ניתן להבין את הרוח הכללית שקיימת היום בארץ. יותר מ-300 תגובות ורובן המכריע (אם לא כולן, לא היה לי סבלנות לקרא) מצדדות בקב"ט. אולי גם השופטים צריכים להבין את זה???
הכותרת צריכה ליהיות ,גדול גנבי הרכב משבט אלעתרש ליד ערד נהרג.
שמו בישראל חסן,והכינוי שלו הצולע,גנב זה גנב רק כלי רכב יקרים שמצוידים באיתורן פוינטר וסקיילוק .אני בטוח שרבים מחברי האתר סבלו מהכלב הזה,כל הכבוד ליורה.
נמרוד
כן ירבו הגנבים ההרוגים ואמן ונקרא כתבה כזאת פעמיים בכל יום לפחות.
כל הכבוד לקב"ט האמיץ.
אני רק מקווה שהוא לא ילמד על בשרו את המשמעות של נקמת דם מזרח תיכונית.
אסף.
אסף
אין דיבור על נקמה זה סיכון מקצועי שהם מודעים לו, כמו אצל שי דרומי,זה אותה המשפחה.
עד כמה שידוע היורה שוחרר ירי מוצדק, נקווה שלא יחזרו בהם.
נמרוד.
דרור, זה היום שלך .
זה עדיין לא היום שלי.
היום שלי עוד יגיע.
ובכל זאת זה יום נפלא - לא רק שמשום מה פחות חם והגעתי לעבודה על אופניים כמעט בלי להזיע, אלא שהוא גם מתחיל בחדשה טובה - גנב רכב נהרג.
כל גנב או עבריין פלילי הרוג - עושה לי רק טוב. על אחת כמה וכמה אם זה גנב בדואי שבא ממשפחה של גנבים. זה טוב לי, זה טוב לכם, זה טוב לכולנו, זה טוב למדינה הדפוקה הזאת.
מוות לגנבים. זו צריכה להיות מדיניות רשמית - וזה בכלל לא מפחיד אותי.
כולנו צריכים להרים כוס ויסקי טוב לחייו של השומר מכפר בן-נון, וכולי תקווה לשמוע על עוד גנב הרוג, או שניים, או יותר עדיף - עשרה, מדי יום ביומו.
ירי מעשי , וידוא.
כל הכבוד לאיש הזה.
עכשיו, כשיש גם אחד חי ביד לחקירה, צריך ללכת אחורה בשרשרת, ולתפוס את האבן אל בולה שהלשין על הרכבים ועל מיקומם.
אז יש אחד חי. אז מה?
יחקרו ומן הסתם ישחררו, כדרכם בקודש.
מן הסתם רוב מאמצי החקירה יתמקדו בשומר היורה. אני מקווה שהוא ייצא מזה נקי כמו שי דרומי.
מכיוון שבמדינת-קוקסינלים אנו חיים, תחת שילטון הטרור של בג"צ ובצלם, ברור שהמשטרה לא תלך עם זה אחורה כדי לתפוס עוד גנבים. מקסימום הגנב החי יקבל שנה-שנתיים בפנים על חשבון המיסים שלנו וישתחרר בניכוי שליש כדי לחזור לגנוב.
וזה רק מחזק את דעתי - אסור להשאיר גנבים חיים. את הגנבים צריך להרוג. בלי שאלות. כדור בראש.
הואיל ואני עו"ד, אני מנוע להגיב על הדברים. אני רק מבקש להוסיף שאני אוהב אותך :cool: :cool:
ומכיוון שאני אוהב אותך, אני חייב להרגיע אותך - DO'NT PUSH IT, כמה אוילים מאיזה מוסד שמגיש כתבי אישום, עוד עלולים להתחיל להתייחס אליך, וכדאי שתמתן קמעא את הניסוחים; המהות של הדברים כבר ברורה לכולנו.
גם אני אוהב אותך יקירי....:)
אבל לענייננו. מה אני? דבר אלוהים חיים?...
נו באמת. זו רק דעתי.
אני חושב שצריך גם להרוג מחבלים ברגע ובמקום בו הם נתפסים.
כנ"ל רוצחים, אנסים, פדופילים, שודדי זקנים, סוחרי סמים וסוחרי נשים והרשימה עוד ארוכה. זו דעתי ברוך. ואני יודע שבמדינת ישראל 2009 הדמוקרטית אסור לחשוב מה שרוצים, אסור להגיד את מה שחושבים, ובטח שאסור להגיד שום דבר שאינו פוליטיקלי-קורקט ומחוץ למיינסטרים.
הגענו למצב בו אי אפשר להתעלם עוד או לטאטא מתחת לשטיח, לחטוף ולשתוק.
אני חושב שצריך להרחיק את הפסולת מהרחובות שלנו אחת ולתמיד. זכותי לחשוב ככה.
מי שחושב שאני טועה ואידיוט כי טוב, נעים ובטוח לחיות כאן - גם זו זכותו.
אנחנו אנשים גדולים ובוגרים - מי שעומד עם אקדח מול פורץ או גנב יעשה את מה שהוא חושב לנכון.
לדעתי שי דרומי והשומר מכפר בן נון עשו את המעשה הנכון ואני מצדיע להם וחושב שכל מי שנקלע לסיטואציה כזו ויכול להתגונן בנשק חם - צריך לנהוג כמותם.
לשמחתנו, גם השלטון מתחיל להבין שאם הוא לא יעשה את העבודה, אין דרך אחרת אלא לאפשר לציבור להתגונן מפני החלאות.
אם לא הבנת את כוונתי - יש כמובן חופש ביטוי, אבל גם הוא מסתיים בנקודה כלשהי, אשר ממנה מתחיל משהו אחר שהשלטונות הלא חכמים והלא סימפטיים שלנו, עלולים לחשוב שנכנסת אליו בהתבטאויותיך. לחשוב זה טוב; להטיף - לא תמיד, ודי לחכימא ברמיזא.
אני יאיר נגנב לי גיפ לפני שלוש שבועות אחי אני גאה בך אני מקווה שיהיו עוד הרבה כמוך אם אני הייתי תופס את הגנבים הייתי יורה להם ברגלים ובראש תיהיה חזק
בתור מי שגר במושב וסבל פעמיים ועוד ניסיון שכשל מגניבה בביתו מקוממת אותי התגובה של בני משפחתו של הבן בליעל:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3770729,00.html
צריך לשים קץ לגניבות ולניסיונות ההצטדקות המגוחכים הללו
ציטוט אבסורדי מהכתבה-
ומי הוא הבחור החביב והתמים שיחליט שיש לו את הזכות לקחת רכוש של אחר?ציטוט:
"מדובר ברצח. נקודה. מה זאת אומרת הגנה עצמית? למי יש לו הזכות לקחת את חייו של אחר?"
יראיי שמיים, כואב הלב...:rolleyes:
אין מה להתרגש יותר מדי מהכלב-אל-סאנע.
הזבל הזה, שקופץ על הרגליים האחוריות כדי להצדיק כל גניבה, רצח או פעולת טרור, חי בארמון מפואר בלב הפחונים, ועושה הון - לא רק פוליטי - מהמסכנות של הבוחרים שלו שכוווווווולם שומרי חוק וסדר, חסידי אומות העולם וחובבי טיולי ליל ירח. במיוחד סביב חוות חקלאיות וג'יפים חונים.
שימו לב גם לעובדה לא מפתיעה - הזבלים האלה גונבים רק מיהודים - ולדעתי זה לא מקרי בכלל. אבל לא נסיט את הדיון הזה לכיוונים פוליטיים.