תגובה להודעה: פרוייקט ג'ריקן
יפה מאוד,
רק נראה שחייבים שהברז יהיה בולט באוויר כי הוא לא בקו ישר עם הדופן שעליה הג'ריקן יושב,
אולי היית יכול לקנות ברז יותר קטן ופשוט (ובטח גם יותר זול) מברז השקייה.
חוץ מזה נראה מעולה, באיזה מצב הוונטיל נמצא כי אם במצבו המקורי אתה חייב כל פעם ללחוץ כדי לפתוח מעבר של אוויר לא ?
את הוונטיל קיבלתי מהפנצ'רייה לייד הבית הוא פתח לי אותו כך שרק צריך לסובב מעט את המיכסה שלו אגב הברז לא בולט זה רק זוית צילום אני יעלה עוד תמונה
4 קבצים מצורפים
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
jonny boy
אולי היית יכול לקנות ברז יותר קטן ופשוט (ובטח גם יותר זול) מברז השקייה.
ברז ניל,
בולט הרבה פחות, לא נפתח עצמאית,
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bizon
את הוונטיל קיבלתי מהפנצ'רייה לייד הבית הוא פתח לי אותו כך שרק צריך לסובב מעט את המיכסה שלו אגב הברז לא בולט זה רק זוית צילום אני יעלה עוד תמונה
אז קבל תיקון יצא מעולה..
אבללל....אולי בכל זאת אם היית הופך את הברז כלומר שהוא ימוקם בחלק העליון והפיה לכיוון מטה ושם את הוונטיל ליד, היית מקבל מצב שבו אפשר פשוט לשים בקבוק או כוס מתחת לברז ולא משנה איך ממוקם הג'ריקן כי הברז נמצא בגובה..
הכוונה היא להפוך את כל הג'ריקן 180.
כרגע אתה שוב במצב שצריך להרים את הג'ריקן אם אתה רוצה לפתוח את הברז או שהברז יבלוט החוצה..
טוב מה אני מקשקש העיקר שיצא טוב!
:)
אצלי בג'ימי הדלת ניפתחת למטה והג'ריקאנים מקובעים בדופן הפנימית של הדלת כך שבחניה הדלת הופכת למישטח עבודה פלוס 2 ג'ריקאנים כך שבעיית גובה אי לי מה גם שבצורה שאתה מדבר עליה איך יגיעו המים לברז??? הברז יהיה ממוקם בגובה והמים למטה :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bizon
:)
אצלי בג'ימי הדלת ניפתחת למטה והג'ריקאנים מקובעים בדופן הפנימית של הדלת כך שבחניה הדלת הופכת למישטח עבודה פלוס 2 ג'ריקאנים כך שבעיית גובה אי לי מה גם שבצורה שאתה מדבר עליה איך יגיעו המים לברז??? הברז יהיה ממוקם בגובה והמים למטה :)
טוב את מיקום הג'ריקנים לא ידעתי כך שבאמת זה טוב, גם הבניה נראית טוב,לגבי מיקום הברז כמו שהתכוונתי מן הסתם זה לא רלוונטי עכשיו שאני יודע כיצד כל העסק אמור לעבוד.
אני מבין שהצלחת להתמודד עם הונטיל.. ראיתי את ההודעה רק היום.
לכל מי שתהה, הרעיון של ברז בפקק הוא היכולת להעביר בין כמה ג'ריקנים ומניעת הבאסה של ברז שנשבר ומים שהולכים לאיבוד שקורה כשהברז מותקן ישירות לגוף הג'ריקן.
בזמן ההובלה שמים פקק רגיל.
כן בסוף החלטתי ללכת על זה ויצא ממש טוב אצלי יש 2 ג'ריקנים עם 2 ברזים מהסיבה הפשוטה שבנסיעה הם עומדים ורק בחניה הם שוכבים ובמצב שימוש בקרוב תמונות שלהם על האוטו שכרגע במוסך :(
מנסיון, גם עם ג'ריקנים עם תו תקן המים נשפכים כשהג'ריקן שוכב... לא משנה כמה חזק תסגור את המכסה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoni_0000
מנסיון, גם עם ג'ריקנים עם תו תקן המים נשפכים כשהג'ריקן שוכב... לא משנה כמה חזק תסגור את המכסה
מנסיון עם הג'ריקנים של "דלק" , ג'ריקנים חדשים-לא יד שנייה מפלסטיק עבה יותר מאלו שנמכרים מוכנים עם ברז, הם לא דולפים.
אחד המיבחנים היה לתת לחבר שלי לשבת על הג'ריקן ואף לא טיפה אחת נישפכה הוא אטום ממש טוב עם עזרה קטנה מצידי :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bizon
יפה מאוד!
אתה יכול לפרט קצת איזו הכנה קיבל הונטיל לפרויקט?
בשימחה בתוך הוונטיל יש חלק קטן שמשמש כשסתום ברגע שמוציאים אותו הוונטיל הופך למעיין צינור לכן השארתי את מיכסה הפלסטיק שלו ובשימוש אני משחרר אותו מעט
בג'ריקן עצמו קדחתי חור שקטן כימעט בחצי מהבסיס של הוונטיל ואז דחפתי אותו בלחץ אחריי זה כרכתי קצת טפלון בחלק הפנימי של הוונטיל (לא ממש נחוץ סתם לשקט הנפשי :) )מקווה שעניתי לך בברור מור :)