חיווט מחדש של שלט רחוק לכננת
בכשרוני כי רב, הצלחתי לנתק את כל חמשת החוטים שמגיעים לרגליים של המפסק בשלט הרחוק של הכננת - Warn XD9000 חמישה מגעים. כמובן, בלי שתיעדתי קודם לכן איזה חוט (איזה צבע) מתחבר לאיזו רגל.
יש למישהו את דיאגרמת החיבורים? מישהו יכול לצלם את החיבור אצלו ולהעלות תמונה (אזהרה - דורש הפשטת כיסוי הגומי מידית השלט).
תודה, עמי
תגובה להודעה: חיווט מחדש של שלט רחוק לכננת
כאן המדריך המלא של הכננת
אני ממליץ לך לעבור בהזדמנות לחיבור 3 פינים (צבאי או שקע מיקרופון).
אסף.
תודה. אבל לא נראה לי שהמסמך הנ"ל מתייחס לשלט, אלא רק לכננת עצמה. בכל אופן, אופן חיבור החוטים למפסק, לא מתואר שם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אני ממליץ לך לעבור בהזדמנות לחיבור 3 פינים (צבאי או שקע מיקרופון).
למה?
כי זו תצורה יותר אמינה, פחות חיווט שעלול להינזק. במקרה חירום (התקלקל השלט) אתה יכול לגשר בקלות בין שני חורים בקונקטור ולהפעיל את הכננת, מה שטיפה יותר מסובך בחמישה פינים (צריך לזכור איזה פינים הם ה"בטחון" ). את האבטחה אתה יכול להשיג בפשטות עם מפסק ראשי שינתק את המתח לכננת מתוך הרכב (על יד המצבר) כשהיא לא בפעולה.
אסף.
מצד שני, איזה ילד משועמם יכול למשוך את הכבל של הכננת מתחת לאוטו (או מעליו), לחבר לוו גרירה מאחורה ולקצר שני חוטים... היו דברים מעולם.
מעבר לכך, נראה לי שמפסק שיודע לעמוד בעומסים של כננת 300A-400A ~, זה לא עניין טריוויאלי.
ולבסוף, אם רוצים, איך מסבים לשלושה מגעים? מקצרים את האדמה באופן קבוע?
בשביל הילדים המשועממים - המתג הפנימי שמנתק את כל המעגל. אני בכל מקרה לא הייתי מתקין כננת בלי מנתק זרם ראשי.
כן, ההסבה לשלושה חיבורים היא על ידי קיצור קבוע בין שני פיני הבטחון (חיבור קבוע של ה- )
אסף.
סיימתי לאחרונה חיווט מחדש של השליטה על הכננת והסולנואידים.
את ה-+ לשקע של השלט חיברתי דרך מפסק בקבינה. בלי להפעיל אותו הכננת לא תפעל.
באותה הזדמנות יש בקבינה גם שלט "BUILT IN" שמורכב ממפסק קפיצי שמדמה בדיוק את פעולת השלט.
יניב, אם צילמת הכל, או אם אתה יכול לצלם, זה ישמח אותי. אני מכין מדריך קצר ומעשי לבחירת והתקנת כננת.
אסף.
1 קבצים מצורפים
עמי,
זה מה יש. אם יעזרו לך החיבורים אשמח לפרק.
נינו