תהנו :
http://www.youtube.com/watch?v=RCiqD...layer_embedded
Printable View
לראות את הסירטון ורק בסוף לשים לב שכתוב 2011 - התעללות לשמה !:lol:
ממה ההתלהבות ? מתלה אוויר ? כמו ריינג' מלפני 15 שנים ?! היום זה כבר כמעט סטנדרט אצל כל יצרן, אפשר לקנות היום טוארג 2005 עם חבילת שטח - יותר זול, יותר יעיל, יותר יפה ויותר טוב ממה שיצרן אמריקאי יוציא תחת ידיו גם ב 2021 ...
תרגיע.
יש שצריכים זמן הבשלה ארוך יותר.
דבר שני לא כל מה שריינג' השתמשו לפני 15 שנה היה מציאה גדולה. גם לא כיום. ולכן קם עולם שלם של יצרני חלפים וטובים בהרבה מהמקור [במקרה של לר...]
והנקודה החשובה, אפשר להתקין כריות גם על ZJ בן 16 ...
אני בטוח שהתמונות [ויהיו בקרוב מאד...] יהיו מעניינות לא פחות מסרטון תדמית של צעיר שטרם בקע. . .
אם תמצא בישראל טוארג יד שנייה שמצוייד בחבילת שטח - תודיע...
או שתברר בצ'מפיון, שמכרו בישראל מאות רבות של טוארגים, כמה מתוכם הוזמנו עם חבילת השטח... רמז: תוכל לספור אותם על אצבעות שתי ידיים ותישאר עם עודף....
אתה שוכח שלקוח ישראלי ממוצע של טוארג חדש מעדיף להשקיע עשרו תאלפי שקלים במסכי DVD, חישוקי 20' נוצצים וריפודים לתא הכפפות מעור מבושם של תחת של גמל, עם שוליים מעור תנין, ולא בחבילות שטח.
על התחזוקה של טוארג בן חמש אני לא רוצה ולא צריך להרחיב.
עברתי עכשיו ביד2 , לא מצאתי כמעט אחד שאין בו חבילת שטח - בדוק בעצמך
צמפיון אולי לא מכר, כי רוב הכלים האלה הם מיבוא אישי אז הנתונים שלו לא מעניינים.
על תחזוקה גם אני לא מדבר, היתרון של גראנד צ'רוקי בעיניי הוא המורכבות הבסיסית יותר. אני די משוכנע שככל שיתקרב לטוארג מבחינת מורכבות - הוא יהיה אמין פחות ממנו בהרבה.
הוא כנראה אף פעם לא יתקרב למורכבות של הטוארג. (כמה עולה מזרק בודד למנוע TDI V6 אתה בוודאי יודע. היה שרשור כאן בעניין הזה. החלפת אלטרנטור בטוארג, למשל = הוצאת מנוע + גיר + טרנספר + פירוק כל הפרונט קומפלט...). וגם אם כן, הטוארג המקביל לו במודל כבר יהיה מורכב כמו ספינת חלל ובכל מקרה יהיה יקר פי שניים.
אני לא משווה בין השניים כי טוארג יקר משמעותית, אבל... לגבי אמינות - טוארג הוא הרכב הכי מורכב ובעייתי במבחר של פולקסווגן. על הצרות שלו בישראל? מסיבה מובנת, אני מנוע מלכתוב כאן דברים שאינם לציטוט. תברר קצת בעצמך כדי לקבל מושג. בוא ונאמר שלמרות יכולות שטח נקודתיות מרשימות - זה לא רכב שמתאים לשטח, ועוד פחות מתאים לכל מי שאינו מספיק עשיר כדי לתחזק אותו כהלכה.
אפרופו "חבילת שטח" בטוארג. מה היא כוללת? נעילה אחורית, קפיצי אוויר עם הגבהת/הנמכת מרכב, מנשא חיצוני לגלגל ספייר וכל מיני "מיגונים" מפח בעובי מכסה של מילקי.
אני לא מבין על מה אתה מתווכח איתי, אין לי שום כוונה להתקרב לטוארג, קאיין ,X5 ,ML ,ריינג',לר 3 , לר4 או גראנד 2011 עם מתלי אוויר... משומשים ללא אחריות, גם לא ללקסוס או לכל מוצץ אחר.
ניר...
החלקים בפטרול זולים יותר?? בחייתתתת...
אנחנו יודעים שהיתרון היחסי בגראנד לעומת חבורת המוצצות האחרת שציינת זה זמינות החלקים והמחיר הזול יחסית בארה"ב בעוד כמה שנים, אתה יודע מה? עם הכריות המתפוצצות בפוטנציה או בלעדיהן אני חותם על זה שבעוד כ 5-7 שנים נראה אותם כאן בפורום, אולי חלקם יעברו "הסבה" למיתלים רגילים, אולי לא...אולי החברים ייצאו לשטח איתם עם שתי כריות להחלפה בתא מטען, ואולי לא... הם יככבו בראש טבלת מכירות הייבוא האישי כמו כיום, ולמה לא.. במחיר המתאים גם אני הייתי מוכן להתכבד באחד כזה.
טוארג אולי לא, אבל המכוניות שאתה מחפש עכשיו הן מוצצות באותה מידה.
מנוע לפטרול שהולך כמו מים, עולה בערך כמו גראנד מאמצע שנות התשעים - קומפלט, שלם ונוסע. אמינות יפנית במיטבה.
אם כבר מדברים,
אז הרכב שעכשיו על הכוונת הוא דווקא לנדקרוזר 75 מדוגם...
לפטרול הולכים המנועים, אני יודע, אבל בין לבין אפשר לנסוע איתו קצת ולהנות מרכב מרווח, חסון, מפואר, עם עבירות טובה . אם לא היו הולכים המנועים הוא לא היה כ"כ זול יחסית. עדיין אני לא מסתכן בלקנות רכב עם פוטנציאל להחלפת מנוע יום אחרי הקנייה... מעדיף שמישהו אחר יחליף יומיים לפני שאני קונה ממנו :)
אני לא מבין מה הקטע שלכם בלצאת להגנתו של רכב שהדבר היחיד שדומה בו לרכב שלכם הוא הלוגו. קניתם מניות של קרייזלר ?! גראנד צ'רוקי ללא שלדה אבל עם סרנים חיים - גם אני הייתי בעניין - אבל גם ללא שלדה וגם ללא סרנים ?! מה זה החרטא הזה ?! מעדיף כבר להתחבר למיצובישי קינג .