-
נגנבה כננת WARN POWERPLANT 12,000 (עוד שרשור הוצאת קיטור)
דרכי מצחי,
שלום אנשים, אתמול במהלך היום נגנבה מהפגוש הקדמי של הרכב שלי כננת POLWERPLANT, אין המון כאלו אז במקרה שפתאום אתם רואים שמופיע על רכב של איזה "חבר" כננת כזאת קצת שרוטה או שאתם עוברים על מודעות ורואים אחת למכירה... תרגישו חופשי להרים טלפון ל054-2007716 פרס כספי יינתן למוצא הישר/לזה שייתן מידע שיביא למציאת הנבל
-
תגובה להודעה: נגנבה כננת WARN POWERPLANT 12,000
בזמנו, זה נראה לי מטורף כשגנבו לי את הגגון מה GMC. מישהו הגיע בלילה עם מברגה, ופירק לי את הגגון, בחניה ליד הבית.
אח"כ קיבלתי את זה בשיוויון נפש, כשגנבו את מיגון הגחון, כלומר, נשכבו לי בלילה בחניה, מתחת לאוטו.
מאחל להם קריעה של הכבל, והצלפה של הכבל ישר למרכז הגוף.*
-
דרור אני מתפלא שלא הגעת עדיין:D
-
אני כאן ידידי...
ואם כבר לתפוס טרמפ על השרשור, אז בנוסף לכננת המיוחדת הנ"ל, תפקחו עיניים אם מציעים לכם לקנות בהזדמנות:
- כננת וורן HS9500 משומשת עם קופסת פיקוד נפרדת (ללא גשר עליון) וללא שלט
- מכשיר קשר מקסטרק 400 עם אנטנה חדשה של מוטורולה, כבל מתח מקורי של מוטורולה ומע"ד
- הייליפט משומש מאוד, לא צבוע.
- מכשיר GPS מדגם גרמין EMAP (צבע כחול)
- נעילת דטרויט דגם ישן לדנה 60
- נעילת לוקרייט לדנה 30
- קפיצי רוביקון לסופה חדשים יחסית
- כנפונים רחבים 7 אינץ' מפלסטיק לסופה, תוצרת XENON
- צמיגי מקסיס בקשוט 31' משומשים מאוד-מאוד
- ג'נטים אמריקן רייסינג ניקל 8', 7 חורים עגולים, משומשים מאוד וחבוטים מאוד
- מושב נהג אורטופדי/ספורטיבי SCHELMANN עם ריפוד פרום/קרוע
-
שלי גנבו את המערכת מהסבן נהנתי מחצי הכוס המלאה שהגיפ נישאר בחנייה בקיצור למטבע שני צדדים
-
למי שרוצה למנוע את זה :
אצלי ניסו לגנוב את הכננת מהדיפנדר ... התחילו לחתוך את החוטים , והורידו אזיקונים ...
אבל אז הסתכלו מתחת לרכב וחשכו עיניהם : ריתכתי את האומים אל הברגים ואל הטמבון.
נטשו את הרעיון .
זה היו כניראה נערים מפרדיס , ראיתי אותם לילה קודם מסיירים ליד הבית שלנו עם טרקטורון.
אמיר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אמיר בא
למי שרוצה למנוע את זה :
אצלי ניסו לגנוב את הכננת מהדיפנדר ... התחילו לחתוך את החוטים , והורידו אזיקונים ...
אבל אז הסתכלו מתחת לרכב וחשכו עיניהם : ריתכתי את האומים אל הברגים ואל הטמבון.
נטשו את הרעיון .
אמיר.
זה מה שנדמה רק לך.
השלב הבא - ינסו לקחת את כל האוטו.... שמור עליו. דיפנדרים זה ה-להיט עכשיו בארץ המלוכלכים.
-
מזכיר את הסיפור של אלעד.
מיותר לציין שהכננת מעולם לא נמצאה.
יש חלאות שמוכרים לנבלות את כל ה"פיקוד" בכדי להשיב את הכננות לכשירות.
החלאות האלו מוכרות גם לכם :rolleyes:.
-
בזמנו על הדיסקו אני גם ריתכתי את הברגים ואת המגש לפגוש ואת כל מה שיכולתי לכל מה שיכולתי ...
פחד מוות המדינה הזאת.
-
מענין למה הוא שם למעלה החליט לתקוע אותנו יחד,
אני גר בדרום ואצלנו הצרה עוד יותר גדולה
אתם יודעים מה אני עושה דבר ראשון כשאני קם בבוקר?
בודק שהגיפ עדיין נמצא בחניה אצלי זה סיוט מתמשך של שנים כמו פנאטי בכול בוקר
היו מספר מיקרים שהסתובבו לי בחניה בני דודים כדיי "להתרשם מהגיפ כביכול"
תמיד דאגתי לתת להם להבין שלא כדיי להם להתעסק לא איתי ולא עם הגיפ.
-
הפתרון פשוט חברי,
שלום ולא להתראות מדינת ישראל(אני אחסוך את הפירוט של אוכלת יושביה וכו)
ברוכים הבאים לארץ הקודש! תאילנד!
סתיו, בנגקוק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
stav amrosi
הפתרון פשוט חברי,
שלום ולא להתראות מדינת ישראל(אני אחסוך את הפירוט של אוכלת יושביה וכו)
ברוכים הבאים לארץ הקודש! תאילנד!
סתיו, בנגקוק.
הסבר פרט ונמק.
אני מזועזע ממה שאתה כותב כאילו מה לתת להם הכול בחינם ולגור בתיאלנד
שלוש שנים סדיר בצנחנים ועשרים שנות מילואים והכול לחינם?
-
אלי, מבלי להיכנס לוויכוח והדיון של כדאי\לא כדאי לחיות בארץ, נתת את כל השנים האלה (וגם אני אחד מהפראיירים האלה), מה קיבלת בחזרה? אחי, אין תמורה בעד האגרה, אם אני ואתה קורעים את הת*חת בסדיר ומילואים, משלמים מיסים כמו ילדים טובים, ובסוף שווים או אפילו שווים פחות מאחמד מהפזורה או הרשל ממאה שערים...
קובי
-
זה בחירה מאוד פשוטה.
גם אני בחור צעיר 24 שסיימתי שרות צבאי קרבי מלא ועוד בתור חייל בודד! (משפחה בשליחות).
יכולתי להתחמק, יכולתי להיות גובניק , יכולתי לגמור תואר שני עד היום, אבל לא.
בחרתי אחרת, בחרתי לתרום.
הגעתי לארץ, התגייסתי לצה"ל , ליחידה קרבית.
ת"ש לא קיבלתי, חייל בודד אמור לקבל דיור מהצבא ומשכורת מוגדלת ועוד מספר מענקים ותרומות.
צה"ל טען שהמדינה שלחה את ההורים אז הם צריכים לשלם, המדינה(משרד החוץ) טענה שזו שליחות בטחונית ולכן משרד הביטחון צריך לשלם...
בקיצור ולעניין היו מספר ימים שנותרתי מחוסר קורת גג! במדינה שלי! מחפש אצל מי אפשר לעביר לילה.
חברים במדינה הזו לא חסר וזה המזל והיתרון הגדול של ישראלית, הנפש.
הרושם שהמדינה השאירה בי, גם לאחר המקרה הזה וגם לאחר הגירוש הנוראי הוא שאין על מי לסמוך, לא באף מצב.
יצאתי לאזרחות, ההורים חזרו לארץ, ממש משפחה אחת גדולה.
הבחור רוצה לעבוד, רוצה ללמוד, רוצה להתחיל את חייו.
סורי אי אפשר, בשביל להתקבל ללימודי רפואה אתה צריך להוכיח להם שבגלגול הקודם כבר היית דוקטור.
כדי להרוויח כסף, ללא תואר שני , כדי שתפתח את קישוריך במלצרות.
כדי להשכיר דירה בת"א או ראשל"צ תכין כמה אלפים.
וכדי לקנות אוטו, ממממ לא אפילו אי אפשר לחשוב על זה, כי אין כסף והעבודה לא משהו וגם ככה אתה לומד ועובד ביחד אז אין לך כסף גם לשכר דירה וגם ללימודים וגם לרכב.
אז יש פיתרון, נקנה טוסטוס! מממממ... סורי אי אפשר, הביטוח עולה 10000 שקל בשנה!
ישבנו חשבנו והגענו למסקנה, עוברים דירה.
עובדים בעבודה מכובדת! מרוויחים משכורת עם 5 ספרות.
משכירים דירת מכובדת ביותר שמגיעה עם מערכת סראונד ו פלאזה 42 אינץ, מטבח עם אי באמצע שרותים חדשים בקרמיקה שחורה וכו...
לא קיימת הנזקקות לרכב. למרות שקיימת האפשרות לקנות אחד חדש מהחברה ב 600000 אלף באט = בערב 63000 שקל. קטן אבל חמוד וטוב.
התחבורה הציבורים פה היא לא ארופאית אבל קיימת ומצויינת!
העבודה משלמת נסיעות, כמו שצריך להיות ובסכום שווה ערך למונית ספיישל לעבודה וחזרה.
בילויים כול סופש.
טיולים כול חודש לפחות, איים , יפן , אוסטרליה, פילפינים, ישראל , ארה"ב (ניו-יורק, לוס-אנגלס) קמבודיה, לאוס, ויאטנם, ואפשר להמשיך. חשוב לציין שבכול אלא כבר טיילתי!
אני לא פוחד ללכת ברחוב פה בלילה לעומתכם!
אין לי עדיין תואר ראשון אבל בקרוב יהיה, והלימודים אני מממן אותם מכיסי! ועומד בזה בנוסף לכול הרשום למעלה!
אז חברי היקרים, ותסלחו לי על "חוסר הציונות שלי" , אני מתגעגע אי ספור לארץ ישראל, למדבר רחב הידיים לצפון המשגע ואוכל של אימא ולשיחה עם אבא, לחברים הטובים שהשארתי מאחור.
לטראומות שהמדינה נתנה לי, לביקורי הקברים שאני עושה כול פעם שאני מגיע לארץ!
לימי הכלא בגרוש 2005.
בסופו של יום, כולכם אומרים ארץ אוכלת יושביה מענה תושביה.
אני משלם חשמל בחודש 200 שקל.
המים עולים לי בין 10 ל 20 שקל בחודש.
שכר הדירה האסטרונומי שלי הוא 2000 שקל בחודש.
הלימודים עולים 12000 שקל לשנה.
המחייה שלי ושל חברתי עולה 5000 שקל בחודש, בזבזנים נכון!
ועדיין אנחנו מטיילים נהנים ולא חוסכים מעצמינו כלום!
אבל כן חוסכים כמה מאוד יורו כול חודש בבנק.
אז נכון שזה שרשור להתחיל על כננת, אבל זה בעצם המציאות שאתם חיים בה!
והמדינה, היא לא תעשה כלום בעניין.
דיבורים כמו חול, ואין מה לאכול.
תעשו משהו בעניין.
דרך אחת היא הדרך שאני בחרתי. וההבדל בינינו שאני כבר לא בודק כול בוקר במשך 20 שנה עם הגיפ שלי עדיין בחניה.
אני ישן בראש שקט.
ולא מוסיף ברזלים ליד האוטו שלי, מחנה אותו ברוורס ליציאה והולך לישון.
ידידי, אנא אל תתלהמו, כול אחד ודרכו שלו.
אף אחד לא מכריח אותכם לקבל את המציאות שאתם חיים בה, תמיד קיימת האופציה לקום וללכת.
להמשיך הלאה.
סתיו.
-
כמי שחטף בומבה לאחרונה (ההילקס שנגנב) , אני רק יכול להמשיך ולצעוק "יחי שי דרומי"
הגיע הזמן שנבין שרק זה יכול להציל אותנו מידי הנבלות .
הרי אף אחד לא יעשה משהו למניעת הגניבות האלה,
הגיע הזמן שנאמץ את החוקים הנהוגים בכמה ממדינות ארה"ב,
נכנסו לך לשטח הפרטי מותר לך לירות בהם.
קוראים לזה הרתעה ,
היום גנב רכב או גנב חלקים שזה אותו דבר לא מפחד מכלום כי לא יעשו לו כלום,
אפילו לא יחפשו אותו ,
אתם קולטים - המשטרה אפילו לא מתעסקת בתחום !!!
אין מה לעשות בעניין הזה אנחנו במצב של חוסר אונים ,ואם לא נתחיל לפעול זה לא יגמר .
ותשאלו את סתיו שגר בתאילנד - למה הוא ישן בשקט ?
שם, בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות מה עושים לגנבי מכוניות ?
אצלי במושב מדברים עכשיו על מארבים אלימים , לתפוס אותם , לפרק להם את הצורה ולשלוח אותם הבייתה.
בית משפט שדה , השאלה היא אם רק נצליח לתפוס אותם.
מנסיון עבר זה עובד ...
-
שתהיו לי בריאים ...
אני חושב על זה כל יום. וכל יום אני מחליט שעוד לא כל כך רע ....
סתיו במה אתה עובד אם מותר לשאול ?
-
מצטרף לבכי הקבוצתי:
יום שישי בבוקר מגיע אלי השכן שואל אותי אם אני יודע מה קרה לרכב שלי.
"לא" אני אומר
"החלון הימני הקדמי שבור" הוא מעדכן אותי.
ירדתי למטה, ואכן החלון שבור, הדיבורית נעלמה, שני פנסים, מערכת סטריאו, תיק מסמכים, משקפי שמש ועוד כמה שטויות.
אני אדם ממוצע, דברים כאלו לצערי לא קורים לי יותר מלכולם אבל להלן רשימת מלאי משפחתית:
1. 1992, סבתא שלי בסין, פורצים לה את הבית, גונבים את כל התכשיטים המשפחתיים מהכספת, יש לציין שהכספת שימשה את איסר הראל תקופת מה (לא באותה תקופה כמובן) לשמור על טיוטת הספר "הבית ברחוב גריבלדי" עד שהותר לפירסום על ידי הצנזורה. מי שיודע מי זה מבין על איזה כספת מדובר.
2. 1992. נגנב לאבא שלי הרכב.
3. 2007, פרצו לסבא וסתבא שלי לדירה (קומה שישית פנטאהוז, דירה יחידה בקומה, עם אזעקה ומוקד, רב בריח, סורגים על כל החלונות, פרצו כספת שיובאה במיוחד מאיטליה עם המפתח של הכספת מהחברה) כל התכשיטים המשפחתיים שהיו בה הלכו לבלי שוב, כולל מטבעות זהב ויהלומים שהיו על סבתא שלי כשברחה מהנאצים בהיותה ילדה בת 6, עזבו את הערך, אין לזה ערך כספי.
4. 2009, פרצו להורים שלי הביתה, רוקנו את הכספת, עבדו עם דיסק באמצע היום ניסרו את הכספת שהייתה יצוקה בבטון לקיר רוקנו את התוכן, אין לנו יותר תכשיטים משפחתיים, אזל המלאי...
5. 2006, פרצו לי ולאישתי לבית במושב גינתון, רוקנו לנו את התכשיטים, מצלמה, מכונת גילוח...
6. פרצו לנו הביתה בגינתון, גנבו את התיק של אישתי (אחרי מרדף שלי ושל חבר עם הסוסים תפסנו את הבן זונה).
7. 2007, פרצו לי לרכב גנבו את המערכת ורצועת גרירה.
8. מרץ 2009, פרצו לי לרכב גנבו את המערכת.
9. 1999 - 2008 פרצו להורים שלי את הבית בסביבות 8 פעמים.
10. 1995-2009 פרצו לנו לרכבים שונים במשפחה קרוב לעשרים (קצת יותר אבל אני לא רוצה להגזים) פעם, ניסו לגנוב שברו את הדשבורד, הרסו מנעולים, שברו חלונות...
11. 2003, אמא שלי ישנה, פורצים הביתה על ידי ג'ק שאיתו הזיזו את הסורגים, גונבים את הטבעות שלה ואת הפאלם מהשולחן שליד ראשה ויוצאים.
11. הגניבה האחרונה, והפעם הביטוח אומר שרדיו הם נותנים רק פעם בשנה, אז הגנב המניאק אפילו לא מתחשב בי, בן של אלף זונות.
סך הכל הנזק המשפחתי שלנו הוא כמה מיליונים טובים ואני לא מגזים, כרגיל כמו תמיד חברות הביטוח לא תמיד משלמות על הכל והדברים מוערכים בחסר, יש השתתפות עצמית... וכמו שאתם יודעים, חוץ מפעם אחת שאני זה שתפס את הגנב, מעולם לא נתפס אף אחד מהגנבים.
קצת סיפורי משטרה:
1. בפעם הראשונה שפרצו לנו בגינתון, היה אור יום (10:00 - 12:00 בצהריים) כשהגיעו השוטרים הסברנו להם שפרצו עם המפתח של הבית (כי לא היו סימני פריצה אחרים) ושיכול להיות שהגנב בבית, לקח להם למעלה משש שעות עד שבאו לבדוק האם הגנב בבית!!!
2. בפעם השניה שפרצו לנו בגינתון, התקשרתי למשטרה אמרו לי שפרצו כבר לארבעה בתים במושב, ושיש ניידת במושב, ובכל זאת רק אני וחבר תפסנו את הגנב, כי השוטרים לא נסעו בשבילים מאחורה אלא רק על הכביש מטומטמים.
3. כשפרצו להורים שלי בפעם האחרונה ורוקנו את הכספת, זה היה בדיוק אחרי שהשמאי עשה הערכת שווי חדשה, אז אמרתי להם שיקחו את הערכת השווי שכוללת תמונות ותיאור של התכשיטים ויתנו אותה למודיעין כדי שידעו שתכשיטים כאלו (שהם יחסית נדירים ועתיקים) מסתובבים, התשובה שלהם הייתה, טוב תנו לנו את זה נחתום לכם שאלו הדברים שנגנבו, לא לקחו את הרשימה בכלל...
4. טוב די כבר אין לי כוח, נמאס לי אני ממורמר ברמות קשות ואין לי מושג מה לעשות כדי שזה יפסק, כל הכספות, האזעקות האימובילייזרים, הסורגים, הכלבים, לא עוזרים, הציוד שלנו כאן על זמן שאול, עד שהבן זונה יבוא לקחת, ואין משטרה שתעזור, אלו הם חיינו.
בברכת, סוף גנב לתליה, לסקילה ולעינויים...
יריב
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
4. טוב די כבר אין לי כוח, נמאס לי אני ממורמר ברמות קשות ואין לי מושג מה לעשות כדי שזה יפסק, כל הכספות, האזעקות האימובילייזרים, הסורגים, הכלבים, לא עוזרים, הציוד שלנו כאן על זמן שאול, עד שהבן זונה יבוא לקחת, ואין משטרה שתעזור, אלו הם חיינו.
יריב
הפתרון פשוט מאוד, אפילו הרבה יותר ממה שנדמה לך. כל מה שאתה צריך זה לדאוג שלגנב יהיה יותר כסף/רכוש ממה שיש לך, עכשיו הוא צריך להתחיל לפחד....
עירא
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עירא
הפתרון פשוט מאוד, אפילו הרבה יותר ממה שנדמה לך. כל מה שאתה צריך זה לדאוג שלגנב יהיה יותר כסף/רכוש ממה שיש לך, עכשיו הוא צריך להתחיל לפחד....
עירא
זאת נראית לך הברירה הרצינית?
אני פשוט לא מצליח להבין איפה המשטרה בארץ הזו, מה קורה כאן.
בליל חמישי האחרון, נפרצו 10 רכבים, פעם קודמת נפרצו 17 רכבים ופעם הקודמת נפרצו 14 רכבים, זה לא אני אישית, זה המון אנשים וזה לא מעניין אותם כמה כסף יש לך, או כמה לחמתך, לכולנו זה קורה כל הזמן, המשטרה פשוט לא עושה מספיק, תקציב למשטרת תנועה יש למה שלא יהיה? אבל מה עם הביטחון האישי, אני מכיר אנשים שישנים בדיר כדי שלא יגנבו להם את הצאן, מכיר אנשים ששוכרים שומרים כדי שלא יגנבו להם את הציוד ואת התוצרת החקלאית שלהם או תעשיינים שעובדים באותו אופן...
מישהו בדק פעם כמה זה עולה לנו בשנה המכת גניבות הזו? זה פשוט מטורף, בלי לבדוק!
אם למישהו יש פתרון ריאלי, לא משהו כמו לירות בגנבים, אלא איך לתפוס אותם, אני מוכן ליישם (תלוי כמה זה עולה, כבר לא נשאר לי הרבה)
יריב
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
whisky
אם למישהו יש פתרון ריאלי, לא משהו כמו לירות בגנבים, אלא איך לתפוס אותם, אני מוכן ליישם (תלוי כמה זה עולה, כבר לא נשאר לי הרבה)
יריב
יריב, לא צריך לתפוס, צריך להרתיע כדי שלא ירצו לגנוב ממך. כך לעשות לכלל הישוב שלך וכך לכל ישוב בכלל. מערכת כזו שתגרום לגנב לעבור ליד הישוב ולדעת שזה לא המקום בשבילו.
אם אתה מחכה שהחוק יעשה את זה בשבילך, תעבור למדינה אחרת, כי זה לא יקרה. (אני יכול לספר סיפור אישי על כך שאפילו אנשי מד"א שבאו לפנות את סבתא שלי לקחו איתם כמה תכשיטים שהיו עליה, כי לא היה בן משפחה בחדר שיראה אותם עושים את זה... אז לסמוך על מישהו במדינה הזו ? )
ומי שרוצה המלצה טריה לסרט מאד רלוונטי לענייננו - אזרח שומר חוק.