נזילה מאזור מחזיר שמן אחורי של המנוע + שאלה על תמיכת רכב
שלום,
יש בסופה שלי נזילה קטנה מאזור מחזיר שמן אחורי (מקווה שאני איתרתי את המקום נכון - בחלק הקדמי של הטרנספר). אני חושב שהנזילה לא רצינית, יש טיפת שמן שלתויה שם כל הזמן, אבל רמת השמן במדיד במנוע לא השתנתה בכלל מזה חודש.
השאלה - מה רמת דחיפות התיקון של כזה דבר, ובמה מדובר - הרבה עבודה ופירוקים או משהו שטירון גם יכול לעשות, לפי ספר טיפולים ?
שאלה נוספת: בהנחה שאני עובד בחצר ואין לי בור / ליפט - מה הרעיון הטוב ביותר להגבהת הרכב לצורך טיפולים / תיקונים ? אני מתאר לי שלא כדאי לעבוד מתחת לאוטו שמורם על ג'ק עגלה בלבד... איפה לתמוך - 2 או 4 נקודות, בקיצור - איך לעבוד נכון ? (קראתי כבר את המאמר "עבודה עצמית על הג'יפ" כאן באתר - אחל'ה מאמר, אבל לצערי הנושא לא הוזכר שם)
-תודה.
Re: נזילה מאזור מחזיר שמן אחורי של המנוע + שאלה על תמיכת רכב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי skhaikin
יש בסופה שלי נזילה קטנה מאזור מחזיר שמן אחורי (מקווה שאני איתרתי את המקום נכון - בחלק הקדמי של הטרנספר)....... אבל רמת השמן במדיד במנוע לא השתנתה בכלל מזה חודש...
אם נוזל שמן מהטרנספר אז אין טעם לבדוק במנוע. שמן בטרנספר צריך להגיע עד המפלס של בורג המילוי בטרספר עצמו. לשימוש שמן ATF.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי skhaikin
שאלה נוספת: בהנחה שאני עובד בחצר ואין לי בור / ליפט - מה הרעיון הטוב ביותר להגבהת הרכב לצורך טיפולים / תיקונים ?
1) דורש השקעה: לבנות 2 שיפועים מברזל.
2) למצוא 2 אדני רכבת. לחתוך כל אחד לשני חלקים בניסור אלכסוני, וכך יהיו לך 4 הגבהות. פשוט לשים לפני הגלגלים, לשלב 4X4 ולטפס לאט לאט.
בברכה,
קיד.
נ.ב. במידה ונוזל לך שמן מהזנב של הטרספר, אז התיקון פשוט.
********נזילה מוגדרת כ-6 טיפות בדקה, פחות מזה זו הזעה.**********