1 קבצים מצורפים
חוזר: חליצת בורג למתחילים
סליחה על ההקפצה אבל לא רציתי לפתוח שרשור חדש על אותו נושא.
יש לי בורג "חרוש" בדיפ' אחורי,
1. מה הדרך המומלצת לפתוח אותו?
בנוסף:
2. האם אפשר להעלות את התמונות שאבדו בהודעת הנושא?
3. האם טורקס בתגובה מעלי זה משכנע? (המכשיר שדופקים עליו עם פטיש ונותן תנועה סיסובית)
את התמונות אני צריך לחפש,
לגבי התיאור שכתבתי פה, הוא לא יתאים לך, כמו שכתבתי הוא טוב למקרה שהבורג נגזר עקב הידוק יתר (כלומר מסתובב חופשי ורק אין איך לאחוז אותו)
במקרה שלך הייתי מציע לרתך אום ואיתו לפתוח (החימום עקב הריתוך יוכל להקל על הפתיחה).
עירא
רציתי להוסיף מידע שגם חולץ שנראה איכותי (מס' 2 - 3/18 ) יכול להישבר באחיזת ג'בקה :(
תגובה: חליצת בורג למתחילים
מקפיץ שרשור עתיק.
נגזר לי בורג אלומיניום שמחבר בולם אחורי לחוליית נדנדה באופניים.
האם עדיף קודם לקדוח חור קטן עם מקדחה ומקדח רגיל ואז להשתמש בחולץ?
או ישר להשתמש בחולץ עם המברגה?
אין לי בבית מקדח קטן 3 ממ, ומתפתה להשתמש ישר במברגה עם החולץ....שימוש בחולץ בכוח היד ללא מברגה לא הצליח, מדובר על בורג M8
שאלה נוספת, זמנית או קבוע יותקן בורג פלדה ולא אלומיניום, בחיבור הברגה פלדה לתבריג אלומיניום יש מניעה להשתמש בלוק טייט? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...690f3c8ea9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9be242dc19.jpg
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אם הבורג עובר דרך החור ויש לך גישה לקדוח אותו מאחור אז גם מקדח רגיל יוכל לשמש אותך כי הוא יסתובב בכיוון היציאה המקורי של הבורג. אם לא אז עדיף להשתמש במקדח שמאלי .
יש גישה מאחור, אך זה ידרוש דרך ארוכה בהרבה לחליצה, זה מסלול גיבוי אם יסתבך.
מקדימה תוך כריכה או שתיים ויהיה בחוץ.
אחדד השאלה, בשימוש במקדח שמאלי שנועד לחליצה, עדיף שיהיה קדח קטן עמוק כהכנה או שאפשר ישר להשתמש במקדח שמאלי עם מברגה שמאלית?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
החולצים שאני מכיר לא באמת קודחים.
הם יודעים להדחק לתוך קדח ולסובב אותו.
היום יום שישי, עדיין מוקדם.
לך קנה מקדח 4-5-6 ממ ותחלוץ כמו שצריך.
ערכת חליצה טובה מגיעה עם סט מקדחים שמאליים תואמים