החלפת קפיצים בסופה - המקום האידיאלי למחפשי צרות
נפךו לידי קפיצים של קרוזר 73.
אם כבר יש קפיצים, נתקין ונראה...
התחלתי בהתקנת הקפיצים האחוריים.
הבעיה הראשונה צצה מיד עם ההתחלה כיוון שהקפיצים של הטויוטה רחבים בחצי ס"מ מהקפיצים של הסופה - נקדחו הסקיד פלייטים לחורים גדולים יותר.
לאחר ההתקנה התברר שהנדנדות פוגעות בתושבת של השלדה - יוצרו תושבות בומרנג שפתרו את הבעיה.
העלה היה ארוך מדי והנדנדה אימה לגעת בשלדה - בוצע עירגול.
בורג מרכוז זז בכ-3 ס"מ קדימה, כלומר התקצר לי הדרייבשפט אבל האוטו עלה בכמה ס"מ כך שזה נראה לי פיצוי הולם. בכל מקרה אני אבדוק את זה.
כרגע נראה כאילו האוטו עלה בכמה סנטימטרים, התושבות במקום והכל נראה תקין.
מה נשאר: הנמכת במפסטופ כדי שבזמן פתיחה מלאה וסגירה מלאה התושבות/בורג במרכז השאקל לא יפגעו בשלדה, בדיקת אורך של הדרייבשפט והתקנה של הקידמיים.
אגב, העירגול בוצע בבית בעזרת מעקמת צינורות הידראולית שסוף סוף נמצא לה שימוש הולם.
דעתכם.
Re: החלפת קפיצים בסופה - המקום האידיאלי למחפשי צרות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי אייל
נפךו לידי קפיצים של קרוזר 73.
אם כבר יש קפיצים, נתקין ונראה...
התחלתי בהתקנת הקפיצים האחוריים.
הבעיה הראשונה צצה מיד עם ההתחלה כיוון שהקפיצים של הטויוטה רחבים בחצי ס"מ מהקפיצים של הסופה - נקדחו הסקיד פלייטים לחורים גדולים יותר.
לאחר ההתקנה התברר שהנדנדות פוגעות בתושבת של השלדה - יוצרו תושבות בומרנג שפתרו את הבעיה.
העלה היה ארוך מדי והנדנדה אימה לגעת בשלדה - בוצע עירגול.
בורג מרכוז זז בכ-3 ס"מ קדימה, כלומר התקצר לי הדרייבשפט אבל האוטו עלה בכמה ס"מ כך שזה נראה לי פיצוי הולם. בכל מקרה אני אבדוק את זה.
כרגע נראה כאילו האוטו עלה בכמה סנטימטרים, התושבות במקום והכל נראה תקין.
מה נשאר: הנמכת במפסטופ כדי שבזמן פתיחה מלאה וסגירה מלאה התושבות/בורג במרכז השאקל לא יפגעו בשלדה, בדיקת אורך של הדרייבשפט והתקנה של הקידמיים.
אגב, העירגול בוצע בבית בעזרת מעקמת צינורות הידראולית שסוף סוף נמצא לה שימוש הולם.
דעתכם.
אתה לא רוצה לשמוע את דעתי. :twisted: