תגובה להודעה: בעיה מוזרה.
תבדוק משאבת הדלק!
וגם אוליי? כוייל,מה כבר יכול להיות בסיקס:cool:?
המשאבה מכנית והיא מזרימה דלק בלחץ תקין.
כוהל למיטב ידיעתי, או שעובד או שלא.
ומה ההסבר לתופעה של כיבוי ברגע עזיבת ה"סטרטר?
במקרה שאתה עדיין עם מערכת הצתה מקורית,
תנסה מודול אחר, הסימפטומים מתאימים.
יש לך בעייה בסוויץ', הוא לא נותן לך פלוס לקויל ברגע שאתה עוזב את מצב הסטרטר בסוויץ'(כלומר סוויץ' פתוח אבל בלי סטרטר) וכשאתה נותן סטרטר שים לב, שהמנוע עולה על טורים כשאתה נותן גז, ובו זמנית הסטרטר גם עובד. סטרטר לבד לא יעשה תופעה כזאת, זאת אומרת שהמנוע כן מניע במצב הזה ועובד בו זמנית גם עם סטרטר.
תבדוק פלוס אחרי סוויץ לכויל, כשהסוויץ' פתוח. אם אין תבדוק בזמן שאתה נותן סטרטר, אם יש פלוס זאת התופעה שתיארתי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moriseven
יש לך בעייה בסוויץ', הוא לא נותן לך פלוס לקויל ברגע שאתה עוזב את מצב הסטרטר בסוויץ'(כלומר סוויץ' פתוח אבל בלי סטרטר) וכשאתה נותן סטרטר שים לב, שהמנוע עולה על טורים כשאתה נותן גז, ובו זמנית הסטרטר גם עובד. סטרטר לבד לא יעשה תופעה כזאת, זאת אומרת שהמנוע כן מניע במצב הזה ועובד בו זמנית גם עם סטרטר.
תבדוק פלוס אחרי סוויץ לכויל, כשהסוויץ' פתוח. אם אין תבדוק בזמן שאתה נותן סטרטר, אם יש פלוס זאת התופעה שתיארתי.
נכון מאד. יחידת הסויץ מעל עמוד ההגה גמרה חייה, או מטונפת מבפנים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
נכון מאד. יחידת הסויץ מעל עמוד ההגה גמרה חייה, או מטונפת מבפנים.
קרא בבקשה את סוף התיאור שלי והסבר לי
מדוע למחרת העסק עבד?
חמוד, קראתי את דבריך עד הסוף.
לא עכשיו, עוד קודם.
לא בא לי להסביר לך, דווקא בגלל האופן בו אתה מתריס וכותב את הדברים.
זו הדיאגנוזה שלי.
תרצה - תאכל. לא תרצה - תמשיך לחפש.
אם תרצה - תבדוק בהיסטוריה של האתר מה דיאגנוזות שלי שוות.
לא מבין למה העצבים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ח.שמואל
מתנהג כאילו אין מתח ברגיל ורק עם הסטרטר יש מתח למפלג.
זאת בידיוק הבעיה שמוריס ושמיל מדברים עליה, וזה שזה היום עבד לקצת זמן לא אומר שהסוויטץ תקין,
שלב ראשון תנסה לנקות את היחידה שלב שני להחליף
לא קרה לי אישית אבל מכיר סיפור אם בעיה דומה\זהה שמוריס וחבר נוסף עלו עליה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moriseven
+1.
תקלה דומה בעבר בסיקס, אותו פיתרון.