צריך חוות דעת על מכשיר קשר
שלום לכולם
צריך בבקשה חוות דעת על המכשיר קשר בלינק..
http://www.buytwowayradios.com/produ...-1000-vp4.aspx
תודה
איתי.
תגובה להודעה: צריך חוות דעת על מכשיר קשר
רכשתי את המכשיר הנדון (בארה"ב) לפני מספר חודשים.
הטווח שלו אדיר כמו גם איכויות השמע משובחות.
ניתן לשדר בשתי עוצמות (כתלות במרחק).
שורה תחתונה - ממליץ בחום.
יש לי מכשירים כאלו בדרך מארה"ב, יגיעו בעוד כשבוע ...
אם תמתין, אוכל להשוות לקוברות שיש לי (7200)
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
יש לי מכשירים כאלו בדרך מארה"ב, יגיעו בעוד כשבוע ...
אם תמתין, אוכל להשוות לקוברות שיש לי (7200)
נדב.
הזמנתי הרגע זוג כזה:p
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kruvi
הזמנתי הרגע זוג כזה:p
אני מקווה בשבילך שלא במשלוח ישיר לארץ ...
נדב.
שאלת תם:
המכשיר הזה יכול לעבוד מול המכשירים הקבועים כמו המקסארק? בתדרים הנפוצים של הג'יפאים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dudu
שאלת תם:
המכשיר הזה יכול לעבוד מול המכשירים הקבועים כמו המקסארק? בתדרים הנפוצים של הג'יפאים?
כן.
מאיפה אפשר לקנות כאלה מכשירים בארץ??
האם דרך אתרים מחול ניתן להזמין כאילו ? אני יודע שהם לא חוקיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YAARIZDELUXE
מאיפה אפשר לקנות כאלה מכשירים בארץ??
האם דרך אתרים מחול ניתן להזמין כאילו ? אני יודע שהם לא חוקיים.
צצים מדי פעם ביד-2 או אפילו פה בג'יפולוג.
להביא מחו"ל זה רק אם מישהו יביא לך במזוודה - כל דבר אחר זה סיכון גבוה מאוד להחרמה.
אם המכשירים שהזמנתי יגיעו (במזוודה) בשלום, אולי אמכור את זוג הקוברות שלי (2 וואט). אבל רק אולי ... (לא קניתי את המכשירים כדי לסחור בהם)
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
dudu
שאלת תם:
בבקשה - http://www.jeepolog.com/135.html אחרי זה לא תהיה יותר תם :-)
נדב,
נו ? קיבלת את ה- Midland GXT1000VP4 ?
חוות דעת ?
אני מבקש המלצה על זוג מכשירי קשר ניידים וקומפקטיים בעלי טוווח שידור גדול ככל האפשר (4W-5W), לרכישה בארה"ב.
עדיפות למכשיר המתקשר הן עם התדרים האמריקאיים של המקסטרק (תחום ה- 400 ?), והן עם הארופאים המשמשים במכשירי מוטורולה T5 ודומיהם הנמכרים בארץ.
אני מבקש יותר מדי ??
קיים דבר כזה?
אגב, האם החנות המכוונת שהקישורית למעלה בשרשור מפנה אליה, מומלצת?
תודה,
אייל
תשובותי בפנים...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל67
נדב,
נו ? קיבלת את ה- Midland GXT1000VP4 ? כן.
חוות דעת ?
נתחיל מזה שאלו מכשירים ידניים מהקבוצה הטובה ביותר שניתן לרכוש כיום בארה"ב. ההבדלים בין היצרנים השונים והדגמים השונים בקבוצת ה- 4-5W מינוריים ונתונים גם להעדפות אישיות.
בהשוואה לקוברות שלי (7200 אם אני זוכר נכון):
א. הקוברות מעוצבות יותר לטעמי, דקיקות ומאורכות וקלות יותר מהמידלנד השמנמנים, שמרגישים קצת גדולים מדי ביד.
ב. 2 היצרנים מספקים סוללות נטענות, אלו של מידלנד נגמרות הרבה יותר מהר, אבל ניתן לשים בהם 4 סוללות אצבע, ונדמה לי שאם שמים נטענות אז המכשיר גם טוען אותן. בקוברות אי אפשר לשים סוללות אצבע או בכלל שום דבר שאינו מקורי.
ג. לא הרגשתי הבדלים בטווח הקליטה, באיכות או עצמת השמע.
ד. בקוברות החלפת ערוץ בלחיצה אחת, במידלנד צריך 2.
ה. בקוברות עוצמת שמע נקבעת ב- 8 או 10 דרגות, במידלנד יש כיוון רציף (עדיף בעיני)
ו. 2 המכשירים סובלים מעודף פיצ'רים קיצוני, אני מתעלם...
אני מבקש המלצה על זוג מכשירי קשר ניידים וקומפקטיים בעלי טוווח שידור גדול ככל האפשר (4W-5W), לרכישה בארה"ב.
נסה את שלי ותבחר בעצמך ...
עדיפות למכשיר המתקשר הן עם התדרים האמריקאיים של המקסטרק (תחום ה- 400 ?), והן עם הארופאים המשמשים במכשירי מוטורולה T5 ודומיהם הנמכרים בארץ.
אני מבקש יותר מדי ??
קיים דבר כזה?
רק מכשיר שניתן לתכנות/צריבה ייתן לך את זה. אני לא יודע איפה משיגים כאלו פרט למשומשים ישנים שצצים פה בלוח מדי פעם, אבל הם בד"כ יתנו לך מספר תדרים מצומצם. עזוב, לך על האמריקאיים ...
לא מכיר.
תודה,
אייל
תודה,
אייל[/quote]
אני קניתי משם לפני חצי שנה בערך את המכשיר המדובר. אחלה מכשיר
אגב לא ניתן לשלוח לארץ בתור חבילה רק במזוודה..
איתי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
ב. 2 היצרנים מספקים סוללות נטענות, אלו של מידלנד נגמרות הרבה יותר מהר, אבל ניתן לשים בהם 4 סוללות אצבע, ונדמה לי שאם שמים נטענות אז המכשיר גם טוען אותן. בקוברות אי אפשר לשים סוללות אצבע או בכלל שום דבר שאינו מקורי.
שכחתי לציין: עם סוללות אצבע (נטענות מסוג טוב) המידלנד מחזיק מעמד הרבה יותר מאשר עם הסוללה המקורית. לא יכול להשוות לקוברות כי לא גמרתי להם את הסוללות, כפי שלא גמרתי למידלנד סוללות אצבע...
וגם את ההצבעה שלי: יש לי את שני הסוגים, שניהם טובים ואני לא מוכר אף אחד מהם. אבל ברכב תמצא תמיד את הקוברות בתא הכפפות, בעוד שהמידלנדים גרים על המדף בבית עד שאני מוציא אותם לטיול מדי פעם ...
נדב.
בוקר טוב חברים,
תודה על התגובות.
נדב, למה בעצם הקוברות ברכב והמידלנד בארון? בגלל הסירבול / מגושמות של מארז המכשיר, או בשל סיבות אחרות (רגיל לקוברה?)?
גם אני ממש לא בקטע של עודף פיצ'רים, ומבחינתי הדבר מהווה חיסרון, הואיל ועפ"י רוב מביא לסירבול מסויים בתפעול הפשוט והבסיסי.
אז מה, יש מומלצים אחרים?
נא התעלמו ממגבלות המשלוח לארץ וכו' - אני מביא אותם בעצמי.
אגב, ניתן לטפס בתקציב עד ל- 100$ (לזוג) "והסביבה", אם יש צורך / הצדקה מבחינת עלות - תועלת.
יום טוב,
אייל
נדב,
בקישור שנתנו פה, יש בנוסף למידנלנד עוד שני דגמי מוטורולה - MR305 ו MR355, לפי המפרט של כל השלושה הם כן תואמים את מה שאנחנו קוראים תדרים אמריקאים (כולל ערוץ 3).
האם ניסית לדבר מול מכשיר קבוע שצרוב לתדרים אמריקאים???
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
האם ניסית לדבר מול מכשיר קבוע שצרוב לתדרים אמריקאים???
בוודאי, יש לי מכשיר קבוע (מקסטרק) ברכב והם מתקשרים מצויין :p
הניידים משמשים אותי בד"כ להשאלה בטיולים, כשאני יורד מהרכב לעזור לכוון, או כאשר יוצאים למסלול רגלי וחלק מהקבוצה נשארת עם הרכבים ...
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל67
נדב, למה בעצם הקוברות ברכב והמידלנד בארון? בגלל הסירבול / מגושמות של מארז המכשיר, או בשל סיבות אחרות (רגיל לקוברה?)?
הקוברות קבוע ברכב בגלל המידות - נכנסות לתא הכפפות (הקטן) בקלות ומשאירות מקום לעוד קישקושים, ואז הן זמינות תמיד ...
זה לא אומר שהן יותר טובות באופן כללי אלא שהן יותר מתאימות מהמידלנדים לגור באופן קבוע ברכב קטן ... למידלנדים ייתרון בזמן עבודה אם משתמשים בסוללות אצבע, ואפשר להתארגן בקלות על סט סוללות נוסף.
לגבי טעינה ברכב: את שני הסוגים ניתן להטעין גם בבית וגם ברכב, אבל את הקוברות אפשר להטעין רק בעריסה שלהן (לא ישים בזמן נסיעה) ואילו את המידלנדים אפשר בעריסה ואפשר גם בחיבור כבל ישיר (אפשר גם בזמן נסיעה)
לגבי טעינה בבית: מכיוון שאלו מכשירים עם תקינה אמריקאית בלבד, הם מגיעים עם מטענים שמיועדים ל- 110V בלבד - יש לרכוש שנאי מתאם.
המידלנדים גם מגיעים עם סט מיקרופון/אוזנייה כלול בסט, הקוברות לא.
אז מי מהם יותר נכון לקנות ? תלוי איפה אתה שם את הדגש: למידלנדים יתרון פוטנציאלי בכל הקשור לאספקת החשמל (אם נתעלם מהסוללה המצורפת הצנועה בקיבולה ונרכוש סוללות אצבע נטענות טובות), לקוברה ייתרון במידות הצנועות יותר ונוחות נשיאה.
מכיוון שזה עניין של טעם אישי, אתה מוזמן לבוא ולטעום ...
נדב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
בוודאי, יש לי מכשיר קבוע (מקסטרק) ברכב והם מתקשרים מצויין :p
הניידים משמשים אותי בד"כ להשאלה בטיולים, כשאני יורד מהרכב לעזור לכוון, או כאשר יוצאים למסלול רגלי וחלק מהקבוצה נשארת עם הרכבים ...
נדב.
OK - זה לא ברור מהתשובה שנתת לאייל מוקדם יותר באשכול ("רק מכשיר שניתן לתכנות/צריבה ייתן לך את זה")
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
OK - זה לא ברור מהתשובה שנתת לאייל מוקדם יותר באשכול ("רק מכשיר שניתן לתכנות/צריבה ייתן לך את זה")
"זה" = לתקשר גם עם מכשירים אמריקאיים וגם עם האירופאיים ...
נדב.