מה דעתכם על זה ?
1. חוקיות
2. מה חסר בקיט
3. האם זה בא במקום תיבת ההגה המקורית או בנוסף?
http://www.rocky-road.com/powersteer.html
מה דעתכם על זה ?
1. חוקיות
2. מה חסר בקיט
3. האם זה בא במקום תיבת ההגה המקורית או בנוסף?
http://www.rocky-road.com/powersteer.html
הקיט הזה כולל את התושבות, מתאמים, זרוע פיטמן מיוחדת וכולי, אבל אינו כולל את המכלולים עצמם - משאבה, ותיבת הגה. בסוף רשום מאילו מכוניות נוסעים של טויוטה אתה אמור להתרים את התיבה והמשאבה, ומכיוון שהמכוניות האלו לא קימות/נפוצות בישראל - הקיט הספציפי הזה לא יעזור לך בגרוש.
הדלקתי אותך, דביל?
נמרוד, השאלה הדומיננטית פה מבחינתי היא חוקיות (גילי רוצה גם תיבת הגה חדשה). אז לא נקנה מRRO, נלך לTT או לקלמיני או מישהו. זו לא בעיה למצוא קיט מלא שיתאים, הבעיה היא חוקיות.
ולאחר טיולים קצרים נוספים גילי, שמתי לב שמדובר יותר בכיוון של 450$. לא נורא, עדיין אותו סדר גודל מחיר של מה שדיברנו עליו, רק יותר יעיל לנו כרגע.
1) תבדוק בEBAY אותו קיט בפחות כסף
2)אם אתה רציני בעניין ראיתי שלאמנון יש הגה כח בדבר הזה
שפעם היה סמוראי... :lol:
לדעתי חבל על הכסף עוד פולי למנוע ? הוא לא מספיק סובל מהמזגן?
(אם אין לך תתקין לפני ההגה כח בהנחה שיש לך כסף לשיפורים)
לאמנון יש גם מנוע 1.6, אז חוק לא מעניין אותו (אה, ואותי כן... בטח).
מה זה "מזגן"? ומה גילי יעשה עם הדבר הזה באוטו פתוח? ומי ישלם לי על אקסטרה דלק שהדבר הזה אוכל? לא רוצה מזגן.
כח? חסר לי כח? לא לא, אתה מתבלבל. הוצאתי את עדר הסוסים העייפים (2.268) והכנסתי עדר רענן (5.14). לי אין בעיה של כח. גם לגילי אין. ליתר דיוק, יש לנו בעיה של כח בידיים - או תהיה כזו עם כמה שינויים שיחולו בקרוב על הרכבים שלנו.
כואבות לך הידיים ? תפסיק לפתוח ולסגור ברגים :lol: .
לאמנון אין 1.6 (יכול להיות שהוא שיקר אותי אבל לא סביר הבנתי שהוא אמין) אלה שיפורים אחרים CAMSHAFT למשל.
מזגן ה"שיפור" הכי טוב לסמוראי .תאמין לי ...רק מהנסיעה היום בבוקר שהגעתי ללימודים יפה ורענן (טוב אולי לא יפה אבל בטוח רענן).
כתבתי כאן כמה פעמים - זה אחד הדברים החשובים ביותר לשפר בסמוראי. אל תקשיב לסוזי שהופך כל דבר לאידיאולוגיה. הגה כוח בריא לנהג, בריא לרכב והוא שיפור אמיתי ואפילו קריטי לעבירות איטית וקשה עם גלגלים גדולים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נקסוס
לגבי שאלת החוקיות... אני אהיה מנומס. לך תשאל בג'יפטריפ :twisted:
נמרוד
אויי אתה מתחיל איתי
אני טענתי נגד הגה כח ?
לי אין צורך ואני נוסע עם צמיגים גדולים (יחסית )אבל זה לא אומר שלא הייתי רוצה כזה - זה פשוט לא חשוב לי מספיק
לענייננו חבורת עוורים שכמותכם יש לכם מתחת לאף ואתם מחפשים באמריקה - כל כך טיפוסי
על סוזוקי ג'ימני שמעתם ?
על ויטרה שמעתם ?
אגב התאמות בחו"ל עושים עם מערכת של טויוטה קורולה /קמרי
וכן חבר שלי מה קוראים אותו שפי כבר עשה כזה לסמוראי מחלקים של ויטרה והרכב נמצא באחד הישובים בגוש שגב
נמרוד אם תסתכל טוב אולי תראה אותו בדך לעבודה
נ.ב יש לו גם מנוע ויטרה עם 4 קרב מיקוני :wink: :lol: :P
נמרוד, אין לך מה לדאוג - אני אף פעם לא הקשבתי לסושי. אני לא מתכוון להתחיל עכשיו.
אה, סושי, ג'ימיני זה יופי. ויטארה זה יופי. בארה"ב יותר זול, וזה הכי יופי. חוץ מזה שאנחנו לא ניקח את שפי כדוגמה, כי הוא עשה אחד. קח איזה חנות אמריקאית, הם עשו כבר 100.
אם אנחנו נתבסס על סמוראים בארץ בתור שאיפה אז עוד מעט אני אצטרך להתחיל להוריד שיפורים משלי.
יחסית לעגלת סופרמרקט, אולי. נסעתי בקרטינגים עם צמיגים יותר גדולים :twisted: :twisted:ציטוט:
לי אין צורך ואני נוסע עם צמיגים גדולים (יחסית )
יכול להיות שנסעת בקרטינג עם יותר גדול
אבל אני נוסע בשטח לא בכביש :lol:
ואני לא משלב ראשון lo 5:14 כדי להכנס לחנייה בבית :P
איך אמרת ? "אני לא מקשיב לסושי " אני חושב שפירוט שיחות יעזור לך לרענן את זכרונך :P
נ.ב קניתי סוףסוף דיסק 4.5 של סקיל ובשבוע הבא אמורה להגיע רתכת זולה לשזר אז אני מחכה
נ.נ.ב אני מקשיב לכל אחד אפילו לך ולנמרוד :P אבל זה לא אומר שאני מתייחס :)
מה לגבי בטיחות ??
האם כאשר ישנה תקלה במשאבה ההדראולית של ההגה כח
נשאר היגוי בלי כח (כרגיל ) או בכלל ללא היגוי????
אני יודע שלעבור עם זה טסט אני יכול בלי בעיה ( בדרכים המקובלות)
השאלה מה דעת בוחני התנועה והשאר , וכן אני יודע שזה תלוי במצב הרוח של אמא שלו, אבל אולי בכל זאת ?
כי היו דגמים עם הגה כח / מזגן / הזרקה וכו ' כבר משנת 88 רק שלא הביאו אותם לארץ
הגה כוח, הוא הגה מכני מתוגבר הידראולית. כשאין שמן, עדיין יש הגה. תמיד יש קשר מכני בין גלגל ההגה לגלגלים.ציטוט:
נכתב במקור על ידי gily2k
זה בניגוד להגה הידראולי (כמו של מלגזות וכלי רכב שמיועדים רק לתחרויות), שאין קשר מכני בין גלגל ההגה לגלגלים, ולכן אסור ברכב הנע בכביש.
אסף.
אתמול הייתי בבור בתל אביב (ופתחתי לכל סמוראי שראיתי את המכסה מנוע)
גיליתי אחד עם הגה כח שנוסע ככה כבר שנים
היחידה מורכבת איפה שהמדחס של המזגן אצלי מורכב אבל היא ממש קטנה יחסית
הבחור אמר שזה של מיצובישי ולי הביצוע נראה מאוד אסטתי ויפה.
לקחתי את המספר טלפון שלו אם מישהו מעוניין לראות איך זה עובד.
אני לא רוצה לראות איך זה עובד, אבל אני אשמח לקבל את הטלפון שלו יחד עם כמה פרטים:
1. איזה התאמות הוא היה צריך לעשות?
2. מאיזה מיצובישי הוא הוריד את זה?
3. כמה $$ להכל חוץ מהמתאמים?
4. הוא רוצה למכור את זה קומפלט? החלפה ראש בראש עם מע' היגוי תקינה?
לנקסוס
גם אני שאלתי בערך אותן שאלות ולבנאדם לא היה מושג כי זה היה מורכב כשהוא קנה את הרכב (סמוראי ארוך פתוח עם פסים כחולים לאורכו)
האיש יחסית מבוגר.
החלפנו טלפונים בשביל טיולים בשטח בעקרון כי אני מחפש פרטנרים והוא אמר שיש חבורה די רצינית של סמוראים בניצוחו של אמנון מגשר מעריב שמטיילים.
בכל מקרה קוראים לו אלי והמספר הוא 054927604
אני חייב לציין שאני ממש לא מכיר אותו והוא מכיר אותי בתור "סמוראי אדום סגור"
אם תקפוץ לבור באיזה יום שישי אני מניח מדבריו שהוא שם קבוע.
אני כנראה אהיה שם שישי הזה ואנסה ללקט עוד פרטים ותמונות.
עשה טובה, נסה ללקט תמונות של המערכת עצמה מכל זווית אפשרית.
תודה.
נקסוס
רמז קטן
מאיזה מיצובישי "שחטתי " את הקרבורטור ? :lol:
מה עם לקחת מL300, סוז? יש מצב?
אמור להיות אותו הדבר אבל רק אם יש לך רכב כזה זרוק
אם צריך לקנות את החלקים לך על ג'ימני מפירוק
היום ראיתי בחברה איך שזה יושב וזה פשוט תענוג כולל המזגן :lol: